Indulás:
Utazás hossza: 17 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 10-12
Ár:

Jelentkezem
Kérdésem van

Ez a kalandtúra Costa Rica dzsungel-paradicsomából a világhírű Panama-csatornához vezet minket. Gyönyörű tengerpartok, fenséges hegyek, fantasztikus kis szigetek, a Karibi-térség igazi gyöngyszemei várnak ránk. 

Kiemelt látnivalók:

 • csónaktúra a Tortuguero Nemzeti Park csatornáin
 • rafting a Sarapiqui-folyón
 • Arenal vulkán lávamező túra
 • Monteverde függőhidak
 • Manuel Antonio Nemzeti Park túra
 • tengeri kajakozás a Marino Ballena Nemzeti Parkban
 • Corcovado Nemzeti Park gyalog- és csónaktúra
 • látogatás a Boruca indiánokhoz
 • Wilson Botanikus Kert
 • a Karibi-térség fehér homokos strandjai
 • az embera őslakos közösség
 • a Panama-csatorna

 

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos
 • Komfort: ****
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ****

Részletes program

 • 1. nap Costa Rica: San José

  A reggeli órákban indulunk és este meg is érkezünk Costa Rica fővárosába, San José-ba. Egy gyors felfrissülés a hotelünkben, majd vacsora a Barrio Escalante negyedben, ahol egymást érik a jobbnál jobb éttermek és bárok.
  Szállás: hotel

 • 2. nap San José – Karib-tenger – Tortuguero Nemzeti Park

  Kora reggel irány a Karib-tenger! A lenyűgöző Braulio Carrillo Nemzeti Parkon át vezető utunk végállomása Tortuguero [teknősvadász] kikötője, ahol hajóra szállunk és a következő órában a nemzeti park csatornái között kalandozunk.
  A Tortuguero Nemzeti Park a Karibi-térség északkeleti csücskének ékköve. A terület vulkáni szigetcsoport volt mindaddig, amíg a környező hegyekben eredő vízfolyások fel nem töltötték üledékkel. A mocsaras szigetek hálózatát napjainkban a szárazfölddel kanyargós folyók és csatornák kötik össze.
  A kirándulás után elfoglaljuk szállásunkat és egy ízletes ebéd után sziesztázunk egy kicsit a gyönyörű természeti környezetben épült üdülőnkben. Délután besétálunk Tortuguero kisvárosába. Ellátogathatunk a tengeri teknősöknek szentelt múzeumba vagy egyszerűen csak barangolhatunk a keskeny kis utcákon, benézhetünk a bárokba és élvezhetjük a bájos kisváros hangulatát.
  Szállás: lodge x 2 éj, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

 • 3. nap Tortuguero Nemzeti Park – csónaktúra a Tortuguero-csatornákon

  Reggel újra csónakokba szállunk, hogy még alaposabban felfedezzük a Tortuguero-csatornák világát. A trópusi esőerdők és a csatornahálózat több ezer fajnak ad otthont, többek közt három különböző majomfajtának, tapíroknak, ocelotoknak, jaguároknak, pumáknak, koatiknak, mosómedvéknek, kajmánoknak, krokodiloknak, édesvízi teknősöknek és több száz madárnak. A növényvilág az állatvilághoz hasonlóan gazdag kínálattal örvendeztet meg minket.
  Ebédre visszatérünk szállásunkra. A délutánt pihenéssel tölthetjük a tengerparton vagy kajakozhatunk a csatornákon.
  Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

 • 4. nap Tortuguero – rafting a Sarapiqui-folyón – Arenal-vulkán

  Reggel Guapiles kisvárosa felé vesszük az irányt, ahová dél körül érkezünk meg. Megebédelünk, majd elindulunk rafting túránk beszállójához, ami a kissé magasabban fekvő Siquirres-vonulatban lesz. Először megismerkedünk a vadvízi evezés alapjaival, az evezés közben használatos parancsszavakkal, a biztonsági előírásokkal, majd részt veszünk egy eszméletlenül izgalmas vadvízi túrán a dzsungelben a világ egyik legkedveltebb és talán legszebb panorámáját kínáló vadvizén, a Sarapiqui-folyón. Trópusi dzsungel és bujazöld örökzöldek amerre csak a szem ellát.
  Miután elérjük a csendesebb vizeket, kiszállunk a kajakból, átöltözünk, majd a mintegy 2,5 órányi útra lévő Arenal-vulkán lábához utazunk. Két éjszakát a trópusi esőerdő közepén épült üdülőben töltünk. Kilátás a vulkánra, bámultos napfelkete a madarak énekére, természetes hőforrásokra épült fürdő…Lehet ezt még fokozni? Szállásunk maga a földi paradicsom!
  Szállás: lodge x 2 éj, ellátás: reggeli

 • 5. nap Arenal-vulkán – lávamező túra – kakaófarm – zip line

  Ha az ember Costa Ricára gondol, akkor az egyik legelső képkocka, ami bevillan általában a kúp alakú Arenal. Az 1500 méteres óriás a Föld egyik legaktívabb vulkánja. A lábánál megállva biztonságos távolságból csodálhatjuk a csillogó sziklákat, az oldalán lassan hömpölygő lávát. Az Arenal nem volt mindig ilyen aktív. Évszázadokig csendben aludt, mígnem 1968 július 29-én felébredt álmából. Hatalmas földrengés rázta meg a vidéket, a kirobbanó láva három falut tett a föld színével egyenlővé. 2010-ig rendszeresek voltak a kisebb kitörések, majd a vulkán visszatért félig-alvó állapotába. Azóta köpi rendszeres időközönként a tüzes lávát, horzsakövet és hamut.
  Egy rövid túra során megcsodáljuk az 1968-as kitörés során keletkezett megszilárdult lávafolyásokat. A túra a Vulkán Nemzeti Park bejáratától indul, ahonnan mintegy 2 kilométert gyalogolunk az esőerdőn és a tisztásokon át a lávafolyásokig. Út közben majmokkal, tukánokkal, papagájokkal, énekesmadarakkal találkozhatunk, túravezetőnk pedig megismertet minket az Arenal-vulkán történetével. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a tóra és a vulkánra is.
  Ellátogatunk egy kakaófarmra is, hogy megtudjuk hogyan nő a kakaócserje, hogy takarítják be a babot és persze a saját csokoládénkat is elkészítsük.
  A bátraknak ezzel még nem ért véget a nap, hiszen aki kedvet érez hozzá az felpattanhat az „Égi Villamosra“, ami az esőerdő felett 1250 méter magasan visz el egy megfigyelő állomáshoz, ahonnan átcsúszó pályákon juthatunk le. A leghosszabb zip-line pálya 760 méteres, a legmagasabb 200 méter magasan húzódik. Az átcsúszás teljesen biztonságos, számos fékezőrendszer és biztonsági rendszer segíti a zökkenőmentes haladást.
  Ellátás: reggeli

 • 6. nap Arenal vulkán – Monteverde függőhidak – Makadámdió ültetvény

  Ma a 250 hektáros Monteverde esőerdei rezervátumban lévő függőhidakon sétálva nézzük meg a dzsungelt. 3,2 kilométeres sétánk során 16 függőhídon megyünk át, így láthatjuk a dzsungel mindhárom szintjét: a talajt, a lombkorona alatti és a lombkorona feletti részt is.
  Ellátogatunk egy makadámdió ültetvényre, majd a helyi közösség vendégházaiban szállunk meg.
  Szállás: vendégház, ellátás: reggeli

 • 7. nap Monteverde – Manuel Antonio – strandolás

  Vár minket a Csendes-óceán partja, Costa Rica legszebb vidéke. Az ország egyik leghíresebb nemzeti parkja, a Manuel Antonio pontosan olyan, ahogyan az álmainkban elképzeltük Costa Ricát. A fák koronájában majmok ugrálnak, a pálmafákkal szegélyezett partot trópusi hullámok mossák. A délutánt már a meseszép óceánparton töltjük.
  Szállás: hotel x 2 éj, ellátás: reggeli

 • 8. nap Manuel Antonio Nemzeti Park – gyalogtúra – strandolás

  Strandidő, irány a part! Az egész napot lazítással tölthetjük. Délután túrázni indulhatunk a Manuel Antonio Nemzeti Park ösvényein. Számos állatfajjal és 200 évesnél is öregebb fákkal ismerkedhetünk meg az erdőben. Érdemes kivárni a naplementét és akkor elgyönyörködni abban a nem mindennapi látványban, ahogy a horizonton lebukó nap hihetetlen – már-már szürreális – színkörbe vonja a dzsungelt.
  Ellátás: reggeli

 • 9. nap Manuel Antonio – Marino Ballena Nemzeti Park tengeri kajakozás – Corcovado Nemzeti Park

  Délre autózunk az Osa-félszigeten található Corcovado Nemzeti Parkba. Útközben megpihenünk, tengeri kajak túrára indulhatunk a Marino Ballena Nemzeti Parkban. A ,,Bálna Farkához”, Costa Rica egyik legjobb snorkel terepéhez evezünk el. 30-45 perc alatt érjük el a korallzátonyt, ahonnan megcsodálhatjuk Costa Ballena és a háttérben magasodó hegyeket is. A korallzátonynál bevetjük magunkat a hullámokba és élvezzük a szemünk elé táruló lélegzetelállítóan szép látványt. Majd egy kis mangrove-erdőbe evezünk, ahol természetes környezetükben figyelhetjük meg a park állatvilágát. Ha időnk engedi, rövid sétára indulunk a mangrove-erdőt körülvevő ösvényen, hogy még többet láthassunk ebből a földi paradicsomból.
  Szállás: lodge x 2 éj, ellátás: reggeli

 • 10. nap Corcovado Nemzeti Park gyalog- és csónaktúra

  A Corcovado Nemzeti Park Costa Rica egyik igazi rejtett ékköve. A San Pedrillo Ranger Station-nek nevezett állomáson készülünk fel a két vezetett túrára, ami megismertet minket azzal a gyönyörű állat- és növényvilággal, amivel a park büszkélkedhet. Mindkét túra körülbelül két órás. Az út során pókmajmokkal, bőgőmajmokkal és csuklyás majmokkal, lajhárokkal, koatikkal, mosómedvékkel és tapírokkal is találkozhatunk, de számos madárfaj is honos itt. A növényvilág szerelmeseinek sem kell csalódniuk, színpompás növények és fák várnak minket. Az első túrát követően megebédelünk, majd újra túrázni indulunk, ezúttal csónakokkal. Két éjszakát egy lodge-ban töltünk.
  Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

 • 11. nap Corcovado Nemzeti Park – látogatás a Boruca indiánokhoz – San Vito – Wilson Botanikus Kert

  Úticélunk a panamai határ közelében fekvő, buja erdők és csodálatos hegyvonulatok közé ékelődő San Vito.
  A Boruca Costa Rica egyik déli-csendes-óceáni őshonos törzse. A törzsnek körülbelül 2000 tagja van, egy 140 km²-nyi védett területen élnek a Talamanca-hegységben, Panamától 20 km-re. Kézzel faragott maszkjaik olyan híresek, hogy másolataikat egész Közép-Amerikában értékesítik. De a Boruca bennszülött kultúra több mint egy maszk. Kultúrájuk a vének bölcsességére és a boruca legendákra épül. Úton San Vito felé, egy falulátogatás során ismerkedhetünk az őket körülvevő természet mély tiszteletét tükröző évszázados hagyományaikkal.
  2 éjszakára a Wilson Botanikus Kert lesz az átmeneti otthonunk.
  Szállás: lodge x 2 éj, ellátás: ebéd, vacsora

 • 12. nap Wilson Botanikus Kert – kávéfarm

  A Föld biodiverzitásának 5 %-a Costa Ricában található. Egy ilyen kis országban ez azt jelenti, hogy minden sarkon több tucat egyedi növény és állat látható. Képzeld el, hogy akkor milyen egy aprólékosan ültetett botanikus kert, melynek növény gyűjteménye nemcsak Costa Rica, hanem a világ minden tájáról származik. A 800 hektáros Wilson Botanikus Kert éppen ilyen. Több mint 3000 féle egzotikus növény, 700 féle pálma, banánok, bambuszok, broméliák. Amennyit tudunk, megnézünk!
  A szomszédos 494 hektár elsődleges (szűz) erdő, így a táj teljesen más, mint a kertek. Itt megdöbbentő lombkoronák és aljnövényzet, majdnem 300 madárfaj és 3000 lepkefaj található.
  A kert és az erdő után fedezzük fel a kávé világát is! Túránk a közeli ültetvény egyik parcelláján kezdődik, ahol számos kávéfajtával megismerkedhetünk, betekintést kaphatunk a kávébab termesztésének, betakarításának és kiválogatásának módszereibe. A helyiek felfedik előttünk az őrlés, kezelés és szárítás minden lépésének majdnem minden titkát is.
  Ellátás: reggeli, vacsora

 • 13. nap Panama: Bocas del Toro

  Reggel indulás a Costa Rica és Panama határán fekvő Paso Canoas-ba. Miután átkeltünk a határon a Karibi-tengerparton fekvő Almirante városát vesszük célba, ahol ellátogatunk az őslakos közösséghez, megnézzük az iskolájukat, majd folytatjuk utunk Bocas de Toróba. A legtöbb utazó számára a Karibi-szigetvilág szó szinonimája Bocas del Toro. A szokásos karibi klisék mellett nincs itt hiány képeslap szépségű partszakaszokban, smaragdzöld vízben, hajladozó pálmafákban és persze még ezernyi látnivalóban és programban.
  Az 1988-ban alapított 132 négyzetkilométeres terület volt Panama első nemzeti parkja. A Bocas del Toro szigetvilág 130 szigetét magába foglaló területen fekszik a koralljairól híres Zapatillas és a mocsaras Isla Bastimentos is. A területen mangróve erdeiben számos majomfajta lelt otthonra, de lajhárok, kajmánok, krokodilok és 28 különböző kétéltű és hüllőfaj is honos errefelé.
  Szállás: lodge, ellátás: reggeli

 • 14. nap kirándulás Zapatilla szigetére

  Egész napos túrán tapasztalhatjuk meg a Karibi-térség csodáit. A túra során találkozhatunk delfinekkel, sétálhatunk a gyönyörű mangróve erdőkben, figyelhetjük a faágak közt lassan araszoló lajhárokat, élvezhetjük a fehérhomokú tengerpartok látványát és a Zapatilla körüli kristálytiszta vizet. Lehetőség nyílik arra is, hogy igazán izgalmas helyeken sznorkelezzünk.
  Ellátás: reggeli

 • 15. nap Panamaváros

  Egy rövid belső repülés és máris Panamavárosban vagyunk. Fedezzük fel ezt az ikonikus települést! Ellátogathatunk a Világörökségi helyszínre, barangolhatunk az óváros boltocskái, terei, emlékművei és ősi katedrálisai között, vagy éppen beülhetünk egy helyi specialitásokat kínáló étterembe, de akár egy tetőtéri bárban vagy kávézóban is elücsöröghetünk.
  Szállás: hotel x 2 éj, ellátás: reggeli

 • 16. nap látogatás az embera őslakos közösségnél

  Reggel a szállodából indulunk idegenvezetőnkkel a Madden-tó partján fekvő El Corotuba. Itt motoros kenuba szállunk és elindulunk felfelé a Chagres-folyón az őslakos embera közösség egyik falujába, Embera Druába. A kenukkal a 320,000 hektáros Chagres Nemzeti Park esőerdején keresztül haladunk, ami a Panama-csatorna vízgyűjtő területének legnagyobb nemzeti parkja. A Chagres-folyón utazva láthatunk kék és zöld gémeket, nagy kócsagokat, amerikai  kígyónyakú madarakat, brazil kárókatonákat, amazon papagájokat, gyűrűs és zöld halkapókat, szivárványcsőrű tukánokat vagy akár a folyó felett köröző halászsasokat is. A faluban tánccal és zenével köszöntenek minket, megismerhetjük az emberák szokásait és megtudhatjuk, milyen kapcsolatban állnak a természettel. Vásárolhatunk az autentikus kézműves termékekből, de – ha kedvünk tartja – belekóstolhatunk az emberák testdíszítő hagyományaiba is azzal, ha hagyjuk magunkat kifesteni a jagua cserje éretlen terméséből készített festékkel. Az embera hagyományokat követő ebéd után visszatérünk a szállodába.
  Ellátás: reggeli

 • 17. nap Panama-csatorna – Hazautazás

  A város legnépszerűbb látványossága minden kétséget kizáróan a Panama-csatorna. Ez a 77 kilométeres mesterséges víziút köti össze egymással az Atlanti- és a Csendes-óceánt. A nemrég befejeződött bővítésnek köszönhetően a csatorna kapacitása megduplázódott, így évente 14,000 hajó kel át rajta. A látogatóközpont mellől kényelmesen figyelhetjük az elhaladó hajókat.
  Az esti órákban megkezdjük hazfelé tartó utazásusankat.
  Ellátás: reggeli

Csapat

 • SZAKASITS ATTILA Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm.Örömmel mutatom meg magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti parkjait és ösvényeit. Legszívesebben szabadidőmben is utazok, Latin-Amerikában visszatérő vendég vagyok.”

Jelentkezési információk

 • AZ UTAZÁS ÁRA TARTALMAZZA
  • 16 éjszaka szállást 3-4 * -os hotelekben, üdülőkben, vendégházakban, kétágyas szobákban
  • 16 reggelit, 3 ebédet, 3 vacsorát
  • a reptéri transzfereket Costa Ricán a csoporttal való érkezés és indulás esetén
  • az utazást Costa Ricán egy bérelt busszal
  • a részletes leírásban szereplő programokat és túrákat
  • a Tortuguero Nemzeti Park belépőt és csónaktúrákat
  • az Arenal vulkán belépőt és lávamező túrát
  • a Manuel Antonio Nemzeti Park belépőt és dzsungeltúrát
  • Corcovado Nemzeti Park belépőt, a gyalog- és csónaktúrát
  • a Boruca törzs látogatást
  • a Wilson Botanikus Kert dzsungeltúrát
  • a látogatást egy kakaó- és egy kávéfarmra
  • a kirándulás Zapatilla szigetére
  • a látogatást az embera őslakos közösségnél
  • a látogatás a Panama-csatornához
  • a helyi idegenvezetők munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • AZ UTAZÁS ÁRA NEM TARTALMAZZA
  • a nemzetközi repülőjegyek és illetékek árát
  • a fakultatív programok árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket
  • az útlemondási biztosítást
  • a baleset-, és poggyászbiztosítást
  • a borravalókat: 100 USD/ résztvevő
  • az egyágyas felárat: 850 USD
 • FAKULTATÍV PROGRAMOK
  • Tortugero – rafting a Sarapiqui-folyón: 150 USD
  • La Fortuna – zip line:  6o USD
  • Monteverde – függő hidak: 7o USD
  • Marino Ballena Nemzeti Park – tengeri kajakozás: 14o USD
  • Manuel Antonio Nemzeti Park – éjszakai túra: 12o USD
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – San José – Panama – Budapest repülőjegy és illeték ára  270 000 Ft-tól
  • a Bocas Del Toro – Panama repülőjegy és illeték ára  80 000 Ft-tól
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánkhoz
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar és európai uniós állampolgárok vízummentesen utazhatnak be Costa Ricába és turistaként

  • felhívjuk a figyelmedet, hogy az útlevelednek a Costa Ricába történő belépési dátumot követően további 91 napig kell érvényesnek lennie!

  • magyar állampolgárok 180 napra vízummentesen, érvényes menettérti jegy és megfelelő anyagi fedezet felmutatásával, valamint a belépés napjától számítva minimum 180 napig (a maximum tartózkodás időtartamáig) érvényes útlevél birtokában utazhatnak Panamába.

 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK

  Az Utazás ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: ÁRAZÁS ALATT
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: érkezéskor, készpénzben fizetendő 
  • Előleg: a jelentkezés után 14 nappal fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN: 
 • ÚTLEMONDÁSI ÉS ÁTJELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget.
  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 35-16. napig a Részvételi díj 75%-a,
  • 15 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • AJÁNLOTT KORHATÁR
  • 14-60 év

Hasznos információk

 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • UTAZÁSSZERVEZÉS
  • az utazás megszervezése helyi partner iroda bevonásával zajlik
  • az utazás ideje alatt angolul beszélő helyi idegenvezetők és egy magyar túravezető állnak a rendelkezésedre
 • VALUTA, KÖLTŐPÉNZ
  • Costa Rica hivatalos fizetőeszköze a Costa Rica-i Colon (CRC)
  • 1 HUF = 2.2 CRC
  • Panama hivatalos pénzneme a balboa és az amerikai dollár
  • 1 PAB =  kb. 300 HUF
  • a pénzváltók Eurot vagy 2006. utáni kiadású, sérülés és szignó mentes USD címleteket fogadnak el 
  • ajánlott költőpénz: 800 USD + a fakultatív programok ára
 • SZÁLLÁSOK, ELLÁTÁS
  • 2 éjszakát egy 3* -os hotelben töltünk San José-ban, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát egy 3* -os lodge-ban töltünk a Tortuguero Nemzeti Parkban, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát egy 3* -os spa hotelben töltünk az Arenal vulkán közelében, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát a helyi közösség vendégházaiban tültünk Monteverdében, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát egy 3* -os tengerparti lodge-ban töltünk a Manuel Antonio Nemzeti Park mellett túra
  • 2 éjszakát egy 3* -os lodge-ban töltünk a a Marino Ballena Nemzeti Parkban, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát a Wilson Botanikus Kert vendégházában töltünk, kétágyas szobákban
  • 2 éjszakát egy 3* -os tengerparti loge-ban töltünk Bocas Del Toro-ban, kétágyas szobákban
  • 3 éjszakát egy 3* -os hotelben töltünk panamavárosban, kétágyas szobákban
  • az utazás ára 17 reggelit, 3 ebédet, 3 vacsorát tartlamaz
 • KÖZLEKEDÉS
  • bérelt minibuszokkal közlekedünk Costa Ricán, melyek árát az utazás ára tartalmazza
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • ajánlott oltások: tetanusz, Hepatitis A és B fertőzés elleni védőoltás
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
  • a terület nem fertőzött Maláriával
 • TÚRAFELSZERELÉS
  • a szükséges túrafelszerelések pontos listáját jelentkezéskor elküldjük neked
 • HASZNOS INFORMÁCIÓK
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • JELENTKEZÉS
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt irodánktól. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.

   

 • BANKSZÁMLASZÁM
  • Pachamama Adventures Ltd.

   

  • USD Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33

   

  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design