Dél-Afrika, Lesotho, Swáziföld Overland – Kalandtúra a Jóreménység fokától a Kruger Nemzeti Parkig

Indulás: 2020/09/20
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 18-20 fő
Ár:
2400
USD

Jelentkezem
Kérdésem van

Dél-Afrika a keleti partja kontinens egyik legizgalmasabb területe. Három hetes kalandtúránkon a régió legjeivel ismerkedünk meg, Fokföldtől a Kruger Nemzeti Parkig, Lesotho hegyeitől Zuluföldig, az Indiai-óceántól a Blyde-kanyonig. Utazásunk alatt számtalan aktív kaland, tucatnyi túra és tonnányi afrikai vad vár ránk!

 

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: **
 • Szervíz: ***
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Dél-Afrika: Fokváros

  Kalandtúránk a világ három legszebb fekvésű fővárosának egyikében, Fokvárosban indul. Érkezés után a repülőtérről belvárosi szállodánkba utazunk, majd jó idő esetén azonnal a város látképét uraló Tábla-hegyre kirándulunk. A világ legmeredekebben emelkedő felvonójával érjük el a 1084 méter magas hegy platóját, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az Atlanti-óceán öblében elterülő városra és a Fok-félsziget elkeskenyedő földnyelvére. Kiépített ösvényeken sétálunk körbe a kilátópontok között és első afrikai naplemente fotóink elkészítése után ülünk újra a felvonókba, hogy a hegy lábánál ránk várakozó expedíciós járművünkkel szállodánkba utazzunk. (szállás: hotel, 2 éj)

 • 2. nap Cape Point – Jóreménység foka – Boulders pingvinkolónia

  Reggel Fokföld legdélebbi részének felfedezésére indulunk. A Cape Point-nál álló világítótornyoknál kezdjük sétánkat. Innen a sziklaszirtekre épített panoráma-ösvényen sétálunk el a Jóreménység fokához. Bartholomeo Diaz kerülte meg először Afrika egyik legdélebbi pontját, ő a ,,Viharok fokának” nevezte el ezt a területet. Piknik ebédünket abban az öbölben fogyasztjuk el, ahol a portugál hajós felfedező útja véget ért. A legbátrabbak itt az óceánban is megmártózhatnak.
  Sétánk a Jóreménység fokát jelző táblánál ér véget. Úton Fokváros felé, Boulders kisvárosában megnézzük az öbölben élő pingvinkolóniát.
  Este Fokváros régi kikötőjében kialakított Victoria és Alfred Waterfront szórakoztató központba látogatunk el. A felújított raktár épületekben kiállításokat, kézműves piacot és számos éttermet, kávézót és ajándékboltot találunk. A sétálóutcákon utcazenészek és táncosok szórakoztatnak bennünket. (ellátás: reggeli)

 • 3. nap Fokváros – Nyugat-Fokföld – Borászat látogatás – Hermanus

  Ma nekivágunk overland kalandunknak. A kempingfelszerelésünkkel és élelmiszerekkel megrakott expedíciós teherautónkkal magunk mögött hagyjuk Fokvárost és a borászatairól híres Nyugat-Fokföld felfedezésére indulunk. Úticélunk a hegyek és a tenger között elnyúló Fernkloof  Természetvédelmi Terület. Úton Hermanus felé meglátogatunk kettőt Dél-Afrika híres borászatai közül. Ebéd után a sziklákkal csipkézett óceánparton sétálunk egy nagyot, majd Hermanus hangulatos üdülővárosban barangolhatunk. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 4. nap Hermanus – L'Agulhas Nemzeti Park – Garden Route – Plattengerg-öböl

  Reggel az afrikai kontinens földrajzi déli csúcsához kirándulunk el, ahol a Nemzetközi Vízrajzi Szervezet szerint az Atlanti-óceán és az Indiai-óceán közötti elágazás kezdődik. Az L’Agulhas világítótoronytól induló 5 kilométeres Rasperpunt körtúránk során virágzó fynbosok, erikák és hangák között sétálunk ki a sziklás part homokdűnéihez, egészen az L’Agulhas-fokot jelző tábláig. Ezután folytatjuk utazásunkat a híres Garden Route-on, amely a változatos növényzetéről és az itt található számos lagúnáról kapta a nevét. Az estét a Plattengerg-öböl közelében lévő hotelben töltjük. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 5. nap Plattengerg-öböl – Tsitsikamma Nemzeti Park – Otter Trail – Tsitsikamma

  Az egész napot Tsitsikamma Nemzeti Parkban, a tengerparton töltjük. Búvárkodhatunk, snorkelezhetünk vagy tengeri kajak túrára indulhatunk.  A Keurbooms folyó torkolatától rövid gyalogtúrára indulhatunk a híres  Otter Trail útvonal varázslatos parti ösvényein. Szállásunk az őshonos erdő közepén meghúzódó kempingben lesz. (szállás: kemping, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 6. nap Plattengerg-öböl – Addo Elefánt Nemzeti Park

  Reggel továbbindulunk az Addo Eleféánt Nemzeti Parkba, ahol megcsodálhatjuk Dél-Afrika különleges vadvilágának egy részét. Bár a partk az addo elefántokról kapta nevét, számos egyéb állatfaj is otthonra lelt itt. Szafarink során elefántokkal, orrszarvúakkal, oroszlánokkal, bivalyokkal, sőt akár még leopárdokkal is találkozhatunk! Bár kétségkívül az elefántok a park leghíresebb lakói, a vadvilág többi képviselőjének látványa is fantasztikus élmény! Naplementekor hallgassuk az éjszakai Afrika semmihez nem hasonlítható hangjait, majd pihenjünk meg az esti tábortűznél. (szállás: kemping, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 7. nap Addo Elefánt Nemzeti Park – Valley of Desolation – Graaff-Reinet

  Egy reggeli állatles után a hatalmas Nagy-Karoo felé vesszük az irányt. Ellátogatunk a Valley of Desolation-be [A Pusztulás-völgye], ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. A völgy tetejéről szemünk elé táruló panorámát a 200 millió évvel ezelőtti vulkáni tevékenység nyomán kialakult hatalmas sziklatornyok uralják. A terület geológiai viszonyairól, történetéről és látnivalóiról helyi idegenvezető tájékoztat minket. Az éjszakát a Camdeboo Nemzeti Park kapujánál fekvő Graaff Reinetben töltjük. A szállásunk felé tartsuk nyitva a szemünket, mert jó eséllyel bukkannak fel hegyi zebrák és fekete sasok az út mentén. (szállás: sátor, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 8. nap Graaff-Reinet – Lesotho: Malealea

  Egész napos panoráma utazás vár ránk. A világ legmagasabban fekvő országát keleten a 3000 méteres Sárkány-hegység határolja, míg nyugat felé 1400 méterre csökken a fennsík tengerszin feletti magassága. A  „Menyország Kapuja” néven ismert hágót érjük el Lesotho-t. Úticélunk a Malealea Lodge a Lesotho-hegységben. Két napot töltünk az üdülőben, melyet minden oldalról hegyek vesznek  körül. (szállás: bungalló,2 éj, ellátás: reggeli)

 • 9. nap Malealea – Pitseng-szurdok

  A Pitseng-szurdokbeli túra fantasztikus látványt ígér, három sziklákkal körülölelt tavacska húzódik itt, amibe – természetesen – hűsölhetünk egyet a túra után. Este a tábortűznél a Basotho kórus szórakoztat minket. (ellátás: reggeli)

 • 10. nap Malealea – Drakensberg – Mahai Royal Natal

  Ma visszatérünk a Dél-Afrikai Köztársaságba és tábort verünk a Drakensberg hegyeinek lábánál. A Royal Natal Nemzeti Park  az Északi Drakensbergben – büszkélkedhet a legszebb hegyvidéki tájakkal Afrikában. Leghíresebb látványossága a kb. 5000 km hosszú, 500 méter magas sziklafal, az Amfiteátrum. A sziklafal felett a Mont-aux-Sources csúcs magasodik. Ahogy azt a neve is jelzi, ahonnan az Orange folyó elindul 2000 km hosszú útjára az Atlanti-óceánig. Az Amfiteátrum felszínén a Tugela folyó kapaszkodik, majd a világ egyik legmagasabb vízesésén zúdul az Indiai-óceánig. (szállás: sátor, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 11. nap Drakensville – Royal Natal Nemzeti Park – Tugela-szurdok

  Ma a Royal Natal Nemzeti Park területén található Tugela-szurdokba túrázunk. A túra 23 kilométeres és Dél-Afrika egyik leglátványosabb, legszebb egynapos túraútvonala, ahol hegyek, erdők, folyók és egy vízesés mellett haladunk el. 11 kilométeren át a Tugela-folyó mentén haladunk, majd egy sziklás területen vágunk át, ami elvezet minket a Tugela-vízeséshez. (szállás: kemping, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 12. nap Drakensberg-hegység – Saint Lucia

  Irány Zuluföld partvidéke, amely meleg trópusi hőmérsékletet, trópusi strandokat és Afrika legrégebbi rezervátumait kínálja számunkra!
  A keleti parton 220 km hosszan elnyúló Greater Saint Lucia Wetlands Park Dél-Afrika harmadik legnagyobb természetvédelmi területe. A park számos természetes ökoszisztémát tartalmaz, beleértve a mocsarakat, dűnéket, erdőket, homokos partokat, zátonyokat, mangrove mocsarakat, gyepeket, erdőket és természetesen a vizes területeket. A parkban élő állatok közé tartozik az elefánt, a leopárd, az orrszarvú, a bivaly, a bálna, a delfinek, a teknősök, a krokodilok és a vízilovak.
  Az itt élő vadon élő állatok és növényvilág sokszínűségének köszönhetően a Saint Lucia Wetlands Park 1999-től UNESCO világörökségi helyszín. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás. reggeli)

 • 13. nap iSimangaliso Wetland Park – Cape Vidal – Saint Lucia

  Kora reggel szafarira indulunk a Saint LuciaiSimangaliso Wetland Parkban, ahol fekete és fehér orrszarvúak, oroszlánok, bivalyok, elefántok és leopárdok várnak, vagy sdrandolhatunk egyet a tengerparton. Délután többféle programból választhatunk. A víz alatti zátonyokban különböző színes halak és korallok után kutathatunk és többféle hajós kirándulásból is választhatunk.  (ellátás: reggeli)

 • 14. nap Saint Lucia – Szváziföld: Mlilwane Vadvédelmi Rezervátum

  Ma újabb határt lépünk át és ellátogatunk Afrika három monarchiájának egyikébe, Szváziföldre. A hegyi királyság jelenlegi uralkodója II. Mswati. Itt a „Mennyek-völgyét” nézzük meg, a Mlilwane Vadvédelmi Rezervátum területén. A völgyben számos állat- és növényfaj talált menedékre, többek közt varacskos disznók, krokodilok és vízilovak. (szállás: bungallók, ellátás: reggeli)

 • 15. nap Mlilwane Vadvédelmi Rezervátum – Kruger Nemzeti Park

  Irány a híres Kruger Nemzeti Park! A közel 2 millió hektárnyi park 150 afrikai emlősnek – köztük a kihalóban lévő a fehér és a fekete orrszarvúnak – és 500 madárfajnak ad otthont. A világ legrégebbi vadrezervátumában védelmet élveznek az oroszlánok, gepárdok, leopárdok, zsiráfok, antilopok, impalák, hiénák és cerkófmajmok is. A kiváló infrastruktúrával ellátott Kruger ideális az afrikai vadvilág megfigyelésére, ezért lassan haladunk a park útjain expedíciós teherautónkkal és amint megpillantunk egy-egy állatcsordát megállunk, hogy alaposan szemügyre vehessük őket.  (szállás: kemping, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 16. nap Kruger Nemzeti Park

  Az öt afrikai nagyvad nyomába eredünk, egész napunkat állatlessel töltjük a park területén. Kora reggel indulunk, amikor az állatok még aktívak. A déli órákban egy hosszú ebédszünetet és pihenőt tartunk az egyik kempingben, majd folytatjuk a szafarit, hogy minél többet lássunk a park rendkívül gazdag állatvilágából. Vacsora időben érkezünk következő szállásunkra. Az éjszakai terepjárós állatles vacsora után kihagyhatatlan fakultatív program. (szállás: kemping, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 17. nap Kruger Nemzeti Park – Klaserie

  Egy kora reggeli állatles után a Klaserie folyó parján álló kepingünig utazunk. A Kruger Nemzeti Parkkal határos, teljesen magántulajdonban lévő Klaserie Vadrezervátum nyugodt szafari élményeket kínál. (szállás: bungallók, ellátás: reggeli)

 • 18. nap Klaserie – Blyde-kanyon – Pretoria

  Limpopo folyó vidékén, a látványos Panorama Route elnevezésű autóúton érkezünk meg a 30 kilométer hosszan kanyargó Blyde-kanyonhoz. 600-800 méter magas sziklafalaival a Blyde a világ harmadik legmélyebb kanyonrendszere. Rövid pihenőre megállunk szurdokvölgy leglátványosabb részén, a Blyde és a Treur folyók találkozásánál. Körbesétálunk a kilátópontokat összekötő ösvényeken a kanyon tetején, elkészítjük fotóinkat a Három Rondellának és az Isten Ablakának nevezett tanúhegyekről, majd a Bourke’s Luck Potholes különleges sziklaalakzataihoz látogatunk el. Este érkezünk közel három hetes kalandunk utolsó állomására, Pretoria városába. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 19. nap Pretoria – Johannseburg – hazautazás

  Reggel sétálunk egyet a belvárosban, délután Johannesburba utazunk, hogy megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat.
  Pretoria a virágzó jacaranda fáknak köszönhetően a Jacaranda City becenevet kapta. Pretoria épületeit stílusok és hatások változatos kavalkádja jellemzi, ami egyedülálló városi összképet eredményez. (ellátás: reggeli)

Csapat

 • PURNHAUSER ZSÓFI Túravezető

  „Családomnak köszönhetően gyakorlatilag belenőttem a természet- és világjárásba. Utazásaimnak köszönhetően sokat tapasztaltam és tanultam, minden kaland megváltoztatott egy kicsit. Szeretném másokkal is megosztani élményeim, ezért döntöttem úgy, hogy túravezető leszek.
  Az utazások között tervező grafikusként dolgozom, a termékdizájn a kedvenc területem. Minden munkám során az a legfontosabb számomra, hogy kizökkentsem egy kicsit az embereket a hétköznapokból és valamilyen pozitív élményt nyújtsak nekik.”

Jelentkezési információk

 • Az utazás ára tartalmazza
  • a repülőtéri transzfereket a csoporttal való érkezés és indulás  esetén
  • az utazást egy 24 személyes expedíciós teherautóval
  • 11 éjszaka szállást hotelekben, 2 ágyas szobákban
  • 7 éjszaka szállást kempingben, 2 személyes sátorban
  • az ellátást a részletes leírás szerint: 18 reggelit, 7 tábori ebédet, 7 tábori vacsorát
  • a kempingfelszerelés –  a sátrak, a matracok és a konyhai eszközök – bérleti díját
  • a nemzeti parkok belépőit:  L’Agulhas Nemzeti Park, Jóreménység foka Nemzeti Park, Tsitsikamma Nemzeti Park, Addo Elefánt Park, Camdeboo Nemzeti Park, Royal Natal Nemzeti Park, Saint Lucia Wetlands Park, Mlilwane Vadvédelmi Rezervátum, Kruger Nemzeti Park
  • a leírásban szereplő programokat és belépőket: Tábla-hegy felvonó, Boulders Beach, Lesotho, Blyde-kanyon
  • a helyi vezetők, szakács és sofőrök munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illeték árát
  • a repülőtéri transzfereket egyéni érkezés és indulás  esetén
  • a vízumok díját
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a borravalókat a helyi vezetőknek: 100 USD/ résztvevő
  • az egyágyas felárat: 600 USD
  • Lesotho – turista vízum ára: 500 ZAR
 • Fakultatív programok

  Felhívjuk figyelmed, hogy a fakultatív programok ára változhat, a megadott árak tájékoztató jellegűek:

  • Cape Vidal – egész napos szafari: 50 USD
  • Kruger Nemzeti Park – éjszakai terepjárós szafari: 50 USD
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Fokváros és a Johannesburg – Budapest repülőjegy ára illetékkel: 299 000 Ft-tól
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és partnerünk árajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • a Dél-Afrikai Köztársaságba magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak
  • Szváziföld: magyar állampolgároknak turista célú látogatás esetén nem kell vízum a belépéshez
  • Lesotho: magyar állampolgárok beutazásához vízum szükséges, amelyet helyi partner cégünk szerez be
  • Lesotho – turista vízum ára: 500 ZAR
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  Dinamikus csomag: Az Utazás ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 2 000 USD
  • Előleg: jelentkezéskor fizetendő előleg, a Részvételi díj 40 %-a (800 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% –a (1 200 USD)
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: 400 USD
  • érkezéskor fizetendő a túravezetőnek, készpénzben
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN : 2 400 USD
 • Útlemondási feltételek

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 20 USD kezelési költséget.

  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Részvételi díj 10%-a,
  • 35-26. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 25-16. napig a Részvételi díj 75%-a,
  • 15 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • Ajánlott korhatár

  19 – 60 év

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi partner irodánkon keresztül foglalod le repülőjegyed
 • Szervezés
  • az utazás szervezése helyi partner iroda bevonásával zajlik
  • az utazás ideje alatt angol és magyar nyelvű túravezetők és egy szakács állnak a rendelkezésedre
 • Szállások
  • 11 éjszakát közép kategóriájú hotelekben töltünk, 2 ágyas szobákban
  • 7 éjszakát kempingben töltünk, 2 személyes sátrakban
  • az utazás ára az ellátást a részletes leírás szerint tartalmazza: 18 reggelit, 7 tábori ebédet, 7 tábori vacsorát
  • a legtöbb táborhelyen van medence és bár, egy-egy helyen ajándékbolt is
  • a  kempingben elegendő számú, tiszta, közös zuhanyzók állnak a rendelkezésünkre
  • a 2 személyes sátrakat és matracokat a helyszínen kapjuk, azok bérleti díját az utazás tartalmazza
  • a sátrakat mindenkinek magának kell felállítani és lebontani
 • Étkezések
  • ha kempingben szállunk meg az utazáson, akkor teljes ellátást biztosítunk
  • tábori szakácsunk gondoskodik róla, hogy tápláló és egészséges étel kerüljön mindenki gyomrába
  • a reggeli menü napi időbeosztásunknak megfelelően lehet hideg vagy meleg étel
  • salátákból és szendvicsből álló piknik ebédünket általában útközben, egy-egy látványosságnál megpihenve készítjük el
  • a vacsora mindig meleg, az ételek a helyi és nemzetközi konyha fogásai közül kerülnek ki
  • igény esetén speciális étrendnek megfelelő étkeztetést is tudunk biztosítani
  • az overalandozás igazi csapatjáték, ha azt szeretnénk, hogy hamar elkészüljön az étel, be kell segítenünk szakácsunknak a zöldségpucolásban, saláták elkészítésben, a konyhánkban ezért pontos munkabeosztás van
 • Közlekedés
  • 3 hetes overland utazásunk során egy expedíciós teherautóval közlekedünk, amit a helyszínen bérelünk, egy profi sofőrrel együtt
  • az overland utazásról bővebb információt az utazási stílusaink menüpont alatt találsz
 • Valuta, költőpénz
  • legcélszerűbb az amerikai dollár (USD) kivitele, amit bankokban válthatunk majd be a helyi fizetőeszközökre
  • Dél-Afrikában a rand (1 ZAR = kb. 28 Ft)
  • a bankok kizárólag 2006. utáni kiadású, sérülés és szignó mentes bankjegyeket váltanak be
  • bankautomaták használatát nem javasoljuk
  • ajánlott költőpénz: 500 USD + fakultatív programok ára
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • Malária: területén a Malária-fertőzés veszélye alacsony, a malária elleni gyógyszer szedését a háziorvossal egyeztesd!
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
 • Hasznos információk
  • időjárás: az Iniai-óceán térségében napközben 20-30 °C közötti hőmérséklet várható
  • az időjárás hajnalban a leghűvösebb, a hőmérséklet 18-20 °C -ra hűlhet le
  • a Drakendberg-hegység időjárása hűvösebb, napközben 20-25 °C közötti hőmérséklet, éjszaka 15 °C várható
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel,  térerő azonban csak a lakott települések közelében van
 • Local Payment
  • az utazásaink ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze
  • a Helyszínen fizetendő költséget nem előre, hanem érkezéskor a túravezetődnek kell kifizetned készpénzben (USD)
  • a túravezető ebből fedezi az utazás árában szereplő, kizárólag a helyszínen fizethető programokat, nemzeti park belépőket és egyéb költségeket
  • így támogathatjuk a helyi közösségeket is, hiszen a pénz közvetlenül hozzájuk jut és nem utolsó sorban, mérsékelni tudjuk az utazások árát is
 • JELENTKEZÉS
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus levelet, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással.
  • Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg teljes összegének (USD) bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A befizetésről a visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott email címre.
 • Bankszámlaszámok
  • Pachamama Adventures Ltd.
  • Számlavezető bank: MKB Bank
  • Bank címe:  WestEnd City Center. 1062 Budapest, Váci út 1-3.
  • HUF Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám: HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
  • SWIFT: MKKBHUHB
2015 | site by stromi.design