5 csillagos kalandok

Isten hozott a Földön, a világmindenség legizgalmasabb turisztikai célpontján! Tudjuk, hogy számtalan látni, kipróbálni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón. Mi a kedvenc helyszíneinkre szervezünk utazásokat, oda, ahol igazán otthon vagyunk.

Szerintünk a kalandtúra nem feltétlenül jelenti azt, hogy a körülmények „kalandosak”. Az 5 csillagos Pachamama kalandok valódi élményt kínálnak némi fűszerrel és kiemelt szolgáltatással.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz

Minden Pachamama útban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő kalandtúrát.

Állítsd össze Te a programod!

Minden utazásunkhoz kínálunk izgalmas felvezető és levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a kalandod. Csoportos túráink indulási időpontját úgy állítottuk össze, hogy egybefűzhetsz akár 2-3 egymást követő Pachamama Expeditions utazást is.

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok

Nem szeretsz nagy csoportban utazni? Akkor jó helyen jársz! Utazásainkon átlagosan 8-14 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, van olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint kézműves kalandjaink. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Készülj fel rá, hogy sok új barátra lelsz!

 

Privát csoportok

Már megvan a társaságod? Minden kalandtúránkat megrendelheted egyedi időpontban is, magyar vagy helyi túravezetővel. A programokat és a szállásokat az igényeitekhez alakítjuk, Rátok szabjuk az utazást!

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Szállások

Utazásaink során mindig egyedi stílusú szállásokat választunk, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. Ez lehet akár egyik éjjel egy luxus apartman, másnap egy hangulatos vendégház, harmadnap pedig kempingezés a csillagos ég alatt. Tudjuk, hogy egy aktívan eltöltött nap után jólesik kényelmesen megpihenni. Ezért a jellemzően kis méretű, otthonos, a vendégek igényeire kiemelt figyelmet fordító szállásainkat nagy gondossággal választjuk ki.

 

Közlekedés

Minden programunk ára tartalmazza az utazást bérelt járművekkel, csak szükséges esetekben használunk tömegközlekedési eszközöket: turista vonatokat, hajókat vagy kompokat.

 

Szervezés

A Pachamama Expeditions túrák pont annyira „kalandosak”, hogy egy életre szóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben helyi túraszervező iroda és tapasztalt hely idegenvezők vezetők bevonásával szervezzük meg, akik régi barátaink.

Csináljuk, nem csak beszélünk róla

Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen is otthonosan mozgó, tapasztalt túravezetők állítjuk össze.

Mi válaszolunk a gyakorlati kérdéseidre jelentkezéskor és az utazás ideje alatt is mi gondoskodunk róla, hogy a Pachamama expedíció valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számodra. Ismerj meg minket!

Filozófiánk

Ahány úti cél, annyi utazási iroda – mondják. Mi kicsiben gondolkodunk, az eredetit és a helyit keressük, és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó az utazóinknak és a bolygónak.

2015 | site by stromi.design