5 csillagos kalandok

Isten hozott a Földön, a világmindenség legizgalmasabb turisztikai célpontján! Tudjuk, hogy számtalan látni, kipróbálni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón. Mi igazán természetközeli helyszínekre, a Föld legtávolabbi szegleteibe szervezünk aktív utazásokat.

Szerintünk a kalandtúra nem feltétlenül jelenti azt, hogy a körülmények „kalandosak”. A Pachamama utazások valódi élményt kínálnak némi fűszerrel és kiemelt szolgáltatással.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz

Minden utazásunkban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő Pachamama kalandtúrát.

Állítsd össze Te a programod!

Minden kalandtúránkhoz kínálunk 3-4 napos ráhangolódó és lazítós levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a nyaralásodat.

Hosszan szeretsz kalandozni? Csoportos utazásaink indulási időpontját úgy állítottuk össze, hogy egybefűzhetsz akár 2-3 egymást követő Pachamama Expeditions kalandtúrát is.

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok

Nem szeretsz nagy csoportban utazni? Akkor jó helyen jársz! Utazásainkon átlagosan 8-14 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, van olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint a Pachamama kalandtúrák. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Készülj fel rá, hogy sok új barátra lelsz!

 

Egyéni utazások

Már megvan a társaságod? Minden kalandtúránkat megrendelheted egyedi időpontban is, magyar vagy helyi túravezetővel. A programokat és a szállásokat az igényeitekhez alakítjuk, Rátok szabjuk az utazást!

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Szállások

Tudjuk, hogy egy aktívan eltöltött nap után jólesik kényelmesen megpihenni. Ezért szállásainkat nagy gondossággal választjuk ki. Utazásaink során mindig egyedi stílusú szállásokat választunk, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. Ez lehet akár egyik éjjel egy luxus apartman, másnap egy otthonos vendégház, harmadnap pedig glampingezés vagy kempingezés a csillagos ég alatt.

 

Közlekedés

Bérelt járművekkel utazunk, csak szükséges esetekben használunk tömegközlekedési eszközöket: turista vonatokat, hajókat vagy kompokat.

 

Szervezés

A Pachamama Expeditions túrák pont annyira „kalandosak”, hogy egy életre szóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben a legjobb helyi túraszervező irodák és tapasztalt hely idegenvezők vezetők bevonásával szervezzük meg.

 

Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen is otthonosan mozgó túravezetők állítjuk össze.
Mi válaszolunk a gyakorlati kérdéseidre jelentkezéskor és az utazás ideje alatt is mi gondoskodunk róla, hogy a Pachamama expedíció valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számodra. Ismerj meg minket!

Filozófiánk

Minőség a mennyiség helyett – mondják. Mi kicsiben gondolkodunk, a helyit keressük, és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó az utazóinknak és a bolygónak.

2015 | site by stromi.design