Alaszka, Yukon Overland – A komplett északi kalandtúra a Klondike-i aranyláz kapujától a Jeges-tengerig

Indulás: 2020/08/02
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:
5500
USD

Jelentkezem
Kérdésem van

Ez az út az észak megismerésére vágyók álma! Egy három hetes utazás Yukon és Alaszka végeláthatatlan tájain, a Csendes-óceán partvidékétől a sarkvidéki tundráin keresztül a Jeges-tengerig.

Ellátogatunk a Klondike-i aranyláz történelmi városaiba, melyek hangulata még ma is a múltat idézi. Alaszka  ikonikus nemzeti parkjaiban túrázunk, sétarepülések és hajókirándulások során fedezzük fel a varázslatos északi tájakat.

Kiemelt látnivalók:

 • Whitehorse, Yukon fővárosa
 • a világ legkisebb sivataga
 • a Klondike-i aranyláz kapuja, Skagway
 • az ikonikus Chilkoot Trail
 • kompozás Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján
 • az aranyláz korát idéző Haines kisvárosa
 • sétarepülés a Kluane Jégmező felett
 • könnyű túrák a Kluane Nemzeti Parkban
 • hajókirándulás a Kenai Fjordok Nemzeti Parkban
 • sétarepülés a Denali Nemzeti Park felett
 • gyalogos és buszos kirándulás a Denali természeti csodáinak felfedezésére
 • Dawson legendás kisvárosa, ahol az aranyláz még ma is tart
 • a Tombsone Természetvédelmi Terület legszebb ösvényei
 • Inuvik, az északi sarkvidék központja
 • Tuktoyaktuk tradicionális indián faluja a Jeges-tengernél
 • az éjféli nap és az Aurora Borealis hipnotikus fényei
 • grizzlyk, vadjuhok, rénszarvasok, jávorszarvasok, tengeri vidrák és a dúsgazdag élővilág további jeles képviselői…

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ***
 • Szervíz: ***
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Kanada – Yukon: Whitehorse

  Isten hozott Yukon fővárosában, Whitehorse-ban! A Yukon folyó partján épült város az 1896 és 1903 között zajló Klondike-i aranyláznak köszönheti hírnevét, amikor a folyó a fő szállítási útvonal volt az északi aranymezők felé. Este összeülünk és megbeszéljük az előttünk álló „nagy északi kaland“ részleteit. (szállás: motel)

 • 2. nap WHITEHORSE – KLONDIKE HIGHWAY – ALASZKA: SKAGWAY

  Reggel az észak-nyugati partvidékre indulunk. Úticélunk a Klondike-i aranyláz kapuja, ahol a pionírok szellemisége ma is él. Utazás közben csipkés hegyeket, kanyonokat és smaragdzöld gleccsertavakat láthatunk, de a világ legkisebb sivataga sem utolsó látvány! A White-hágón keresztül érkezünk meg Alaszkába, az Inside Passage [Belső Átjáró] legészakibb kikötöjébe. Skagway-ben meglátogathatjuk a város történelmi kocsmáinak egyikét, például az egykori híres bordélyházat, a Red Oniont. (szállás: faházak)

 • 3. nap SKAGWAY – LYNN-FJORD – HAINES – Chilkat-tó

  Túra táv: 4 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 2 óra

  Ha időnk engedi, egy rövid túrára indulunk az ikonikus Chilkoot Trail első szakaszán, melyen valamikor a szerencsevadászok ezrei vágtak neki, hogy elérjék a mesés északi aranymezőket. Skagway-ből komppal kelünk át a Lynn-fjordon, Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján. Haines a Chilkat-folyó torkolatánál fekszik, ahol nyár vége felé több ezernyi vándorló lazac vonzza a horgászokat és a grizzlyket. A folyó mentén indulunk a Chilkat-tóhoz. Egy kis szerencsével láthatunk akár hatalmas alaszkai barna medvéket is, hiszen azok előszeretettel tanyáznak a part mentén. Este sétálgathatunk az aranyláz korát idéző Haines belvárosában. (szállás: motel)

 • 4. nap HAINES – HAINES HIGHWAY – YUKON: HAINES JUNCTION – KLUANE JÉGMEZŐ SÉTAREPÜLÉS

  Mai uticélunk a Haines Junction, a Kluane Nemzeti Park és Rezervátum kapuja. A Chilkat-hágón kereszül utazunk észak felé. Útközben rövid sétára indulunk a Million Dollar-vízeséshez. Délután repülőgépből is megcsodálhatjuk Kanada legmagasabb hegyeit és a világ legnagyobb, nem sarkvidéki jégtakaróját. Közel másfél órás sétarepülésünk során a Kluane Jégmező egyik gleccserén landolhatunk.

 • 5. nap Haines Junction – Kluane Nemzeti Park – Alaszka Highway – Alaszka: Tok

  Túra táv: 2 x 2 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 1 óra

  Reggel az Alaszka Highway-en indulunk tovább észak felé. Útközben sétáluk a Kluane Nemzeti Parkban, a világ egyik legszebb tavának tartott Kathleen-tónál és a Kluane-tó feletti hegygerincen. 
  Ezután tovább folytatjuk utunk nyugat felé az alaszkai autópályán. Útközben egy kis szerencsével alaszkai vadjuhokat is láthatunk. Beaver Creeknél lépjük át a határt, így érkezünk el ma esti szálláshelyünkre, az „Alaszka Kapujának“ is nevezett Tok-ba. (szállás: motel)

 • 6. nap Tok – Valdez

  A lenyűgöző Wrangell-vonulaton át jutunk el ismét a Csendes-óceánhoz. A régió nem véletlenül kapta a „kicsi Svájc” becenevet. A felénk tornyusoló hegyekről leömlő vízesések és gleccserek feledhetetlen látványt nyújtanak. Jó néhány kilátópontnál megállunk majd, hogy megcsodálhassuk a minket körülvevő tájat. A késői naplemente idején a Valdez felé magasodó hegyekre vezető panoráma ösvények egyikéről is megnézhetjük a fjordot.
  A kikötőben jobbnál jobb éttermekben vacsorázhatunk és kóstolhatjuk végig a helyi kézműves söröket. (szállás: motel, 2 éj)

 • 7. nap Kenai Fjordok Nemzeti Park – hajókirándulás

  Egész napos hajókirándulásra indulhatunk a Kenai Fjordok Nemzeti Parkban. A part mentén haladva járjuk be a William herceg-öblöt, így megfigyelhetjük a vadvilág képviselőit: tengeri vidrák, fókák, sőt akár bálnák is felbukkanhatnak a vízben vagy a környező sziklákon. A hajókirándulás fénypontját Alaszka egyik leglátványosabb természeti csodája, a College-fjord gleccserei köztük a Föld egyik leggyorsabban mozgó gleccsere, a Columbia-gleccser – jelentik.

 • 8. nap VALDEZ – KENAI-FÉLSZIGET – TURNAGAIN ARM – TALKEETNA

  Észak felé utazunk a Kenai-félszigeten a zúgó vízesések, hófödte hegycsúcsok és gyönyörű fenyőerdők között a Turnagain Armhoz. A hely nevének jelentése „Ismét visszafordulunk”. Azért kapta ezt a reményvesztett nevet, mert ez is egy kudarccal végződő kísérlet helyszíne volt az Északnyugati-átjáró évszázados keresésének krónikájában. Kora délután érkezünk Talkeetna pici üdülőfalujába, ahol egymást érik a jobbnál jobb kávézók és éttermek. (szállás: motel)

 • 9. nap TALKEETNA – DENALI NEMZETI PARK – SÉTAREPÜLÉS

  Túra táv: 2 x 4 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Menetidő: 1 óra

  Utazásunk következő fénypontja a Denali Nemzeti Park. Reggel egy fakultatív sétarepülésre indulhatunk a park felett, amely Észak-Amerika legmagasabb hegycsúcsáról, a 6168 méteres Denaliról kapta a nevét. Kétségtelen, hogy az Alaszkai-hegység, a gleccserek és tavak látványa a levegőből a legcsodálatosabb!
  A Denali a szubarktikus ökoszisztéma jellegzetes élőhelyeit igyekszik megőrizni, a vegyes erdőktől a tundrán át a magashegyekig és gleccserekig. Délután túrázni indulunk ezen a valóban szemet gyönyörködtető természetvédelmi területen. A park látogatóközpontjából induló ösvényeken felgyalogolhatunk a közeli hegygerincen lévő kilátópontra és könnyű sétára indulhatunk a fenyőerdőn és lápos réteken keresztül. Két éjszakát töltünk a park bejáratának közelében. (szállás: motel, 2 éj)

 • 10. nap DENALI NEMZETI PARK

  Egy egész napos buszos kirándulás során tekinthetjük meg az óriási területű park érintetlen természeti csodáit. A végtelennek tűnő hegyek között, tágas völgyekben, színpompás réteken és hágókon át vezető utazás során szinte lehetetlen, hogy ne fussunk össze a Denali dúsgazdag élővilágának jeles képviselőivel: a grizzlykkel, vadjuhokkal és rénszarvasokkal, jávorszarvasokkal.

 • 11. nap DENALI NEMZETI PARK – DELTA JUNCTION – YUKON: DAWSON CITY


  Mérföldeken keresztül utazunk a fenyőerdőkön tavak és folyók mentén egészen Delta Junctionig, ahonnan ismét az alaszkai autópályán haladunk tovább. Az út következő szakasza a nyílt tundra végtelen horizontján vezet majd, a Top of the World [A Világ Teteje] autóúton. A kontinens legmagasabban fekvő határátkelőjénél, Little Gold Creeknél lépjük át a határt. Ezután komp visz át minket a Yukon-folyón Dawson Citybe. Az éjszakát egy belvárosi motelben töltjük, séta távolságra a látnivalóktól. Este ellátogatunk Dawson híres „bűnbarlangjába” a Diamond Tooth Gertie’s-be, ahol kán-kánt táncoló lányok szórakoztatják a közönséget. (szállás:motel, 2 éj)

 • 12. nap DAWSON CITY

  A Klondike és a Yukon folyók találkozásánál felvő legendás kisvárosban az aranyláz még ma is tart. Mi is szerencsét próbálhatunk, hátha sikerül aranyat mosnunk a folyók hordalékában! De – hogy ne csak a szerencsevadászatról szóljon a nap – feledhetetlen pillanatokat szerezhetünk egy lapátkerekes hajón utazva a Yukonon. Lesz időnk a sétálgatásra is, hiszen Dawson megérdemli, hogy sietség nélkül rójuk utcácskáit. Ellátogathatunk a város múzeumába, megnézhetjük Jack London házát, a Midnight Dome-ot, kipróbálhatjuk a Hotel Jack London grilljét és a Sourtoe Saloon koktéljait is.

 • 13. nap DAWSON CITY – DEMPSTER HIGHWAY – TOMBSTONE TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET

  Túra táv:  3 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Menetidő: 2 óra

  A vadságában is gyönyörű Dempster autópályán haladunk tovább észak felé, a sarkvidéki tundra peremvidékére. A Dempster Highway talán nem véletlenül „Kanada egyik legszebb autóútja”. A 740 kilométernyi út lenyűgöző látványt kínál a sarkvidéki tundrára. Dawson-ból 3 nap alatt utazunk Inuvik-ba, az ikonikus autópálya végéhez. Készüljünk fel, hogy ez lesz utazásunk egyik legfelemelőbb élménye. Délután könnyű túrára indulunk az „Alaszka Patagóniájának“ nevezet Tombstone Természetvédelmi Területen. A park a fekete gránit csúcsairól, csillogó alpesi tavairól és szubarktikus tájairól híres. A széles völgyek és a Tombstone-hegység egyenetlen csúcsainak látványa lenyűgöző. Este kiélvezzük a csendet és a nyugalmat a szubarktikus hegyek lábánál. (szállás: motel, 2 éj)

 • 14. nap TOMBSTONE TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET

  Túra táv: 6 – 10 km, szint: fel 150 m, le 150 m
  Menetidő: 4 óra

  A park az inuit indiánok hagyományos területeinek része, a különféle vadon élő állati fajok rendkívül gazdag állományának védelmére hozták létre. Láthatunk itt jávorszarvasokat, rénszarvasokat, dall juhokat, grizzly medvét, farkasokat és sok madárfajt. A fantasztikus táj és a vadon élő állatok sokfélesége kombinációja miatt a Tombstone egy csodálatos hely, ahol túrázni kell!
  A természetvédelmi terület egyik legszebb ösvényét járjuk végig a végtelen északi vadon szívében. Alig egy óra alatt a fenyőerdő szintje felé emelkedve gyönyörű kilátás nyílik a Grizzly-völgyet körülvevő a Monolith-vonulat csipkés hegycsúcsaira. Innen a gerinc mentén folytathatjuk túránkat a Grizzly-tó felé, amíg csak be nem telünk a látvánnyal.

   

 • 15. nap DEMPSTER HIGHWAY – EAGLE PLAINS

  Ma a Klondike eredetvidékét vesszük szemügyre. Egy-két órát sétával töltünk, hogy tanulmányozzuk a sarkvidéki növényvilágot. Egy igazán különleges helyen, az északi sarkkör közelében, töltjük az éjszakát, az egyetlen hotelben, ami van 300 km-es körzetben. Az éjféli nap földjén egy kis szerencsével az Aurora Borealis hipnotikus fényeiben gyönyörködhetünk. (szállás: motel)

 • 16. nap EAGLE PLAINS – Északi Sarkkör – Északnyugati terület: INUVIK

  Ma átlépjük az északi sarkkört! Innen már csak a Richardson hegyvonulaton kell átautóznunk és hamarosan elérjük végső úticélunkat, Inuvikot. Az Északi sarkkörtől 200 km-re északra, a hatalmas és gyönyörű Mackenzie-delta területén található város nem hasonlít semmihez, amit valaha is láttál. Az Északnyugati területek sarkvidéki központja és az Inuvialuit indiánok otthona lesz az alaptáborunk a sarkvidék partjának felfedezéséhez. (szállás: hotel x 2 éj)

 • 17. nap Inuvik – Tuktoyaktuk – Jeges-tenger

  Irány a Jeges-tenger! Egész napos kirándulásra indulunk észak felé a 2017-ben átadott Inuvik – Tuktoyaktuk autópályán egy elszigetelt parti faluba, Tuktoyaktuk-ba. Körbesétáljuk a tradicionális indián falut, melynek a pingók, a jéggel borított dombok nyújtanak megdöbbentő  hátteret. Majd ellátogatunk egy Inuvialuit családhoz, ahol bepillantást nyerhetünk az őslakosok életébe és megkóstoljuk a hagyományos ételeiket.

 • 18. nap INUVIK – WHITEHORSE

  Reggel repülőre ülünk, hogy vissza utazzunk túránk kiinduló pontjára, Yukon fővárosába. Délután még jut egy kis időnk arra, hogy felfedezzük Whitehorse nevezetességeit, például a gyönyörűen restaurált tehergőzöst, a Klondike II.-t vagy a McBride Múzeumot. Este egy helyi étteremben elevenítjük fel a közel háromhetes út legszebb pillanatait! (szállás: hotel)

 • 19. nap Whitehorse – hazautazás

  Utunk végén még lehetőségünk nyílik egy kis vásárlásra Whitehorse városában, majd a repülőtérre utazunk és megkezdjük Európa felé tartó utazásunkat. Vagy folyatjuk kalandunkat egy aktív túrával a Föld egyik leglenyűgözőbb természeti csodáit kínáló kanadai Sziklás-hegységben. (ellátás: reggeli)

   

   

Csapat

 • Szakasits Attila Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Szívesen megmutatom magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti parkjait és ösvényeit.”

 • Tátrai Bernadett Túravezető

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • FOGLALHATÓ, 7 SZABAD HELY VAN A TÚRÁN

 • Az utazás ára tartalmazza
  • a reptéri transzfereket Whitehorse-ban és Inuvik-ban a csoporttal való érkezés/indulás esetén
  • 18 éjszaka szállást egyszerű, 2-3* -os motelekben és faházakban, 2 ágyas szobákban
  • a komp jegyet Skagway és Haines között
  • a komp jegyet a Valdez és Wittier között
  • a határátlépési illetékeket
  • a részletes leírásban szereplő programokat
  • a nemzeti parkok belépőit
  • a túrákat a Kluane Nemzeti Parkban helyi vezetővel
  • a túrákat a Tombstone-vonulatban helyi vezetővel
  • a Diamond Tooth Gertie’s belépőjegyet Dawson-ban
  • a helyi idegenvezető munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illeték árát
  • az Inuvik – Whitehorse  repülőjegy és illeték árát
  • az étkezéseket és az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a borravalókat: 200 USD/ résztvevő
  • egyágyas felár: 1 000 CAD
 • Fakultatív programok/ Belépők
  • az árak tájékoztató jellegűek, kis mértékben változhatnak
  • Whitehorse – McBride Múzeum: 10 CAD
  • Kluane Nemzeti Park – sétarepülés: 250-350 CAD
  • Kenai Fjordok Nemzeti Park – hajózás: 170 USD
  • Dawson City – hajózás a Yukon folyón: 80 CAD
  • Dawson City – aranymosás: 70 CAD
  • Denali Nemzeti Park – sétarepülés: 350 USD-tól
  •  Denali Nemzeti Park – buszos kirándulás: 45 USD
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Whitehorse – Budapest repülőjegy ára illetékkel 450 000 Ft-tól
  • az Inuvik – Whitehorse repülőjegy ára illetékkel 500 CAD-tól
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • magyar állampolgároknak a Kanadába való belépéshez Elektronikus Utazási Engedély (ETA) szükséges
  • bővebb információ: Goverment of  Canada
  • magyar állampolgárnak az USA-ba való belépéshez szükséges Elektronikus Utazási Engedély (ESTA) szükséges
  • bővebb információ: https://estavisa.hu
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig ér vényesnek kell lennie
  • az utazási az engedélyeket az Interneten lehet igényelni, az ügyintézést irodánk átvállalja
  • vízum és ügyintézési díj: 40 USD
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  RÉSZVÉTELI DÍJ: 5 500 USD

  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (2 200 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (3 300 USD)
 • Útlemondási feltételek

  60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget. A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között az utazás teljes árának 20%-a,
  • 35-26. napok között az utazás teljes árának 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén az utazás teljes árának 100%-a.
 • Ajánlott életkor

  18-60 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid jelentkezéskor mindenképp egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat,  akkor is, ha nem repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Valuta, költőpénz
  • Kanada hivatalos fizetőeszköze a kanadai dollár (1 CAD = 210 Ft)
  • Alaszka hivatalos fizetőeszköze az amerikai dollár (1 USD = 280 Ft)
  • a CAD  és USD kivitelét javasoljuk
  • ajánlott költőpénz: 600 USD + fakultatív programok árai
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások: Hepatitis, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Szállások
  • az utazás ára 18 éjszaka szállást tartalmaz egyszerű, 2-3* -os motelekben és faházakban, 2 ágyas szobákban
 • Étkezések
  • az utazás ára nem tartalmazza az étkezéseket
  • szinte minden nap lehetőségünk lesz rá, hogy jól felszerelt üzletekben vásároljunk be a túrákra és egyéb étkezésekre
  • reggelizni a szállásainkon, vacsorázni a moteleink közelében lévő vendéglátó helyeken, éttermekben sörfőzdékben tudunk
  • a távoli vidék helyszínei ellenére nagyon jókat fogunk enni
 • Közlekedés
  • egy 15 fős bérelt kisbusszal, helyi sofőrrel
 • Túraszervezés
  • a túrát helyi utazásszervező cég bevonásával szervezzük meg
  • az utazás ideje alatt egy magyar túravezető áll a  rendelkezésedre
 • Túrafelszerelés
  • a szükséges túrafelszerelések részletes listáját jelentkezés után küldjük el
 • Hasznos információk
  • időeltolódás: Alaska -8 óra, Yukon -8 óra
  • kommunikáció: az angol és a francia a hivatalos nyelv
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • Időjárási körülmények
  • az időjárás nagyon változékony lehet, ezért készülj fel minden eshetőségre, alaposan készítsd elő túrafelszerelésed!
  • Átlaghőmérséklet – augusztus:
  • Yukon: 18°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 14 °C
  • Valdez: 17°C – 11°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Denali Nemzeti Park: 18°C – 9°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Tomstone Természetvédelmi Terület: 15°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Inuvik: 12°C – 4°C – átlag nappali hőmérséklet: 10 °C
 • Jelentkezés az utazásra
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
   Bank címe: 1132 Budapest, Nyugati tér 5.
  • HUF Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám: HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
  • SWIFT: MKKBHUHB
2015 | site by stromi.design