Alaszka, Yukon Overland – A komplett északi kalandtúra a Klondike-i aranyláz kapujától a Jeges-tengerig

Indulás: 2020/08/02
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:
5500
USD

Jelentkezem
Kérdésem van

Ez az út az észak megismerésére vágyók álma! Egy három hetes utazás Yukon és Alaszka végeláthatatlan tájain, a Csendes-óceán partvidékétől a sarkvidéki tundráin keresztül a Jeges-tengerig.

Ellátogatunk a Klondike-i aranyláz történelmi városaiba, melyek hangulata még ma is a múltat idézi. Alaszka  ikonikus nemzeti parkjaiban túrázunk, sétarepülések és hajókirándulások során fedezzük fel a varázslatos északi tájakat.

Kiemelt látnivalók:

 • Whitehorse, Yukon fővárosa
 • a világ legkisebb sivataga
 • a Klondike-i aranyláz kapuja, Skagway
 • az ikonikus Chilkoot Trail
 • kompozás Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján
 • az aranyláz korát idéző Haines kisvárosa
 • sétarepülés a Kluane Jégmező felett
 • könnyű túrák a Kluane Nemzeti Parkban
 • hajókirándulás a Kenai Fjordok Nemzeti Parkban
 • sétarepülés a Denali Nemzeti Park felett
 • gyalogos és buszos kirándulás a Denali természeti csodáinak felfedezésére
 • Dawson legendás kisvárosa, ahol az aranyláz még ma is tart
 • a Tombsone Természetvédelmi Terület legszebb ösvényei
 • Inuvik, az északi sarkvidék központja
 • Tuktoyaktuk tradicionális indián faluja a Jeges-tengernél
 • az éjféli nap és az Aurora Borealis hipnotikus fényei
 • grizzlyk, vadjuhok, rénszarvasok, jávorszarvasok, tengeri vidrák és a dúsgazdag élővilág további jeles képviselői…

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ***
 • Szervíz: ***
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Kanada – Yukon: Whitehorse

  Isten hozott Yukon fővárosában, Whitehorse-ban! A Yukon folyó partján épült város az 1896 és 1903 között zajló Klondike-i aranyláznak köszönheti hírnevét, amikor a folyó a fő szállítási útvonal volt az északi aranymezők felé. Este összeülünk és megbeszéljük az előttünk álló „nagy északi kaland“ részleteit. (szállás: motel)

 • 2. nap WHITEHORSE – KLONDIKE HIGHWAY – ALASZKA: SKAGWAY

  Reggel az észak-nyugati partvidékre indulunk. Úticélunk a Klondike-i aranyláz kapuja, ahol a pionírok szellemisége ma is él. Utazás közben csipkés hegyeket, kanyonokat és smaragdzöld gleccsertavakat láthatunk, de a világ legkisebb sivataga sem utolsó látvány! A White-hágón keresztül érkezünk meg Alaszkába, az Inside Passage [Belső Átjáró] legészakibb kikötöjébe. Skagway-ben meglátogathatjuk a város történelmi kocsmáinak egyikét, például az egykori híres bordélyházat, a Red Oniont. (szállás: faházak)

 • 3. nap SKAGWAY – LYNN-FJORD – HAINES – Chilkat-tó

  Túra táv: 4 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 2 óra

  Ha időnk engedi, egy rövid túrára indulunk az ikonikus Chilkoot Trail első szakaszán, melyen valamikor a szerencsevadászok ezrei vágtak neki, hogy elérjék a mesés északi aranymezőket. Skagway-ből komppal kelünk át a Lynn-fjordon, Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján. Haines a Chilkat-folyó torkolatánál fekszik, ahol nyár vége felé több ezernyi vándorló lazac vonzza a horgászokat és a grizzlyket. A folyó mentén indulunk a Chilkat-tóhoz. Egy kis szerencsével láthatunk akár hatalmas alaszkai barna medvéket is, hiszen azok előszeretettel tanyáznak a part mentén. Este sétálgathatunk az aranyláz korát idéző Haines belvárosában. (szállás: motel)

 • 4. nap HAINES – HAINES HIGHWAY – YUKON: HAINES JUNCTION – KLUANE JÉGMEZŐ SÉTAREPÜLÉS

  Mai uticélunk a Haines Junction, a Kluane Nemzeti Park és Rezervátum kapuja. A Chilkat-hágón kereszül utazunk észak felé. Útközben rövid sétára indulunk a Million Dollar-vízeséshez. Délután repülőgépből is megcsodálhatjuk Kanada legmagasabb hegyeit és a világ legnagyobb, nem sarkvidéki jégtakaróját. Közel másfél órás sétarepülésünk során a Kluane Jégmező egyik gleccserén landolhatunk.

 • 5. nap Haines Junction – Kluane Nemzeti Park – Alaszka Highway – Alaszka: Tok

  Túra táv: 2 x 2 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 1 óra

  Reggel az Alaszka Highway-en indulunk tovább észak felé. Útközben sétáluk a Kluane Nemzeti Parkban, a világ egyik legszebb tavának tartott Kathleen-tónál és a Kluane-tó feletti hegygerincen. 
  Ezután tovább folytatjuk utunk nyugat felé az alaszkai autópályán. Útközben egy kis szerencsével alaszkai vadjuhokat is láthatunk. Beaver Creeknél lépjük át a határt, így érkezünk el ma esti szálláshelyünkre, az „Alaszka Kapujának“ is nevezett Tok-ba. (szállás: motel)

 • 6. nap Tok – Valdez

  A lenyűgöző Wrangell-vonulaton át jutunk el ismét a Csendes-óceánhoz. A régió nem véletlenül kapta a „kicsi Svájc” becenevet. A felénk tornyusoló hegyekről leömlő vízesések és gleccserek feledhetetlen látványt nyújtanak. Jó néhány kilátópontnál megállunk majd, hogy megcsodálhassuk a minket körülvevő tájat. A késői naplemente idején a Valdez felé magasodó hegyekre vezető panoráma ösvények egyikéről is megnézhetjük a fjordot.
  A kikötőben jobbnál jobb éttermekben vacsorázhatunk és kóstolhatjuk végig a helyi kézműves söröket. (szállás: motel, 2 éj)

 • 7. nap Kenai Fjordok Nemzeti Park – hajókirándulás

  Egész napos hajókirándulásra indulhatunk a Kenai Fjordok Nemzeti Parkban. A part mentén haladva járjuk be a William herceg-öblöt, így megfigyelhetjük a vadvilág képviselőit: tengeri vidrák, fókák, sőt akár bálnák is felbukkanhatnak a vízben vagy a környező sziklákon. A hajókirándulás fénypontját Alaszka egyik leglátványosabb természeti csodája, a College-fjord gleccserei köztük a Föld egyik leggyorsabban mozgó gleccsere, a Columbia-gleccser – jelentik.

 • 8. nap VALDEZ – KENAI-FÉLSZIGET – TURNAGAIN ARM – TALKEETNA

  Észak felé utazunk a Kenai-félszigeten a zúgó vízesések, hófödte hegycsúcsok és gyönyörű fenyőerdők között a Turnagain Armhoz. A hely nevének jelentése „Ismét visszafordulunk”. Azért kapta ezt a reményvesztett nevet, mert ez is egy kudarccal végződő kísérlet helyszíne volt az Északnyugati-átjáró évszázados keresésének krónikájában. Kora délután érkezünk Talkeetna pici üdülőfalujába, ahol egymást érik a jobbnál jobb kávézók és éttermek. (szállás: motel)

 • 9. nap TALKEETNA – DENALI NEMZETI PARK – SÉTAREPÜLÉS

  Túra táv: 2 x 4 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Menetidő: 1 óra

  Utazásunk következő fénypontja a Denali Nemzeti Park. Reggel egy fakultatív sétarepülésre indulhatunk a park felett, amely Észak-Amerika legmagasabb hegycsúcsáról, a 6168 méteres Denaliról kapta a nevét. Kétségtelen, hogy az Alaszkai-hegység, a gleccserek és tavak látványa a levegőből a legcsodálatosabb!
  A Denali a szubarktikus ökoszisztéma jellegzetes élőhelyeit igyekszik megőrizni, a vegyes erdőktől a tundrán át a magashegyekig és gleccserekig. Délután túrázni indulunk ezen a valóban szemet gyönyörködtető természetvédelmi területen. A park látogatóközpontjából induló ösvényeken felgyalogolhatunk a közeli hegygerincen lévő kilátópontra és könnyű sétára indulhatunk a fenyőerdőn és lápos réteken keresztül. Két éjszakát töltünk a park bejáratának közelében. (szállás: motel, 2 éj)

 • 10. nap DENALI NEMZETI PARK

  Egy egész napos buszos kirándulás során tekinthetjük meg az óriási területű park érintetlen természeti csodáit. A végtelennek tűnő hegyek között, tágas völgyekben, színpompás réteken és hágókon át vezető utazás során szinte lehetetlen, hogy ne fussunk össze a Denali dúsgazdag élővilágának jeles képviselőivel: a grizzlykkel, vadjuhokkal és rénszarvasokkal, jávorszarvasokkal.

 • 11. nap DENALI NEMZETI PARK – DELTA JUNCTION – YUKON: DAWSON CITY


  Mérföldeken keresztül utazunk a fenyőerdőkön tavak és folyók mentén egészen Delta Junctionig, ahonnan ismét az alaszkai autópályán haladunk tovább. Az út következő szakasza a nyílt tundra végtelen horizontján vezet majd, a Top of the World [A Világ Teteje] autóúton. A kontinens legmagasabban fekvő határátkelőjénél, Little Gold Creeknél lépjük át a határt. Ezután komp visz át minket a Yukon-folyón Dawson Citybe. Az éjszakát egy belvárosi motelben töltjük, séta távolságra a látnivalóktól. Este ellátogatunk Dawson híres „bűnbarlangjába” a Diamond Tooth Gertie’s-be, ahol kán-kánt táncoló lányok szórakoztatják a közönséget. (szállás:motel, 2 éj)

 • 12. nap DAWSON CITY

  A Klondike és a Yukon folyók találkozásánál felvő legendás kisvárosban az aranyláz még ma is tart. Mi is szerencsét próbálhatunk, hátha sikerül aranyat mosnunk a folyók hordalékában! De – hogy ne csak a szerencsevadászatról szóljon a nap – feledhetetlen pillanatokat szerezhetünk egy lapátkerekes hajón utazva a Yukonon. Lesz időnk a sétálgatásra is, hiszen Dawson megérdemli, hogy sietség nélkül rójuk utcácskáit. Ellátogathatunk a város múzeumába, megnézhetjük Jack London házát, a Midnight Dome-ot, kipróbálhatjuk a Hotel Jack London grilljét és a Sourtoe Saloon koktéljait is.

 • 13. nap DAWSON CITY – DEMPSTER HIGHWAY – TOMBSTONE TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET

  Túra táv:  3 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Menetidő: 2 óra

  A vadságában is gyönyörű Dempster autópályán haladunk tovább észak felé, a sarkvidéki tundra peremvidékére. A Dempster Highway talán nem véletlenül „Kanada egyik legszebb autóútja”. A 740 kilométernyi út lenyűgöző látványt kínál a sarkvidéki tundrára. Dawson-ból 3 nap alatt utazunk Inuvik-ba, az ikonikus autópálya végéhez. Készüljünk fel, hogy ez lesz utazásunk egyik legfelemelőbb élménye. Délután könnyű túrára indulunk az „Alaszka Patagóniájának“ nevezet Tombstone Természetvédelmi Területen. A park a fekete gránit csúcsairól, csillogó alpesi tavairól és szubarktikus tájairól híres. A széles völgyek és a Tombstone-hegység egyenetlen csúcsainak látványa lenyűgöző. Este kiélvezzük a csendet és a nyugalmat a szubarktikus hegyek lábánál. (szállás: motel, 2 éj)

 • 14. nap TOMBSTONE TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET

  Túra táv: 6 – 10 km, szint: fel 150 m, le 150 m
  Menetidő: 4 óra

  A park az inuit indiánok hagyományos területeinek része, a különféle vadon élő állati fajok rendkívül gazdag állományának védelmére hozták létre. Láthatunk itt jávorszarvasokat, rénszarvasokat, dall juhokat, grizzly medvét, farkasokat és sok madárfajt. A fantasztikus táj és a vadon élő állatok sokfélesége kombinációja miatt a Tombstone egy csodálatos hely, ahol túrázni kell!
  A természetvédelmi terület egyik legszebb ösvényét járjuk végig a végtelen északi vadon szívében. Alig egy óra alatt a fenyőerdő szintje felé emelkedve gyönyörű kilátás nyílik a Grizzly-völgyet körülvevő a Monolith-vonulat csipkés hegycsúcsaira. Innen a gerinc mentén folytathatjuk túránkat a Grizzly-tó felé, amíg csak be nem telünk a látvánnyal.

   

 • 15. nap DEMPSTER HIGHWAY – EAGLE PLAINS

  Ma a Klondike eredetvidékét vesszük szemügyre. Egy-két órát sétával töltünk, hogy tanulmányozzuk a sarkvidéki növényvilágot. Egy igazán különleges helyen, az északi sarkkör közelében, töltjük az éjszakát, az egyetlen hotelben, ami van 300 km-es körzetben. Az éjféli nap földjén egy kis szerencsével az Aurora Borealis hipnotikus fényeiben gyönyörködhetünk. (szállás: motel)

 • 16. nap EAGLE PLAINS – Északi Sarkkör – Északnyugati terület: INUVIK

  Ma átlépjük az északi sarkkört! Innen már csak a Richardson hegyvonulaton kell átautóznunk és hamarosan elérjük végső úticélunkat, Inuvikot. Az Északi sarkkörtől 200 km-re északra, a hatalmas és gyönyörű Mackenzie-delta területén található város nem hasonlít semmihez, amit valaha is láttál. Az Északnyugati területek sarkvidéki központja és az Inuvialuit indiánok otthona lesz az alaptáborunk a sarkvidék partjának felfedezéséhez. (szállás: hotel x 2 éj)

 • 17. nap Inuvik – Tuktoyaktuk – Jeges-tenger

  Irány a Jeges-tenger! Egész napos kirándulásra indulunk észak felé a 2017-ben átadott Inuvik – Tuktoyaktuk autópályán egy elszigetelt parti faluba, Tuktoyaktuk-ba. Körbesétáljuk a tradicionális indián falut, melynek a pingók, a jéggel borított dombok nyújtanak megdöbbentő  hátteret. Majd ellátogatunk egy Inuvialuit családhoz, ahol bepillantást nyerhetünk az őslakosok életébe és megkóstoljuk a hagyományos ételeiket.

 • 18. nap INUVIK – WHITEHORSE

  Reggel repülőre ülünk, hogy vissza utazzunk túránk kiinduló pontjára, Yukon fővárosába. Délután még jut egy kis időnk arra, hogy felfedezzük Whitehorse nevezetességeit, például a gyönyörűen restaurált tehergőzöst, a Klondike II.-t vagy a McBride Múzeumot. Este egy helyi étteremben elevenítjük fel a közel háromhetes út legszebb pillanatait! (szállás: hotel)

 • 19. nap Whitehorse – hazautazás

  Utunk végén még lehetőségünk nyílik egy kis vásárlásra Whitehorse városában, majd a repülőtérre utazunk és megkezdjük Európa felé tartó utazásunkat. Vagy folyatjuk kalandunkat egy aktív túrával a Föld egyik leglenyűgözőbb természeti csodáit kínáló kanadai Sziklás-hegységben. (ellátás: reggeli)

   

   

Csapat

 • Szakasits Attila Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Szívesen megmutatom magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti parkjait és ösvényeit.”

Jelentkezési információk

 • FOGLALHATÓ, 7 SZABAD HELY VAN A TÚRÁN

 • Az utazás ára tartalmazza
  • a reptéri transzfereket Whitehorse-ban és Inuvik-ban a csoporttal való érkezés/indulás esetén
  • 18 éjszaka szállást egyszerű, 2-3* -os motelekben és faházakban, 2 ágyas szobákban
  • a komp jegyet Skagway és Haines között
  • a komp jegyet a Valdez és Wittier között
  • a határátlépési illetékeket
  • a részletes leírásban szereplő programokat
  • a nemzeti parkok belépőit
  • a túrákat a Kluane Nemzeti Parkban helyi vezetővel
  • a túrákat a Tombstone-vonulatban helyi vezetővel
  • a Diamond Tooth Gertie’s belépőjegyet Dawson-ban
  • a helyi idegenvezető munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illeték árát
  • az Inuvik – Whitehorse  repülőjegy és illeték árát
  • az étkezéseket és az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a borravalókat: 200 USD/ résztvevő
  • egyágyas felár: 1 000 CAD
 • Fakultatív programok/ Belépők
  • az árak tájékoztató jellegűek, kis mértékben változhatnak
  • Whitehorse – McBride Múzeum: 10 CAD
  • Kluane Nemzeti Park – sétarepülés: 250-350 CAD
  • Kenai Fjordok Nemzeti Park – hajózás: 170 USD
  • Dawson City – hajózás a Yukon folyón: 80 CAD
  • Dawson City – aranymosás: 70 CAD
  • Denali Nemzeti Park – sétarepülés: 350 USD-tól
  •  Denali Nemzeti Park – buszos kirándulás: 45 USD
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Whitehorse – Budapest repülőjegy ára illetékkel 450 000 Ft-tól
  • az Inuvik – Whitehorse repülőjegy ára illetékkel 500 CAD-tól
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • magyar állampolgároknak a Kanadába való belépéshez Elektronikus Utazási Engedély (ETA) szükséges
  • bővebb információ: Goverment of  Canada
  • magyar állampolgárnak az USA-ba való belépéshez szükséges Elektronikus Utazási Engedély (ESTA) szükséges
  • bővebb információ: https://estavisa.hu
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig ér vényesnek kell lennie
  • az utazási az engedélyeket az Interneten lehet igényelni, az ügyintézést irodánk átvállalja
  • vízum és ügyintézési díj: 40 USD
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  RÉSZVÉTELI DÍJ: 5 500 USD

  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (2 200 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (3 300 USD)
 • Útlemondási feltételek

  60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget. A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között az utazás teljes árának 20%-a,
  • 35-26. napok között az utazás teljes árának 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén az utazás teljes árának 100%-a.
 • Ajánlott életkor

  18-60 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid jelentkezéskor mindenképp egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat,  akkor is, ha nem repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Valuta, költőpénz
  • Kanada hivatalos fizetőeszköze a kanadai dollár (1 CAD = 210 Ft)
  • Alaszka hivatalos fizetőeszköze az amerikai dollár (1 USD = 280 Ft)
  • a CAD  és USD kivitelét javasoljuk
  • ajánlott költőpénz: 600 USD + fakultatív programok árai
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások: Hepatitis, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Szállások
  • az utazás ára 18 éjszaka szállást tartalmaz egyszerű, 2-3* -os motelekben és faházakban, 2 ágyas szobákban
 • Étkezések
  • az utazás ára nem tartalmazza az étkezéseket
  • szinte minden nap lehetőségünk lesz rá, hogy jól felszerelt üzletekben vásároljunk be a túrákra és egyéb étkezésekre
  • reggelizni a szállásainkon, vacsorázni a moteleink közelében lévő vendéglátó helyeken, éttermekben sörfőzdékben tudunk
  • a távoli vidék helyszínei ellenére nagyon jókat fogunk enni
 • Közlekedés
  • egy 15 fős bérelt kisbusszal, helyi sofőrrel
 • Túraszervezés
  • a túrát helyi utazásszervező cég bevonásával szervezzük meg
  • az utazás ideje alatt egy magyar túravezető áll a  rendelkezésedre
 • Túrafelszerelés
  • a szükséges túrafelszerelések részletes listáját jelentkezés után küldjük el
 • Hasznos információk
  • időeltolódás: Alaska -8 óra, Yukon -8 óra
  • kommunikáció: az angol és a francia a hivatalos nyelv
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • Időjárási körülmények
  • az időjárás nagyon változékony lehet, ezért készülj fel minden eshetőségre, alaposan készítsd elő túrafelszerelésed!
  • Átlaghőmérséklet – augusztus:
  • Yukon: 18°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 14 °C
  • Valdez: 17°C – 11°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Denali Nemzeti Park: 18°C – 9°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Tomstone Természetvédelmi Terület: 15°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Inuvik: 12°C – 4°C – átlag nappali hőmérséklet: 10 °C
 • Jelentkezés az utazásra
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
   Bank címe: 1132 Budapest, Nyugati tér 5.
  • HUF Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám: HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
  • SWIFT: MKKBHUHB
2015 | site by stromi.design