Pachamama Expeditions

Isten hozott a Földön, a világmindenség legizgalmasabb turisztikai célpontján! Tudjuk, hogy számtalan látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón, mi oda szervezünk utazásokat, ahol igazán otthon vagyunk: a Himalája országai, Dél-Kelet Ázsia, Dél-Afrika, Kelet-Afrika, Dél-Amerika és az Antarktisz.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz

Minden Pachamama útban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő kalandot.

Hosszabbítsd meg a kalandod!

Szeretnél rövid idő alatt minél többet látni vagy a hosszú, több hetes utazásokat kedveled? Állítsd össze Te a programod! Minden utazásunkhoz kínálunk izgalmas felvezető és levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a kalandod.

Utazásaink indulási időpontját úgy állítottuk össze, hogy 2-3 úticélt is összekapcsolhatsz. Overland expedícióinkat pedig kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egy percre sem szeretnek megállni!

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok

Nem szeretsz nagy csoportban utazni? Akkor jó helyen jársz! Utazásainkon átlagosan 8-14 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint kézműves kalandjaink. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Készülj fel rá, hogy sok új barátra lelsz!

 

Privát csoportok

Már megvan a társaságod? Külön utakon szeretsz járni barátaiddal, családoddal? Minden kalandtúránkat megrendelheted egyedi időpontban is, magyar nyelvű idegenvezetéssel, vagy a nélkül. A programokat és a szállásokat az igényeitekhez alakítjuk, rátok szabjuk az utazást. Te választasz, hogy kivel, hová és mikor, a mi dolgunk a mit és hogyan!

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Szállások

Utazásaink során mindig olyan szállásokat választunk, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. Ez lehet akár egyik éjjel egy luxus apartman, másnap egy hangulatos menedékház, harmadnap pedig kempingezés a csillagos ég alatt.

 

Közlekedés

Minden programunk ára tartalmazza az utazást bérelt járművekkel, csak kivételes esetekben használunk tömegközlekedési eszközöket, turista vonatokat, hajókat vagy kompokat.

 

Szervezés

Túráink pont annyira „kalandosak”, hogy egy életre szóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben helyi partner iroda bevonásával szervezzük, angol és magyar nyelvű túravezetéssel.

Csináljuk, nem csak beszélünk róla

Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen is otthonosan mozgó, tapasztalt túravezetők állítjuk össze.

Mi válaszolunk kérdéseidre jelentkezéskor és az utazás ideje alatt is mi gondoskodunk róla, hogy a Pachamama expedíció valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számodra. Ismerj meg minket!

Filozófiánk

Ahány úti cél, annyi utazási iroda –mondják. Mi kicsiben gondolkodunk, a helyit keressük és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó az utazóinknak és a bolygónak.

2015 | site by stromi.design