Team

A Pachamama Expeditions nem egy klasszikus utazási iroda. Utazásainkat mi magunk, a terepen otthonosan mozgó túravezetők állítjuk össze, így tudunk mindig naprakészek lenni. A programokat folyamatosan frissítjük, hogy ne maradjatok le az az újdonságokról sem. Ahogy mondani szoktuk, mi nem cégekkel, hanem emberekkel működünk együtt. Munkánkat a legjobb helyi utazásszervezők, valamint régi társaink és barátaink segítik, akik kiválóan képzett túravezetők, szakmájuk mesterei.

Sokan azért választanak minket, mert hallottak már rólunk valakitől és úgy döntenek, hogy a következő utazásukon szeretnék ők is megtapasztalni a Pachamama-élményt. Legtöbb utazónk azért tér vissza hozzánk, mert tudja, mindent megteszünk azért, hogy a Nagy Kaland valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számotokra.

Tátrai Bernadett

Túravezető, a Pachamama Expeditions vezetője

„Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljam el a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expeditions ezekből az élményekből és tapasztalatokból született.
Civilben kommunikációs szakember vagyok, a Banff Hegyifilm Fesztivál és Reel Rock Film Tour magyarországi hátigazdája.
Ahol otthon igazán vagyok: Peru, Ecuador, Argentína, Chile, Uruguay, Bolivia, Mexikó, Guatemela, Tibet, Bhután, Nepál, Ladakh, Dél-Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Uganda, Tanzánia, Kenya, Etiópia, Izrael, Egyiptom és a Kanári-szigetek."

Purnhauser Zsófi

Túravezető

„Családomnak köszönhetően gyakorlatilag belenőttem a természet- és világjárásba. Utazásaimnak köszönhetően sokat tapasztaltam és tanultam, minden kaland megváltoztatott egy kicsit. Szeretném másokkal is megosztani élményeim, ezért döntöttem úgy, hogy túravezető leszek.
Az utazások között tervező grafikusként dolgozom, a termékdizájn a kedvenc területem. Minden munkám során az a legfontosabb számomra, hogy kizökkentsem egy kicsit az embereket a hétköznapokból és valamilyen pozitív élményt nyújtsak nekik.
Ahol igazán otthon vagyok: Kanada, Argentína, Chile, Ecuador, Peru, Nepál, Tibet, Norvégia és a nagy szerelem, Oroszország.”

Polyacskó Orsi

Túravezető

„Gyerekkoromban, amikor legfeljebb valamelyik szomszédos országba mentünk autós kirándulásra a szüleimmel, visszatérő álmom volt, hogy repülőn ülök és épp egy távoli vidék felé utazom. Jó néhány év telt el, mire ténylegesen landoltam is messzi országokban. A munkámból adódóan bejártam Európát és Közép-Ázsiát, turistaként pedig Ázsia déli és dél-keleti vidékein kalandoztam. Sok országba eljutottam, de nem hiszem, hogy valaha is kiapad a kíváncsiságom a különböző kultúrák és életvilágok iránt, legyenek azok közel vagy mégoly távol."

Szakasits Attila

Túravezető

„Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Szívesen megmutatom magyar utazóimnak is Kanada, az USA és egszebb nemzeti parkjait és ösvényeit.
Helyek, amiket még igazán szeretek: Costa Rica, Mexikó, Guatemela, Costa Rica és Hawaii.”

Mészáros Csaba

Túravezető

„A 80'-as években kezdtem a sportot, több mint 30 éve oktatom is a hegymászást. Jó néhány négyezres csúcsot megjártam már, az ötezresek közül is volt szerencsém egy-egy technikailag nehezebbre is feljutnom. Hatezressel még csak Nepálban barátkoztam. Bízom benne, hogy tapasztalataim megosztásával hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a magashegyi túrák igazán jó élményt nyújtsanak számotokra.
Az otthonaim talán nem meglepő módon a Hegyek, az Alpok, a Tátra és a Himalája országai."

2015 | site by stromi.design