Pachamama Expeditions

Isten hozott a Földön, a világmindenség legizgalmasabb turisztikai célpontján! Tudjuk, hogy számtalan látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón, mi oda szervezünk kalandtúrákat, ahová egyedül nem szívesen indulsz el, mi viszont otthon vagyunk.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz

Minden Pachamama útban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő kalandot.

Állítsd össze Te a programod!

Szeretnél rövid idő alatt minél többet látni vagy a hosszú, több hetes utazásokat kedveled? Állítsd össze Te a programod! Minden utazásunkhoz kínálunk izgalmas felvezető és levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a kalandod. Túráink indulási időpontját pedig úgy állítottuk össze, hogy egybefűzhetsz akár 2-3 egymást követő utazást is.

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok

Nem szeretsz nagy csoportban utazni? Akkor jó helyen jársz! Utazásainkon átlagosan 8-14 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint kézműves kalandjaink. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Készülj fel rá, hogy sok új barátra lelsz!

 

Privát csoportok

Már megvan a társaságod? Minden kalandtúránkat megrendelheted egyedi időpontban is, magyar vagy helyi túravezetővel. A programokat és a szállásokat az igényeitekhez alakítjuk, Rátok szabjuk az utazást!

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Szállások

Utazásaink során mindig olyan szállásokat választunk, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. És mindig az elérhető legjobbat! Ez lehet akár egyik éjjel egy luxus apartman, másnap egy hangulatos menedékház, harmadnap pedig kempingezés a csillagos ég alatt.

 

Közlekedés

Minden programunk ára tartalmazza az utazást bérelt járművekkel, csak kivételes esetekben használunk tömegközlekedési eszközöket, turista vonatokat, hajókat vagy kompokat.

 

Szervezés

Túráink pont annyira „kalandosak”, hogy egy életre szóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben helyi partner iroda bevonásával szervezzük meg.

Csináljuk, nem csak beszélünk róla

Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen is otthonosan mozgó, tapasztalt túravezetők állítjuk össze.

Mi válaszolunk kérdéseidre jelentkezéskor és az utazás ideje alatt is mi gondoskodunk róla, hogy a Pachamama expedíció valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számodra. Ismerj meg minket!

Filozófiánk

Ahány úti cél, annyi utazási iroda –mondják. Mi kicsiben gondolkodunk, a helyit keressük és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó az utazóinknak és a bolygónak.

2015 | site by stromi.design