Team

A Pachamama Expeditions nem egy klasszikus utazási iroda. Utazásainkat mi magunk, a terepen otthonosan mozgó túravezetők állítjuk össze, így tudunk mindig naprakészek lenni. A programokat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal, hogy minél nagyobb élményt tudjunk nyújtani utazóinknak. A legjobb helyi utazás szervező cégekkel és kiválóan képzett helyi vezetőkkel dolgozunk együtt, olyanokkal, akik szakmájuk mestereinek számítanak. Kizárólag azokba az országokba szervezünk utazásokat, amelyeket igazán ismerünk. Kiscsoportos utazásainkon az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtjuk a szállodától az ellátásig és közlekedési eszközökig.

Sokan azért választanak minket, mert hallottak már rólunk valahol és úgy döntenek, hogy a következő utazásukon szeretnék ők is megtapasztalni a Pachamama-élményt. Legtöbb utazónk azért tér vissza hozzánk, mert tudja, mindent megteszünk azért, hogy a Nagy Kaland valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen számotokra.

Tátrai Bernadett

Túravezető, a Pachamama Expeditions vezetője

„Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljam el a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expeditions ezekből az élményekből és tapasztalatokból született.
Civilben kommunikációs szakember vagyok, a Banff Hegyifilm Fesztivál és Reel Rock Film Tour magyarországi főszervezője.
Országok, ahol igazán otthon vagyok: Argentína, Bolivia, Chile, Ecuador, Peru, Uruguay, Bhután, India, Nepál, Tibet, Botswana, Dél-Afrikai Köztársaság, Etiópia, Kenya, Namibia, Uganda, Tanzánia, Zimbabwe, Izrael, Jordánia, Egyiptom."

Purnhauser Zsófi

Túravezető

„Családomnak köszönhetően gyakorlatilag belenőttem a természet- és világjárásba. Utazásaimnak köszönhetően sokat tapasztaltam és tanultam, minden kaland megváltoztatott egy kicsit. Szeretném másokkal is megosztani élményeim, ezért döntöttem úgy, hogy túravezető leszek.
Az utazások között tervező grafikusként dolgozom, a termékdizájn a kedvenc területem. Emellett egy szabaduló játékokkal foglalkozó céget vezetek Finnországban. Minden munkám során az a legfontosabb számomra, hogy kizökkentsem egy kicsit az embereket a hétköznapokból és valamilyen pozitív élményt nyújtsak nekik.
Országok, ahol igazán otthon vagyok: Kanada, Argentína, Chile, Ecuador, Peru, Nepál, Norvégia.”

Gáspár Kata

Túravezető

„Szerencsésnek érzem magam, hogy sok gyönyörű országba eljutottam. A szívemhez legközelebb Délkelet-Ázsia országai állnak, köztük is a varázslatos Kambodzsa és a sokszínű Thaiföld. Az elmúlt években ezen a vidéken kalandoztam kis létszámú csapatokkal. Hol hátizsákkal, hol elefánt háton, hol tuk-tukkal, hol katamaránnal. Szeretek elvegyülni a helyiek között, bepillantani az életükbe és felfedezni a természet és állatvilág csodáit és fotózni.
A hétköznapjaimat az utazásaim teljeskörű megszervezése tölti ki.
Országok, ahol igazán otthon vagyok: Ausztrália, USA, Hawaii, Kambodzsa, Thaiföld, Vietnám.”

Vörös Tomi

Túravezető

„Hegymászó és sportmászó szakedző vagyok, a Magyar Hegymászó Oktatók Kollégiumának alpesi oktatója valamint a budapesti Ujjerő Boulder Terem egyik vezetője. A mászás mellett a fotózás és a filmezés a nagy szerelmem, így biztos lehetsz benne, hogy közös túráinkról képek formájában is örök emlékekkel fogsz hazatérni.
Amikor nem a túrát vezetek vagy mászóversenyeket szervezek, akkor edzéseket tartok a falmászó termünkben.
Hegyek, ahol igazán otthonosan mozgok: Alpok, Perui Andok, Himalája."

2015 | site by stromi.design