Dél-Amerika legjava II. – Argentína, Uruguay, Brazília kalandtúra

Indulás:
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Egyéni utazás
Létszám: 2-8 fő fő
Ár:
5900
USD-tól

Jelentkezem
Kérdésem van

Fedezd fel Tűzföld és Patagónia ámulatba ejtő természeti szépségeit! 5 csillagos kalandtúránk során ezeréves erdőségek, óriási gleccserek, türkiz színű tavak, bővizű folyók, és a szélfútta, végtelen pampák várnak rád.  Ismerkedj meg Argentína és Brazília szubtrópusi területeinek természeti szépségeivel és vadvilágával és indulj kirándulásra Uruguay legszebb kisvárosába, a gyarmati idők emlékét őrző Colonia del Sacramento-ba!

 

Neked való?

 • Utazási stílus: egyéni utazás
 • Komfort: ****
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Argentína: Buenos Aires – Ushuaia

  Reggel érkezünk Buenos Airesbe, ahonnan tovább utazunk Ushuaia városába, a világ legdélebbi állandóan lakott településére. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd a belváros és a kikötő felfedezésére indulhatunk. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 2. nap USHUAIA – TŰZFÖLD NEMZETI PARK TÚRA – Beagle-csatorna hajókirándulás

  Túra: 3-4 km, kb. 3 óra

  Reggel kirándulásra indulhatunk a Tűzföld Nemzeti Park legszebb részére. Egy minibusszal utazunk a park chilei határ közelében elhelyezkedő részére. A Beagle-csatorna itt teljesen elkeskenyedik, a romantikus öblökkel, és pici szigetekkel tagolt területet északról a Navario hegyvonulata határolja. A Lapatia öbölből indulunk egy kényelmes sétára. Ösvényünk a Világ legdélebbi postaállásától a szoros partján, bükk és örökzöld erdőkön keresztül halad. Lápos réteken, sziklás öblökön keresztül sétálhatunk el a park déli részére, ahol beszállunk a ránk várakozó buszba és visszautazunk a városba.
  Délután a Beagle-csatornát és Tűzföld vizeit fedezzük fel. Az Ushuaia kikötőjéből induló háromórás katamarán út során számos szigetet körbehajózunk, megismerkedünk a helyi növény- és állatvilággal. Mindenfelől az oroszlánfókák kaffogását és a pingvinek hangját hallani. Láthatunk gőzhajórécéket, halfarkasokat, kormoránokat és dolmányos albatroszokat. Megnézzük a fókák szigetét, ahol két játékos és hangos oroszlánfókafaj is él. Majd megkerüljük a Les Eclaireurs világítótornyot és visszatérünk a kikötőbe. (ellátás: reggeli)

 • 3. nap Ushuaia – El Calafate – El Chalten – Los Glaciares Nemzeti Park

  Reggel újabb rövid repülőút vár ránk a Los Glaciares Nemzeti Park üdülőközpontjába, El Calafaté-ba. A repülőtérről egy minibusszal utazunk a Los Glaciares Nemzeti Park északi részére, El Chaltén-be. A szélfútta kisváros a világ legnehezebben megmászható sziklacsúcsainak meghódítására induló expedíciók bázisa. A legendás Fitz Roy és a Cerro Torre hegycsoportokat látványos túraösvényeken is körbejárhatjuk, ezért Argentína legfiatalabb települése mára népszerű turistaközponttá vált.
  Az Argentino és Viedma tavakat megkerülve haladunk északi irányba, azon a tájon, ahol az első európaiak Argentína belső területeinek felfedezésére indultak az 1900-as évek elején. Útközben megpihenünk Patagónia leghíresebb haciendáján. A La Leona haciendán Butch Cassidy és a Sundance kölyök is eltöltött egy rövid időt amikor Texas-ból elmenekülve új otthon kerestek maguknak a végtelen pampákon. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 4. nap El Chalten – Cerro Torre/ Fitz Roy kilátópont túra – Viedma-tó: hajózás az Upsala gleccseren

  Túra: 6-7 km,  3-4 óra

  Egy csodálatos túranap! Félnapos kirándulásokra indulhatunk a Cerro Torre vagy/és a Fitz Roy kilátópontokhoz, ahonnan  a hegycsoportok és a dél-patagóniai jégmezőről leomló hatalmas gleccserek panorámájában gyönyörködhetünk. Szállásunkról gyalog indulhatunk el a lenga erdőkön keresztül vezető, jól karbantartott és pontosan jelzett túraösvényeken, ízlés szerint egy térkép segítségével vagy helyi túravezetővel. (ellátás: reggeli)

 • 5. nap El Chaltén – El Calafate

  Reggel visszautazunk a Los Glaciares Nemzeti Park üdülőközpontjába. A nap további részét El Calafate nyüzsgő belvárosban tölthetjük. A híres calafate gyümölcsből készült fagylaltot mindenképp meg kell kóstolnunk az egyik cukrászdában. A város határában fekvő Lago Argentino tóparti sétányain flamingókat és vadludakat fotózhatunk. Nem szabad kihagyni a város legjobb argentin steak éttermét sem. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 6. nap Los Glaciares Nemzeti Park – Perito Moreno gleccser – hajókirándulás és túra

  Túra: 3 km, 2-3 óra

  Egész napos kirándulásra indulunk Patagónia leglátványosabb gleccseréhez, a Perito Moreno-hoz. A Perito Moreno gleccser egyike annak a három patagóniai gleccsernek, amely nem húzódik vissza, kiterjedése mintegy 30 centiméterrel nő naponta. Átlagosan négyévente egyszer egészen az Argentino tóba nyúló Rico-félszigetig nyomul előre és természetes gátként kettéosztja az L-alakú tavat.
  Bérelt kisbusszal utazunk a Los Glaciares Nemzeti Parkba. A Rico-félszigeten sétahajóra szállunk és a Perito Moreno gleccser 60 m magas jégfalának közelébe hajózunk. A gleccser a Patagóniai Kontinentális Jégmezőből induló 47 óriási jégfolyam egyike. Szélessége 4 km, a hossza kb. 250 km. A hajókirándulás után a látogatóközpontba utazunk, ahol a kiépített sétautakon barangolva egészen közelről is megcsodálhatjuk a gleccser hatalmas jégfalát. A délutáni órákra az erős napsugárzás hatására menetrendszerűen gigantikus jégtömbök szakadnak le óriási robajjal a gleccser előtti tóba, a látványos természeti jelenséget a sétányról figyelhetünk meg. Az esti órákban ékezünk vissza El Calafete kisvárosába. (ellátás: reggeli)

 • 7. nap El Calafate – Buenos Aires

  Reggel Buenos Aires-be repülünk. A belváros szívében lévő szállásunkról gyalog vagy városnéző busszal indulhatunk Latin-Amerika leghangulatosabb metropoliszának felfedezésére. A Parlamenttől sétáljunk el a Casa Rosada kormányzati épületéhez és a luxusnegyeddé alakított régi kikötőbe. Ne hagyjuk ki a Boka negyed felfedezését sem, melynek  stadionja, az olasz dokkmunkások színes házai és a tangóbárjai is világhírűek.  (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 8. nap Buenos Aires

  Egész nap Buenos Airesben barangolunk. A legjobb, ha városnéző busszal járjuk be a metropoliszt. Ellátogathatunk a világ egyik leghíresebb temetőjébe a La Recoleta negyedben, ahol a nemzet nagyjai, köztük Evita nyugszanak. A szomszédos Palermo negyed Párizs legszebb részeivel is felveszi a versenyt, érdemes a Soho egyik kávézójában megpihenni. A folyóparti tágas parkok és múzeumok is mindenképp megérnek egy sétát. (ellátás: reggeli)

 • 9. nap Buenos Aires – Colonia del Sacramento

  Egy komppal kelünk át a La Plata folyó torkolatán Uruguay legszebb koloniális településére. Colonia del Sacramento-ban egészen más hangulat fogad minket, mint a folyton nyüzsgő Buenos Airesben. Az UNESCO világörökség részét képező óváros háromszáz éves épületeit még a portugál gyarmatosítók építették. A platánfákkal szegélyezett, kanyargós utcákon pici éttermek sora vár minket, ahol este helyi sajtokat és vörösborokat kóstolhatunk. Az éjszakát az óváros egyik hangulatos vendégházában töltjük. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 10. nap Colonia del Sacramento – Buenos Aires

  Reggel teszünk egy nagy sétát Colonia del Sacramento régi kikötőjében és a parti sétányokon, ha úgy tarja kedvünk, standolhatunk. A kora délutáni órákban a La Plata folyón átkelve visszatérünk Uruguay-ból Buenos Aires-be.
  San Telmo negyed hangulatos, a város aranykorát idéző kerületében búcsúzunk Buenos Airestől. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázunk, ahol argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 11. nap BUENOS AIRES – IBERÁ-LÁPVIDÉK – POSADAS HELYI BIRTOK – TÚRA

  Túra: 4 km, kb. 2 óra

  Az Esteros a világ második legnagyobb kiterjedésű lápvidéke a brazil Pantanal után, de ez egyben a kontinens legnagyobb édesvíz-tározója is.  Az 1983-ban alapított rezervátum Buenos Airestől 800 kilométerre északra található.
  Egy rövid repülés és buszos transzfer után megérkezünk a gauchók világába! Posadas-ból kisbuszos transzfer visz el minket szállásunkra, egy hagyományos argentin nagybirtokra a lápvidék közelében.
  A birtok sokkal inkább családi otthon mint hotel, ami a nagy gondossággal és szeretettel készült, házias ételekben is megnyilvánul. A cölöpökön álló házak, a hagyományoknak megfelelően berendezett szobák tökéletes és különleges kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a megfáradt vándoroknak.
  A minket körülvevő park és a közeli tó az argentin vadvilág felfedezésére csábítja az utazót. Délután lehetőségünk nyílik arra, hogy a birtokról elindulva egy könnyű túra során fedezzük fel egy kicsit ezt a gyönyörű, elzárt vidéket. (szállás: farmház, 2 éj, ellátás: reggeli, edéd, vacsora)

 • 12. nap IBERÁ-LÁPVIDÉK – CSÓNAKTÚRA – GYALOG/LOVASTÚRA

  Túra: 6 km, kb. 4 óra

  A bőséges, helyi jellegzetességeket felvonultató reggeli elfogyasztása után ellátogatunk a Luna- és Galarza-lagúnákhoz. Csónakkirándulásunk után gyalogtúrára indulunk a környező erdőkben. Az Iberá lagúna-rendszer az év legnagyobb szakaszában sekély, áradáskor azonban akár három méter mély is lehet a víz.
  Ha kedvünk van, lovagolhatunk is a lápvidéken, vagy a vadvilág szépségeit bemutató fotós szafarira is indulhatunk. Klímájának és elzártságának köszönhetően a lápvidéken a mai napig az állatok az urak, sokan Argentína, sőt Dél-Amerika ornitológiai Mekkájaként emlegetik a területet. Több mint 350 madárfaj él itt, többségük könnyen megfigyelhető.
  Farmunkra visszatérve érdemes összebarátkozni a gauchókkal is, kipróbálni magunkat lasszóvetésben vagy más – a pampák lovas életformájához kötődő – játékban.
  Egy fakultatív éjszakai túra során az Iberá-lápvidék egy teljesen új arcával ismerkedhetünk meg. Ahogy az égbolton lassan átveszik az uralmat a csillagok és a holdfény, a horizonton feltűnnek a lovak és a gauchók. Ők kísérnek el minket egy, a civilizációtól távoli kis tisztásra, ahol tábortűz mellett fogyasztjuk el ízletes vacsoránkat. Később ismét lóháton folytatjuk utunkat a lápvidéken és az erdőn át. Az éjszaka lassan megtelik hangokkal, békakórus és kabócák hangja nyomja el a lassan nyugovóra térő madarak énekét. Ezen a távoli vidéken nincs fényszennyezés, így a Tejút sosem látott szépségében tündököl, iránytűként pedig a Dél Keresztje csillagkép szolgál. A holdfényes lagúnák mentén jutunk vissza a birtokra, ahonnan – fáklyákkal felszerelkezve – gyalogosan folytathatjuk tovább az éjszakai állatok – armadillók, borzok, rókák, macskanyulak, mosómedvék és baglyok – megfigyelését. (ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 13. nap POSADAS – IGUAZÚ-VÍZESÉS

  Reggel Posadas-ba, majd Puerto Iguazú-ba utazunk (körülbelül 5 órás út). Útközben a folyton változó táj látványát élvezhetjük miközben a pampákról a szubtrópusi területre érünk.
  Puerto Iguazúban elfoglaljuk a szállásunkat, a délutánt pedig pihenéssel töltjük a dzsungel ölelésében fekvő üdülőnk trópusi kertjében. (szállás: lodge, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 14. nap IGUAZÚ-VÍZESÉS – ARGNETIN OLDAL

  Túra: 6 km, 4-5 óra

  Egész napunkat az Iguazú Nemzeti Park területén töltjük. Az Iguazú a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb  vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről.
  A parkban jól kiépített  ösvényeken vágunk át a buja trópusi erdőn és pallókon sétálunk a vízesések között, hogy közelről is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget.
  Kirándulásunk végén egy óriási motoros gumicsónakkal közelíthetjük meg a vízesést. A 2 órás program kihagyhatatlan élmény, garantált, hogy senki nem marad szárazon. (ellátás: reggeli)

 • 15. nap IGUAZÚ-VÍZESÉS – BRAZIL OLDAL – HELIKOPTERES REPÜLÉS – RIO DE JANEIRO

  Délelőtt a vízesés brazil oldalát látogatjuk meg, ahol a leglátványosabb zuhogók találhatóak, ráadásul az 1500 m hosszú sétány kilátópontjairól az Iguazú-vízesés teljes hosszán végig lehet tekinteni. Sétánkat a legfélelmetesebb zuhatagnál fejezzük be, amely egy függőleges sziklafal előtt szakad egyenesen az Ördögtorokba. A patkó alakú Unión 82 méter magas és 150 méter széles. Vize olyan erővel zúdul a szakadékba, hogy 30 méter magas vízpermet felhőt lövell a magasba.
  A magasból is megcsodálhatjuk a vízesést, egy helikopterből. Ezután Rio de Janeiro-ba repülünk. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd a nap hátralévő részében elkezdhetjük a város felfedezését.
  Isten hozott Rio de Janeiro-ban! Tengerpart és hegyek, a gyarmati kort idéző épületek és modern építészeti csodák, a szamba vibráló ritmusa teszi ezt a várost a földkerekség legszebb fekvésű emberi településévé. (szállás: hotel, 3 éj, ellátás: reggeli)

 • 16. nap RIO DE JANEIRO – CUKORSÜVEG-HEGY – TÚRA

  Túra táv: 4 km, szint fel: 200 m
  Túra menetidő: kb. 3 óra

  Reggeli után túrára indulhatunk a Cukorsüveg-hegyhez.
  Utunk egy kis buszos városnézéssel indul. Elhaladunk a Sambodrome és a piramis formájú, 80 méter magas és 96 méter belső átmérőjű San Sebastian-katedrális mellett. Láthatjuk a régi korokat idéző Cinelândia-teret, a körülötte álló történelmi épületekkel, a színházat, a nemzeti könyvtárat és a képzőművészeti múzeumot.
  A város egyik legismertebb szimbólumára, a Cukorsüveg-hegyre kétféleképpen juthatunk fel. Feljuthatunk felvonóval, két szakaszban. Először a 215 méter magas Urca-hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Guanabara-öbölre és szigeteire, majd egy második felvonó visz fel minket 395 méterre a Cukorsüveg-hegy tetejére.
  Azok, akik nem akarják végig a libegő kényelmét élvezni, de gyalogolni sem szeretnének a hegy tetejéig egy kellemes kis sétaúton is nekivághatnak a Cukorsüveg-hegynek. Az óceán mellett húzódó ösvényen sétálva hallhatjuk a partnak csapódó hullámok zaját, madarak és majmok szegődnek mellénk társként, sőt, akár a partmenti sekély vizeket felfedező teknősöket és rájákat is láthatunk! Az út később az esőerdőbe visz minket, egészen az Urca és a Cukorsüveg-hegy közötti gerincig. Innen kaptatunk fel az Urca tetejére, a libegő középső állomásához, libegőbe szállunk és irány a Cukorsüveg-hegy! Lefelé választhatjuk ugyanezt az útvonalat vagy mehetünk libegővel egészen Praia Vermelhá-ig. (ellátás: reggeli)

 • 17. nap CORCOVADO-HEGY – MEGVÁLTÓ KRISZTUS SZOBOR – TIJUCA NEMZETI PARK – NAGY KÖRTÚRA – TANDEM SÁRKÁNYREPÜLÉS

  Túra táv: 7 km, szint fel: 200 m
  Túra menetidő: 4 – 5  óra

  Reggeli után dzsipekkel indulhatunk a világ legnagyobb városi erdejébe, a Tijuca-erdőbe. Itt áll Rio leghíresebb látványossága a Megváltó Krisztus szobra. A Corcovado-hegy tetejéről megcsodálhatjuk a híres Copacabana strandot, Ipanemát és Leblont, a Rodrigo Freitas lagúnát és a botanikus kertet. A Mirante Dona Marta kilátópontból pedig jól látható a Maracana stadion, a Guanabara-öböl és a Cukorsüveg-hegy is. Kirándulásunk során egy kis erdei ösvényt is bejárunk, mely a festői szépségű Cascatinha-vízeséshez vezet.
  Ezután túrázni indulunk az esőerdő szívében Rio legmagasabb és legimpozánsabb csúcsához, a 1021 méteres Tijuca-hoz és a Chinese View-hoz
  . A park bejáratától induló 4-5 órás körtúra kényelmesen végigjárható mindenki számára, akinek van egy kis túrázási tapasztalata.
  A Tijuca- csúcsára az ösvény a buja esőerdőben kanyarog egészen az utolsó szakaszig, ahol lánccal biztosított, sziklába vájt lépcsőkön haladunk tovább, egészen a hegy tetejéig.  A csúcsról csodálatos kilátás tárul a szemünk elé: Rio, a Maracana stadion és az Imperador szikla néz farkasszemet velünk.
  Innen a 917 méter magas Tijuca Mirim-csúcsra túrázunk el. A csúcsról hihetetlen panorámás kilátás nyílik a Guanabara-öbölre, a belvárosra és a Tijuca-völgyre. 300 méterrel magasabban leszünk a  Krisztus szobornál!
  A túra végén frissítő zuhannyal jutalmazzuk magunkat a Szöul-vízesésben.
  Ráadás: A kihagyhatatlan tandem sárkányrepülés a parkból, a Pedra Bonita tetején álló rámpáról indul. Mintegy 10-15 percet töltünk Sao Conrado és az Atlanti-óceán felett, nagyon tapasztalt sárkányrepülősök társaságában, majd a Praia do Pepino homokos partján landolunk. 
  (ellátás: reggeli)

 • 18. nap RIO DE JANEIRO: COPACABANA

  Utolsó napunkat a Copacabana 4.5 kilométer hosszú strandján töltjük. Óceán, napsütés, ízletes grillezett garnélarák és a legjobb caipirinha 5 USD-ért. (ellátás: reggeli)

 • 19. nap RIO DE JANEIRO – HAZAUTAZÁS

  Menetrendünknek megfelelően a nemzetközi repülőtérről kezdjük meg hazautazásunkat. Vagy folytatjuk nyaralásunkat a brazil tengerparton. (ellátás: reggeli)

Jelentkezési információk

 • Az utazás ára tartalmazza
  • 18 éjszaka szállást 3*-os hotelekben és vendégházakban, 2 ágyas szobákban, reggelivel
  • az egynapos kirándulást a Perito Moreno gleccserhez, nemzeti park belépővel és hajózással, helyi idegenvezetővel
  • az egynapos Tűzföld Nemzeti Park kirándulást helyi túravezetővel és a park belépőt
  • a kétnapos kirándulást helyi idegenvezetővel az Iguazú Nemzeti Parkban
  • az El Calafate – El Chalten – El Calafate transzfer árát
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illetékek árát
  • a reptéri transzferek árát Argentínában
  • a Buenos Aires – Ushuaia, az Ushuaia – El  Calafate, az El  Calafate – Buenos Aires, Buenos Aires – Puerto Iguazú repülőjegyek és illetékek árát
  • a fakultatív programok árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket, italokat
  • a baleset- és poggyászbiztosítást
  • az útlemondási biztosítást
  • a borravalókat: 50 USD/ részvevő
 • Fakultatív programok
  • Felhívjuk figyelmed, hogy a fakultatív programok ára változhat, a megadott árak tájékoztató jellegűek:
  • Buenos Aires – városnéző busz: 1 000 argentin peso
  • Buenos Aires – városnézés helyi idegenvezetővel: 2 000 argentin peso-tól/ nap
  • Ushuaia – 3 órás hajózás a Beagle-csatornán: 2 500 argentin peso
  • Ushuaia – egész napos hajózás a Beagle-csatornán a Harbeton Estancia-hoz: 5 000 argentin peso
  • El Chalten – túravezető: 100 USD/ nap
  • Iguazú-vízesés – helikopteres repülés: 160 USD-tól
  • Iguazú-vízesés – motorcsónakos kirándulás: 40 USD
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – Buenos Aires – Budapest repülőjegy ára illetékkel: 360 000 Ft-tól
  • a Buenos Aires – Ushuaia, az Ushuaia – El  Calafate, az El  Calafate – Buenos Aires, Buenos Aires – Puerto Iguazú repülőjegyek ára: 1 000 USD-tól
  • repülőtéri illeték: 4 x 10 USD
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és repülőjegy értékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Argentínába
  • turistaként legfeljebb 90 napig tartózkodhat magyar állampolgár az országokban
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb baleset- és poggyászbiztosítás ajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK
  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 5 900 USD-tól
  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a
 • ÚTLEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget.

  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 35-26. napok között a Részvételi díj 75%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  10-65 év

Hasznos információk

 • Valuta, költőpénz
  • Argentínában az argentin peso (ARS) van forgalomban; 1 argentin peso = kb. 40 Ft
  • Uruguay pénzneme az uruguayi peso (UYU); 1 uruguayi peso = kb. 9 Ft
  • Brazília fizetőeszköze a reál (BRL); 1 reál = kb. 75 Ft
  • elsősorban amerikai dollár kivitelét javasoljuk, amit a városokban válthatunk be a helyi fizetőeszközre
  • néhány helyen bankautomatát is találunk
  • a pénzváltók kizárólag 2006. utáni kiadású, szignó- és sérülésmentes  USD bakjegyeket fogadnak el
  • Argentína közepes árfekvésű ország
  • ajánlott költőpénz: 300 USD + a fakultatív programok árai
 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • kötelező oltás nincs
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Jelentkezés
  • Kérj egyedi ajánlatot!
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • USD Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33

   

  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design