Argentína, Uruguay, Brazília – 5 csillagos kalandtúra – Buenos Aires, Iguazú-vízesés, Rio De Janeiro

Indulás: 2020/03/29
Utazás hossza: 13 nap
Utazás stílusa: Kézműves kalandok
Létszám: 10-14 fő
Ár:
3000
USD

+ 700 USD
Jelentkezem
Kérdésem van

5 csillagos kalandtúránk során Argentína és Brazília szubtrópusi területeinek természeti szépségeivel és vadvilágával ismerkedünk meg valamint kirándulásra indulunk Uruguay legszebb kisvárosába, a gyarmati időszőkat idéző Colonia del Sacramento-ba.

Kevés olyan hely van a Földön, ahol szinte érintetlen szépségében csodálhatjuk meg a természetet, az Iberá-tó és lápvidék Földünk egyik utolsó ilyen paradicsoma. Kajmánok, vízidisznók, mocsári szarvasok, pampaszarvasok, bőgőmajmok, óriásvidrák, anakondák, nanduk és többszáz madárfaj otthona ez a több mint 13 000 km²-es láp, melynek területén hatvannál is több kisebb tó található. 
Egy hagyományos nagybirtokon élvezhetjük a híres argentin vendégszeretetet és fedezhetjük fel a lápvidék szépségeit, majd ellátogatunk az Iguazú-vízeséshez, ahol aztán eldönthetjük, hogy a zuhatagok közül melyik a kedvencünk az argentin illetve a brazil oldalon!

Az utazásra Buenos Aires századelős épületei között és hatalmas parkjaiban sétálgatva, a belvárosi kávéházakban és tangóbárokban üldögélve hangolódunk rá. Majd Rio-ban, a Cukorsüveg-hegyen és a Copacabanán vezetjük le!

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ****
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Argentína: Buenos Aires

  Buenos Aires-ben szinte egész évben kellemes tavaszi időjárásba csöppenünk. Érkezés után elfoglaljuk szállásunkat a belvárosban, majd gyalog indulunk a metropolisz felfedezésére. A Parlamenttől, a párizsi hangulatot idéző épületek árnyékában sétálunk el a Casa Rosada kormányzati épületéhez, majd a La Plata folyó partján luxus negyeddé alakított régi kikötőbe. Sétánkat a város aranykorát idéző San Telmo negyedben fejezzük be. A helyi képzőművészek galériáinak és kirakodó vásárainak otthont adó városrész nyüzsgő főterének egyik éttermében vacsorázunk, ahol első argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó is jár. (szállás: hotel, 2 éj)

 • 2. nap Buenos Aires

  Egész napunkat városnézéssel töltjük Buenos Aires-ben. A legjobb ha reggel egy városnéző buszra pattanunk és csak este szállunk le róla.
  Kihagyhatatlan a Boka negyed és a stadion meglátogatása, amelynek nem csak a focicsapata, hanem az olasz dokkmunkások színes házai és a tangóbárjai is világhírűek.
  Ellátogathatunk a világ egyik leghíresebb temetőjébe, ami mára szinte önálló kis várossá nőtte ki magát a La Recoleta negyedben. Az argentinok közül sokan egész életükben arra gyűjtenek, hogy sírhelyet vásárolhassanak maguknak a nemzet nagyjai, köztük Evita nyughelyének közelében. A Palermo városrész Párizs legszebb negyedeivel versenyez, egy sétát a Soho-ban mindenképp megér. (ellátás: reggeli)

 • 3. nap Uruguay: Colonia del Sacramento

  2 napos kirándulásra indulunk a La Plata torkolatának másik oldalára, a szomszédos Uruguay legszebb koloniális településére, Colonia del Sacramento-ba.
  Egy komppal kelünk át a La Plata folyón. Colonia del Sacramento-ban egészen más hangulat fogad minket, mint a folyton nyüzsgő Buenos Airesben. Az UNESCO világörökség részét képező óváros háromszáz éves épületeit még a portugál gyarmatosítók építették. A platánfákkal szegélyezett, kanyargós utcákon pici éttermek sora vár minket, ahol a helyi sajtokat és vörösborokat is megkóstolhatjuk. Az éjszakát a kisváros egyik hangulatos vendégházában töltjük. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 4. nap Colonia del Sacramento – Buenos Aires

  Reggel teszünk egy nagy sétát Colonia del Sacramento régi kikötőjében és a parti sétányokon, ha úgy tarja kedvünk, standolhatunk vagy ellátogathatunk a Portugál Múzeumba, majd a kora délutáni órákban a La Plata folyón átkelve visszatérünk Uruguay-ból Argentínába. Az estét már újra Buenos Aires-ben töltjük. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 5. nap Buenos Aires – Iberá-lápvidék – Posadas helyi birtok – túra

  Túra táv: 4 km, szint fel: 50 m, le: 50 m
  Túra időtartam: kb. 2 óra

  Az Esteros a világ második legnagyobb kiterjedésű lápvidéke a brazil Pantanal után, de ez egyben a kontinens legnagyobb édesvíz-tározója is.  Az 1983-ban alapított rezervátum Buenos Airestől 800 kilométerre északra található.
  Egy rövid repülés és buszos transzfer után megérkezünk a gauchók világába! Posadas-ból kisbuszos transzfer visz el minket szállásunkra, egy hagyományos argentin nagybirtokra a lápvidék közelében.
  A birtok sokkal inkább családi otthon mint hotel, ami a nagy gondossággal és szeretettel készült, házias ételekben is megnyilvánul. A cölöpökön álló házak, a hagyományoknak megfelelően berendezett szobák tökéletes és különleges kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a megfáradt vándoroknak.
  A minket körülvevő park és a közeli tó az argentin vadvilág felfedezésére csábítja az utazót. Délután lehetőségünk nyílik arra, hogy a birtokról elindulva egy könnyű túra során fedezzük fel egy kicsit ezt a gyönyörű, elzárt vidéket. (szállás: farmház, 2 éj, ellátás: reggeli, edéd, vacsora)

 • 6. nap Iberá-lápvidék – csónaktúra – gyalog/lovastúra

  Túra táv: 6 km, szint fel: 100 m, le: 100 m
  Túra időtartam: kb. 4 óra

  A bőséges, helyi jellegzetességeket felvonultató reggeli elfogyasztása után ellátogatunk a Luna- és Galarza-lagúnákhoz. Csónakkirándulásunk után gyalogtúrára indulunk a környező erdőkben. Az Iberá lagúna-rendszer az év legnagyobb szakaszában sekély, áradáskor azonban akár három méter mély is lehet a víz.
  Ha kedvünk van, lovagolhatunk is a lápvidéken, vagy a vadvilág szépségeit bemutató fotós szafarira is indulhatunk. Klímájának és elzártságának köszönhetően a lápvidéken a mai napig az állatok az urak, sokan Argentína, sőt Dél-Amerika ornitológiai Mekkájaként emlegetik a területet. Több mint 350 madárfaj él itt, többségük könnyen megfigyelhető.
  Farmunkra visszatérve érdemes összebarátkozni a gauchókkal is, kipróbálni magunkat lasszóvetésben vagy más – a pampák lovas életformájához kötődő – játékban.
  Egy fakultatív éjszakai túra során az Iberá-lápvidék egy teljesen új arcával ismerkedhetünk meg. Ahogy az égbolton lassan átveszik az uralmat a csillagok és a holdfény, a horizonton feltűnnek a lovak és a gauchók. Ők kísérnek el minket egy, a civilizációtól távoli kis tisztásra, ahol tábortűz mellett fogyasztjuk el ízletes vacsoránkat. Később ismét lóháton folytatjuk utunk a lápvidéken és az erdőn át. Az éjszaka lassan megtelik hangokkal, békakórus és kabócák hangja nyomja el a lassan nyugovóra térő madarak énekét. Ezen a távoli vidéken nincs fényszennyezés, így a Tejút sosem látott szépségében tündököl, iránytűként pedig a Dél Keresztje csillagkép szolgál. A holdfényes lagúnák mentén jutunk vissza a birtokra, ahonnan – fáklyákkal felszerelkezve – gyalogosan folytathatjuk tovább az éjszakai állatok – armadillók, borzok, rókák, macskanyulak, mosómedvék és baglyok megfigyelését. (ellátás: reggeli, edéd, vacsora)

 • 7. nap Posadas – Iguazú-vízesés

  Reggel Posadas-ba, majd Puerto Iguazú-ba utazunk (körülbelül 5 órás út). Útközben a folyton változó táj látványát élvezhetjük miközben a pampákról a szubtrópusi területre érünk.
  Puerto Iguazúban elfoglaljuk a szállásunkat, a délutánt pedig pihenéssel töltjük a dzsungel ölelésében fekvő üdülőnk trópusi kertjében. (szállás: lodge, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 8. nap Iguazú-vízesés – Argnetin oldal

  Túra táv: 6 km, szint fel és le: 100 m
  Túra menetidő: 4-5 óra

  Egész napunkat az Iguazú Nemzeti Park területén töltjük. Az Iguazú a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb  vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről.
  A parkban jól kiépített  ösvényeken vágunk át a buja trópusi erdőn és pallókon sétálunk a vízesések között, hogy közelről is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget.
  Kirándulásunk végén egy óriási motoros gumicsónakkal közelíthetjük meg a vízesést. A 2 órás program kihagyhatatlan élmény, garantált, hogy senki nem marad szárazon. (ellátás: reggeli)

 • 9. nap Iguazú-vízesés – Brazil oldal – helikopteres repülés – Rio de Janeiro

  Túra táv: 1.5 km, szint fel és le: 200 m
  Túra menetidő: kb. 2 óra

  Délelőtt a vízesés brazil oldalát látogatjuk meg, ahol a leglátványosabb zuhogók találhatóak, ráadásul az 1500 m hosszú sétány kilátópontjairól az Iguazú-vízesés teljes hosszán végig lehet tekinteni. Sétánkat a legfélelmetesebb zuhatagnál fejezzük be, amely egy függőleges sziklafal előtt szakad egyenesen az Ördögtorokba. A patkó alakú Unión 82 méter magas és 150 méter széles. Vize olyan erővel zúdul a szakadékba, hogy 30 méter magas vízpermet felhőt lövell a magasba.
  Kirándulásunk után egy helikopterből, a magasból is megcsodálhatjuk a vízesést. Ezután visszatérünk Puerto Igazú-ba, majd a Foz de Iguaçu reptérre, ahonnan Rio de Janeiro-ba repülünk.
  Elfoglaljuk a szállásunkat, majd a nap hátralévő részében elkezdhetjük a város felfedezését.
  Isten hozott Rio de Janeiro-ban! Tengerpart és hegyek, a gyarmati kort idéző épületek és modern építészeti csodák, a szamba vibráló ritmusa teszi ezt a várost a földkerekség legszebb fekvésű emberi településévé. (szállás: hotel, 3 éj, ellátás: reggeli)

 • 10. nap Rio de Janeiró – Cukorsüveg-hegy – túra

  Túra táv: 4 km, szint fel: 200 m
  Túra menetidő: kb. 3 óra

  Reggeli után túrára indulunk a Cukorsüveg-hegyhez.
  Utunk egy kis buszos városnézéssel indul. Elhaladunk a Sambodrome és a piramis formájú, 80 méter magas és 96 méter belső átmérőjű San Sebastian-katedrális mellett. Láthatjuk a régi korokat idéző Cinelândia-teret, a körülötte álló történelmi épületekkel, a színházat, a nemzeti könyvtárat és a képzőművészeti múzeumot.
  A város egyik legismertebb szimbólumára, a Cukorsüveg-hegyre kétféleképpen juthatunk fel. Feljuthatunk felvonóval, két szakaszban. Először a 215 méter magas Urca-hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Guanabara-öbölre és szigeteire, majd egy második felvonó visz fel minket 395 méterre a Cukorsüveg-hegy tetejére.
  Azok, akik nem akarják végig a libegő kényelmét élvezni, de gyalogolni sem szeretnének a hegy tetejéig egy kellemes kis sétaúton is nekivághatnak a Cukorsüveg-hegynek. Az óceán mellett húzódó ösvényen sétálva hallhatjuk a partnak csapódó hullámok zaját, madarak és majmok szegődnek mellénk társként, sőt, akár a part menti sekély vizeket felfedező teknősöket és rájákat is láthatunk! Az út később az esőerdőbe visz minket, egészen az Urca és a Cukorsüveg-hegy közötti gerincig. Innen kaptatunk fel az Urca tetejére, a libegő középső állomásához, libegőbe szállunk és irány a Cukorsüveg-hegy! Lefelé választhatjuk ugyanezt az útvonalat vagy mehetünk libegővel egészen Praia Vermelhá-ig. (ellátás: reggeli)

 • 11. nap Corcovado-hegy – Megváltó Krisztus szobor – Tijuca Nemzeti Park – Nagy körtúra – Tandem sárkányrepülés

  Túra táv: 7 km, szint fel: 200 m
  Túra menetidő: 4 – 5  óra

  Reggeli után dzsipekkel indulunk a világ legnagyobb városi erdejébe, a Tijuca-erdőbe. Itt áll Rio leghíresebb látványossága a Megváltó Krisztus szobra. A Corcovado-hegy tetejéről megcsodálhatjuk a híres Copacabana strandot, Ipanemát és Leblont, a Rodrigo Freitas lagúnát és a botanikus kertet. A Mirante Dona Marta kilátópontból pedig jól látható a Maracana stadion, a Guanabara-öböl és a Cukorsüveg-hegy is. Kirándulásunk során egy kis erdei ösvényt is bejárunk, mely a festői szépségű Cascatinha-vízeséshez vezet.
  Ezután túrázni indulunk az esőerdő szívében Rio legmagasabb és legimpozánsabb csúcsához, a 1021 méteres Tijuca-hoz és a Chinese View-hoz
  . A park bejáratától induló 4-5 órás körtúra kényelmesen végigjárható mindenki számára, akinek van egy kis túrázási tapasztalata.
  A Tijuca- csúcsára az ösvény a buja esőerdőben kanyarog egészen az utolsó szakaszig, ahol lánccal biztosított, sziklába vájt lépcsőkön haladunk tovább, egészen a hegy tetejéig.  A csúcsról csodálatos kilátás tárul a szemünk elé: Rio, a Maracana stadion és az Imperador szikla néz farkasszemet velünk.
  Innen a 917 méter magas Tijuca Mirim-csúcsra túrázunk el. A csúcs hihetetlen panorámás kilátás nyílik a Guanabara-öbölre, a belvárosra és a Tijuca-völgyre. 300 méterrel magasabban leszünk a  Krisztus szobornál!
  A túra végén frissítő zuhannyal jutalmazzuk magunkat a Szöul-vízesésben.
  Ráadás: A kihagyhatatlan tandem sárkányrepülés a parkból, a Pedra Bonita tetején álló rámpáról indul. Mintegy 10-15 percet töltünk Sao Conrado és az Atlanti-óceán felett, nagyon tapasztalt sárkányrepülősök társaságában, majd a Praia do Pepino homokos partján landolunk. 
  (ellátás: reggeli)

 • 12. nap Rio de Janeiro: Copacabana

  Utolsó napunkat a Copacabana 4.5 kilométer hosszú strandján töltjük. Óceán, napsütés, ízletes grillezett garnélarák és a legjobb caipirinha 3 USD-ért. (ellátás: reggeli)

 • 13. nap Rio de Janeiro – hazautazás

  Menetrendünknek megfelelően a nemzetközi repülőtérről kezdjük meg hazautazásunkat. Vagy folytatjuk nyaralásunkat a brazil tengerparton. (ellátás: reggeli)

Csapat

 • Tátrai Bernadett Túravezető

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • AZ UTAZÁS ÁRA TARTALMAZZA
  • az utazást bérelt buszokkal, dzsipekkel, sofőrrel
  • a reptéri transzferek árát csoporttal való érkezés és indulás esetén
  • 10 éjszaka szállást 3 csillagos hotelekben, 2 ágyas szobákban
  • 2 éjszaka szállást egy estancia (farm) vendégházában, 2 ágyas szobákban
  • az étkezéseket a részletes program szerint: 12 reggelit, 2 ebédet, 2 vacsorát
  • a városnéző sétát Buenos Aires-ben vezetéssel
  • a Buenos Aires – Colonia – Buenos Aires komp jegy árát
  • a 2 napos programot és kirándulásokat az Iberá-lápvidéken
  • az Iguazú Nemzeti Park belépőket az argetin és brazil oldalon
  • a túrákat az Iguazú Nemzeti Parkban vezetéssel
  • a Tijuca Nemzeti Park belépőt
  • a Cukorsüveg-hegy belépőt
  • a kirándulásokat a Cukorsüveg-hegyre és Tijuca-csúcsra vezetéssel
  • a részletes leírásban szereplő további programokat
  • a helyi idegenvezetők és túravezetők munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • AZ UTAZÁS ÁRA NEM TARTALMAZZA
  • a nemzetközi repülőjegyek és illetékek árát
  • a Buenos Aires – Posadas és a Puerto Iguazú – Rio De Janeiro repülőjegyek és illetékek árát
  • a repülőtéri illetékeket: 2 x 10 USD
  • a reptéri transzferek árát egyéni érkezés és indulás esetén
  • a fakultatív programok árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket és italokat
  • a baleset- és poggyászbiztosítást
  • az útlemondási biztosítást
  • a borravalókat: 100 USD/ részvevő
 • FAKULTATÍV PROGRAMOK
  • Buenos Aires – városnéző busz: 500 ARS
  • Iberá – lovas túra: 150 USD
  • Iberá – éjszakai túra: 80 USD
  • Rio – tandem sárkányrepülés: 500 BRL
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – Buenos Aires – Rio De Janeiro – Budapest repülőjegy ára illetékkel 390 000 Ft-tól
  • a Buenos Aires – Posadas repülőjegy ára 200 USD-tól
  • a Purto Iguazú – Rio De Janeiro repülőjegy ára 250 USD-tól
  • repülőtéri illetékek – Posadas és Puerto Iguazú: 2 x 10 USD
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és repülőjegy értékesítő partnerünk árajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Argentínába, Brazíliába és Uruguay-ba
  • turistaként legfeljebb 90 napig tartózkodhat magyar állampolgár az országokban
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK

  Dinamikus csomag: Az Utazás ára a Részvételi díj-ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 3 000 USD
  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (1 200 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (1 800 USD)
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: 700 USD
  • érkezéskor, készpénzben fizetendő
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN: 3 700 USD
 • ÚTLEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 20 USD kezelési költséget.

  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:
  60-36. napok között a Részvételi díj 10%-a,
  35-26. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  25-16. napig a Részvételi díj 75%-a,
  15 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.

 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  15-65 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid  jelentkezéskor egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • VALUTA, KÖLTŐPÉNZ
  • Argentínában az argentin peso (ARS) van forgalomban; 1 argentin peso = kb. 40 Ft
  • Uruguay pénzneme az uruguayi peso (UYU); 1 uruguayi peso = kb. 9 Ft
  • Brazília fizetőeszköze a reál (BRL); 1 reál = kb. 75 Ft
  • USD kivitelét javasoljuk, amit a városokban válthatunk be a helyi fizetőeszközre, néhány helyen bankautomatát is találunk
  • a pénzváltók kizárólag 2006. utáni kiadású, szignó és sérülés mentes  USD bankjegyeket fogadnak el
  • ajánlott költőpénz: 500 USD + a fakultatív programok árai
 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • SZÁLLÁSOK, ELLÁTÁS
  • 10 éjszakát 3 csillagos hotelek és üdülők 2 ágyas szobáiban töltünk
  • 2 éjszakát egy argentin farm 2 ágyas szobáiban töltünk
  • az utazás ára 12 reggelit, 2 ebédet és 2 vacsorát tartalmaz
 • KÖZLEKEDÉS
  • bérelt buszokkal, dzsippekkel, menetrend szerinti repülőjáratokkal
 • SZERVEZÉS
  • az utazás megszervezése helyi partner irodák bevonásával zajlik
  • az utazás ideje alatt angol és magyar nyelven beszélő túravezetők állnak a rendelkezésedre
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
 • TÚRAFELSZERELÉS
  • az ajánlott felszerelések listáját jelentkezéskor elküldjük neked
  • ha segítségre van szükséged a felszerelések összeállításhoz, kérdezd túravezetőd, szívesen áll a rendelkezésedre
 • LOCAL PAYMENT
  • utazásaink ára a Részvételi díj-ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze
  • a Helyszínen fizetendő költséget nem előre, hanem érkezéskor a túravezetődnek kell kifizetned készpénzben (USD)
  • a túravezető ebből fedezi az utazás árában szereplő, kizárólag a helyszínen fizethető programokat, nemzeti park belépőket és egyéb költségeket
 • JELENTKEZÉS
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus levelet, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor válik hivatalossá.
  • A visszaigazolást és a számlát online küldjük el a jelentkezési lapon megadott email címre.
 • BANKSZÁMLASZÁMOK

  Pachamama Adventures Ltd.

  Számlavezető bank neve: MKB Bank
  Bank címe: WestEnd City Center. 1062 Budapest, Váci út 1-3.

  • HUF Számlaszám:
  • MKB Bank HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám:
  • MKB Bank HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
  • SWIFT: MKKBHUHB
2015 | site by stromi.design