Ecuador Overland – Egyenlítői kalandtúra Amazóniától a Cotopaxi vulkánig

Indulás: 2020/10/18
Utazás hossza: 14 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 10-14 fő
Ár:
2500
USD

Jelentkezem
Kérdésem van

Ecuador Dél-Amerika legváltozatosabb természeti látnivalóit kínálja az utazók számára. Az egyenlítői ország az Andok hegyvonulatával, Amazóniával és a Galápagos-szigetekkel a természetbúvárok Földi paradicsoma. A kontinens legkisebb területű országában nincs tömegturizmus és hosszú utazások, így aktívan tölthetjük napjainkat.

Három hetes kalandtúránkon keresztül-kasul bejárjuk az Andok végtelen erdőrengeteggel borított hegyvonulatát. Buja zöld trópusi erdőkön keresztül, bővízü folyók, óriási vízesések és a távolban kacsintó hósipkás vulkánok között utazunk Amazónia mélyére, ahol egy hétig tonnányi kaland vár ránk a Föld egyik legnagyobb biodiverzitású erdőségében!

A Föld leghosszabb bazaltkanyonján keresztül, a világ legszebb zuhatagai között érjük el újra az Andok vonulatát, ahol a főszerepet átveszik a vulkánok. A panorámát díszítő két tucatnyi tűzhányóról ismert Vulkánok Sugárútján a híres Chimborazo-hoz és a szépséges Cotopaxi-hoz kirándulunk el. Sőt, a bátrabbak meg is mászhatják az 5989 méter magas, aktív vulkánt.

 

Neked való?

Végtelen természet és aktív kalandok sora, melyek során stílusos szállásainkat a helyszín adottságaihoz igazítjuk a “mindenből a legjobbat” szemléletünket szem előtt tartva. 

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ***
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ****

Részletes program

 • 1. nap Ecuador: Quito

  Napközben érkezünk meg Európából Ecuador fővárosába, Quito-ba. Az egyenlítői ország területének több, mint felét az Andok vonulata uralja, a főváros a Pichincha vulkán lábánál fekszik, 2 850 méterrel a tengerszint felett. A repülőtérről a szállásunkra utazunk. (szállás: hotel)

 • 2. nap Quito – Pappallacta

  A délelőttöt a gyarmati kort idéző Óváros felfedezésével töltjük. Qutio történelmi központja Latin-Amerika egyik legszebben megőrzött koloniális városa, az UNESCO kulturális világörökség része. A Függetlenség terén megnézzük az Elnöki Palotát és a Katedrálist, majd átsétálunk a Szent Ferenc kolostorhoz.
  Ebéd után irány Amazónia! Egy rövid utazás vár ránk Quito-ból az Andok hegyvonulatán keresztül a cukorsüveg alakú hegyek árnyékában, a buja köderdő mélyén megbúvó Pappallacta fürdőközpontjába. Délután sétálhatunk a házainktól induló, a folyóparton futó ösvényeken, megnézhetünk egy, a helyi gazdaságot és a köderdő élővilágát bemutató kiállítást. A nap hétralévő részét a strandon vagy a házaink kertjében lévő termálvizes medencékben tölthetjük. (szállás: lodge, ellátás: reggeli)

 • 3. nap Pappallacta – Amazónia: Coca – Yarina Lodge

  A mély völgyekkel szabdalt hegyvonulatok oldalában kanyargó szerpentineken utazunk tovább. Az út mentén vízesések és rohanó folyók, a távolban hósipkás vulkánok látványa köszönt minket. Áthaladunk az Egyenlítő vonalán és lassan eljutunk Amazóniába. A levegő egyre melegebb, a páfrányok helyét banánfák és pálmák veszik át.
  A késő délutáni órákban érkezünk a Napo és Loca folyók torkolatánál épült Coca városába. A kikötőben motoros kenukba szállunk és a Napo folyón közelítjük meg a Yarina Lodge-ot. Az esőerdő mélyén megbújó lodge, bambusznádból készült bungalóinkban töltünk 3 éjszakát.
  Délután a lodge körül futó esőerdei ösvényeket járjuk végig helyi vezetőnkkel. Az óriási fikuszok és pálmafák között vezető esőerdei ösvényeken sétálva megkezdjük ismerkedésünket Amazónia egzotikus növény- és állatvilágával. Vacsora után egy izgalmas kajmán-lesen vehetünk részt. (szállás: bungalók, 3 éj, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 4. nap Amazónia: Yarina Lodge – YASUNI NEMZETI PARK

  Reggeli után kenukkal evezünk el 4 km-es gyalogtúránk kiindulópontjához. Helyi vezetőnk segítségével tovább ismerkedünk az esőerdő gazdag növény- és állatvilágával. Táv: 4 km, szint: fel 50 m, le 50 m. (*)
  Déli pihenőnk idejére visszatérünk szállásunkra. Délután újra kenukba szállunk és körbejárjuk a közeli Sapococha tavat, melynek környéke a piros bőgőmajmok, fekete kajmánok valamint ara papagájok és teknősök otthona. Táv: 3 km, szint: fel 50 m, le 50 m. (*)
  Vacsoránk után folytatódik amazóniai kalandunk. A lodge körüli rejtett ösvényeket végigjárva élvezhetjük Amazónia ezernyi élőlényétől zajos éjszakai életét. (szállás: bungalók, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 5. nap AMAZÓNIA: YARINA LODGE – YASUNI NEMZETI PARK

  Napunk egy hajnali esőerdei sétával indul. Reggeli után pedig egy újabb dzsungeltúra következik a gigászi fák és kristálytiszta patakok uralta esőerdőben, milliónyi madár csicsergése, trillázása és dalolása közepette. Táv: 6 km, szint: fel 50 m, le 50 m. (*)
  Ebéd utáni sziesztánk ideje alatt kipróbálhatjuk a piranha halászatot is. Délután a Napo folyó partján élő indián család otthonába látogatunk el. Körbesétálunk a kertükben és bepillantást nyerhetünk mindennapi életükbe, szokásaikba. Ha valakit érdekel, megtanulhatja az őserdei indiánok vadászfegyvereinek használatát is. (szállás: bungalók, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 6. nap Yarina Lodge – Coca – Tena

  Reggeli után motoros kenukkal Coca városába utazunk. Innen újra az Andok vonulata felé indulunk. A Sumaco Galeras Nemzeti Park végtelennek tűnő szubtrópusi esőerdőin keresztül utazunk Tena városáig. Szállásunk a magaslati esőerdőben, a Tena és Pano folyók összefolyásának közelében lévő üdülőben lesz. (szállás: lodge, 2 éj, ellátás: reggeli, vacsora)

 • 7. nap Tena – Rafting

  Ez a nap a vizes kalandoké! Tena ugyanis Ecuador első számú rafting és kajak központja. Rio Jatunyacu folyót az indiánok „Nagy Víznek” nevezik. Fél napos rafting túránk során a buja esőerdő mélyén, függőleges sziklafalak árnyékában evezhetünk a gyors sodrású zúgók, vízesések és függőhidak között.
  Aki szelídebb kalandra vágyik, az egy vezetett gyalogtúrára indulhat. A magaslati esőerdő élővilága újabb érdekességeket kínál számunkra. Délután üdülőnk kertjének kényelmét élvezhetjük. (ellátás: reggeli, vacsora)

 • 7. nap TENA – Pastaza-kanyonon – Ördög Üstje-vízesés – BANOS

  Reggel végleg elhagyjuk az Amazóniát. A Föld leghosszabb bazaltkanyonján, a közel 50 km hosszú Pastaza-kanyonon keresztül folytatjuk utazásunkat az Andok vulkánjai felé. A kanyon meredek sziklafalain számos látványos vízesés zuhan alá a folyóba, melyekről az út melletti kilátópontokról készíthetünk fotókat. A vízesések közül a legnagyobb és leglátványosabb az Ördög Üstje. A világ tíz legszebb zuhataga közé tartozó vízeséshez egy szerpentinen gyalogolunk le a szurdok aljába, ahol kiépített sétányokról és egy függőhídról egészen közelről láthatjuk a hatalmas robajjal a folyóba csapódó víztömeget.
  Ezután már csak egy rövid utazás vár ránk Ecuador legnépszerűbb fürdővárosáig. Este sétálhatunk Banos éttermekkel és ajándékboltokkal teli belvárosában. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 8. nap Banos – Tungurahua vulkán kilátópont – La Urbina

  Túra: táv 8 km, szint: fel 600 m, le 600 m
  Menetidő: 3-4 óra

  Az 5016 m magas Tungurahua vulkán lábánál épült Banos városát a helyiek Amazónia kapujának nevezik. A kellemes klímának, a hangulatos belvárosnak és a számos termálfürdőnek köszönhetően Banos az ország egyik legnépszerűbb pihenőhelye.
  Aktív programmal kezdjük napunkat, a város fölé magasodó, aktív vulkán oldalában indulunk gyalogtúrára. A helyiek kertjei között vezető ösvényen a fákon broméliákat és orchideákat fotózhatunk , a 2260 m magasan lévő Bellavista kilátópontról pedig páratlan panoráma nyílik a völgyben elterülő városra, a Pastaza-kanyonra és a közeli vulkánokra. Miután kipihentük magunkat, elsétálunk a Virgin kilátópontig, majd visszatérünk Banos városába.
  Ebéd után a Vulkánok sugárútjának nevezett főúton indulunk expedícióra a Chimborazo lábához. Ecuadorban közel 30 vulkán található, ezek látványa kísér minket utunkon. Délután érkezünk a Chimborazo vulkán lábánál épült La Urbina menedékházhoz. A régi vasútállomás épületében kialakított hangulatos vendégfogadó arról is nevezetes, hogy Reinhold Messner, a legendás hegymászó – aki először oxigénpalack nélkül Földünk összes nyolcezer méteres hegycsúcsát megmászta –  is gyakran pihent meg itt.Vacsoránkat indián barátaink készítik el nekünk. (szállás: vendégház, 2 éj, ellátás: reggeli, vacsora)

 • 10. nap Chimborazo Nemzeti Park – Chimborazo alaptábor túra

  Túra táv: 3 km, szint: fel 200 m, le 200 m
  Menetidő: 2-3 óra

  Egész napos kirándulásra indulunk a Chimborazo Nemzeti Parkba. Útközben egy rövid akklimatizációs sétát teszünk a festői szépségű San Juan szurdokvölgyben, majd a legelésző vikunya nyájak között folytatjuk utazásunkat egészen a 4 800 méter magasan található menedékházig. Innen indul gyalogtúránk, melynek célja az 5 000 méteren épült Edward Whymper menedékház, amely a vulkán első megmászójáról kapta nevét.  Lassú, megfontolt tempóban gyalogolunk, ami a magaslati levegőn való haladáshoz a legkellemesebb, az igazán rövid túra mégis megerőltető lehet. A Whymper háztól azonban kedvünkre gyönyörködhetünk a felénk tornyosuló 6 268 méter magas Chimborazo vulkán panorámájában. Pihenőnk után legyalogolunk az alsó menedékházba, megebédelünk, majd  visszautazunk a szállásunkra. Délután körbesétálhatunk a kertben, ahol vendéglátóink fűszer- és gyógynövényeket termesztenek, ismerkedhetünk a ház körül legelő lámákkal és alpakákkal és körbejárhatunk az indiánok kézműves műhelyében. (ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 11. nap La Urbina – Quilotoa kráter-tó

  Túra táv: 5 km, szint: fel 150 m, le 150 m
  Menetidő: 2-3 óra

  Ma az Andok központi vonulatának belseje felé vesszük az irányt. A hegyoldalon kanyargó szerpentineken egészen 4 000 méteres tengerszint feletti magasságig kapaszkodunk fel expedíciós teherautónkkal. A civilizációtól távol élő Tigua indián közösségek apró falvain utazunk keresztül.
  Az ebédünket a smaragdzöld vizű Quilotoa kráter-tó partján álló hotelünben fogyasztjuk el. Délután nagy sétát teszünk a 3 kilométer átmérőjű kráter szélén kiépített kilátópontok között, a vállalkozó szelleműek pedig a kráter aljában található tó partjára is leereszkedhetnek egy meredek szerpentinen. Megéri a fáradságot! A kráter-tavon nem csak kajakozni lehet, de a kaldera nagyságának dimenziói is innen láthatóak igazán jól. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 12. nap Quilotoa – Cotopaxi Nemzeti Park

  Túra táv: 2 km, szint: fel 300 m, le 300 m
  Menetidő: 2 óra

  Reggel újabb különleges kaland vár ránk, a Cotopaxi Nemzeti Parkba utazunk. A Cotopaxi (5897 m) nem csak a világ egyik legmagasabb aktív vulkánja, de egyben Dél-Amerika egyik legmagasabb hegye is. Ecuador második legmagasabb hegye egy tökéletesen szimmetrikus kúpot formáz, amely hófödte csúcsával méltóságteljesen emelkedik ki a környező alpesi tájból. A vulkán lábánál vadlovak legelésznek vagy éppen isznak a gyönyörű Limpiopungo lagúna vizéből, melyben tükröződnek a közeli Rumiñahui vulkán (4712 m) csipkézett csúcsai. A Cotopaxi Nemzeti Park egész területén fellelhetőek a vulkáni aktivitás nyomai: horzsakő, vulkáni hamu, és lapilli borít szinte mindent.
  Expedíciós teherautónkat a park bejáratánál terepjárókra cseréljük, így utazunk a Cotopaxi lábánál épült Tambopaxi menedékházig. Ízletes ebédünket már a minden kényelmet kiszolgáló, modern menedékházban fogyasztjuk el. Délután kirándulásra indulunk a Cotopaxi meghódítására indulók alaptáborába. Terepjárókkal utazunk a 4 500 méter magasan lévő parkolóba, ahonnan egy meredek emelkedőn kapaszkodunk fel 4 800 méteren álló menedékházig. A túra mindössze egy kilométer, de a tengerszint feletti magasság miatt alaposan elfáradunk, mire a menedékházhoz érünk. Itt egy meleg teával a kezünkben pihenhetjük ki fáradalmainkat, miközben páratlan panorámában gyönyörködhetünk: úgy tűnik, hogy a Cotopaxi 5 985 méteres csúcsa olyan közel van, hogy szinte ránk omlanak a gleccserei, alattunk az Andok vonulata és számos vulkán csúcsa látható, a távolban pedig Quito városa is feltűnik. Vacsorára térünk vissza szállásunkra. (szállás: menedékház, ellátás: reggeli, ebéd, vacsora)

 • 13. nap Cotopaxi Nemzeti Park – Quito

  Reggeli után egy kellemes kirándulásra indulunk a Cotopaxi Nemzeti Park területén, majd terepjáróinkkal a park bejáratához utazunk. Innen északi irányba indulunk expedíciós teherautónkkal a vulkánok sugárútján. A délutáni órákban érkezünk meg Quito-ba. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 14. nap Quito – Galápagos-szigetek/ hazautazás

  Reggel ellátogatunk a Mitad del Mundo (A világ közepe) emlékműhöz, amely az Egyenlítőn fekszik, 35 km-re északra Quito-tól. A planetáriumban megnézhetünk egy ismeretterjesztő filmet az Egyenlítőről, sétálgathatunk az ország különböző népcsoportjait bemutató kiállításokon és ellátogathatunk a csokoládé múzeumba is. A látogatóközpontban az ajándékvásárlásra is jó lehetőség nyílik.
  Délután a repülőtérre utazunk és repülési menetrendünknek megfelelően megkezdjük Európa felé tartó utazásunkat. Vagy folytatjuk kalandtúránkat a Dél-Amerika partjaitól 1000 kilométer távolságra lévő Galápagos-szigeteken. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

Csapat

 • TÁTRAI BERNADETT Túravezető

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • FOGLALHATÓ, 6 SZABAD HELY VAN A TÚRÁN

 • AZ UTAZÁS ÁRA TARTALMAZZA
  • a repülőtéri transzfereket Ecuadorban csoporttal való érkezés és indulás esetén
  • az utazást egy bérelt busszal Ecuadorban
  • 3 éjszaka szállást a Yarina Lodge bungalóiban Amazóniában
  • 2 éjszaka szállást egy lodge bungalóiban Tenában
  • 2 éjszaka szállást a La Urbina vendégház 2-4 ágyas szobáiban
  • 1 éjszaka szállást egy kényelmes menedékház 3-4 fős szobáiban a Cotopaxi Nemzeti Parkban
  • 5 éjszaka szállást 3*-os  hotelek és vendégházak 2 ágyas szobáiban
  • az étkezéseket a részletes programkiírás szerint: 13 reggelit, 5 ebédet, 6 vacsorát
  • a részletes leírásban szereplő túrákat és programokat
  • Cotopaxi Nemztei Park belépőt, a Chimbrazo Nemzeti Park belépőt és a a Quilotoa belépőt
  • az Ördög Üstje-vízesés belépőt
  • a részletes leírásban szereplő túrákat és programokat
  • egy napos kirándulást a Chimborazo Nemzeti Parkba helyi vezetővel
  • a helyi túravezetők munkadíját
  •  a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • AZ UTAZÁS ÁRA NEM TARTALMAZZA
  • a Budapest – Quito – Budapest repülőjegy és illeték árát
  • a fakultatív programok árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket
  • a poggyász-és balesetbiztosítást
  • az útlemondási biztosítást
  • a borravalókat: 50 USD/ résztvevő
 • FAKULTATÍV PROGRAMOK
  • Tena – fél napos rafting: 110 USD
  • Banos – fürdő belépő: 5 USD
  • Quito – Mita Del Mundo kirándulás: 20 USD
  • Cotopaxi vulkán mászás: 500 USD-tól
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – Quito – Budapest repülőjegy és illeték ára  410 000 Ft-tól
  • menetrend információkért és partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Ecuadorba
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
  • az országba lépéskor kötelezően ellenőrzik az érvényes, teljeskörű betegség- és baleset biztosításod kötvényét
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz teljeskörű baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK

  Dinamikus csomag: Az Utazás ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 2 000 USD
  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (800 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% –a (1 200 USD)
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: 500 USD
  • érkezéskor fizetendő a túravezetőnek, készpénzben
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN: 2 500 USD
 • KEDVEZMÉNY
  • Foglald le az Ecuador Overland és Galápagos-szigetek kalandtúrákat együtt és takaríts meg 200 USD-t!
  • A 2 utazás kedveményes ára együtt: 3 900 USD
 • ÚTLEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 20 USD kezelési költséget.

  • A 60 napon belüli lemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:
  • 60-36. napok között a Részvételi díj 10%-a,
  • 35-26. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 25-16. napig a Részvételi díj 75%-a,
  • 15 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  15-60 év

 • KIZÁRÓ OKOK
  • a szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek az utazáson való részvételről
  • egészségügyi problémáid  jelentkezéskor egyeztesd irodánk munkatársával

Hasznos információk

 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi partner irodánkon keresztül foglalod le repülőjegyed
 • TÚRASZERVEZÉS
  • az utazás megszervezése helyi partner iroda bevonásával zajlik
  • az utazás ideje alatt egy magyar túravezető, a túrákon helyi vezetők is a rendelkezésedre állnak
 • VALUTA, KÖLTŐPÉNZ
  • Ecuador hivatalos fizetőeszköze az USD
  • az országban kizárólag 2006. utáni kiadású, sérülés és szignó mentes USD címleteket fogadnak el
  • ajánlott költőpénz: 300 USD + a fakultatív programok ára
 • SZÁLLÁSOK, ELLÁTÁS
  • 5 éjszakát üdülők 2 személyes bungalóiban töltünk Amazóniában
  • 2 éjszakát a La Urbina vendégház 2-4 ágyas szobáiban töltünk, melyekhez közös fürdőszoba tarozik
  • 1 éjszakát egy modern, kényelmes menedékház 3-4 fős szobáiban töltünk a Cotopaxi Nemzeti Parkban, melyekhez közös fürdőszoba tartozik
  • 5 éjszakát 3*-os  hotelekben és vendégházak 2 ágyas szobáiban töltünk, melyekhez saját fürdőszoba tartozik
  • az utazás ára az étkezéseket a részletes programkiírás szerint tartalmazza: 13 reggelit, 4 ebédet, 6 vacsorát
 • KÖZLEKEDÉS
  • bérelt buszokkal és motoros kenukkal és menetrend szerinti repülőjárattal
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
 • TÚRAFELSZERELÉS
  • az ajánlott felszerelések listáját jelentkezéskor elküldjük neked
  • ha segítségre van szükséged a felszerelések összeállításhoz, kérdezd túravezetőd, szívesen áll a rendelkezésedre
 • HASZNOS INFORMÁCIÓK
  • időeltolódás: – 6 óra
  • kommunikáció: Ecuadorban a spanyol a hivatalos nyelv, az emberek többsége beszél angolul
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • LOCAL PAYMENT
  • utazásaink ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze
  • a Helyszínen fizetendő költséget nem előre, hanem érkezéskor a túravezetődnek kell kifizetned készpénzben (USD)
  • a túravezető ebből fedezi az utazás árában szereplő, kizárólag a helyszínen fizethető programokat, nemzeti park belépőket és egyéb költségeket
  • így támogathatjuk a helyi közösségeket is, hiszen a pénz közvetlenül hozzájuk jut és nem utolsó sorban, mérsékelni tudjuk az utazások árát is
 • JELENTKEZÉS
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  •  A befizetésről a visszaigazolást és a számlát online küldjük el a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.

   

  • Irodánk 60 nappal az indulás előtt, a jelentkezők számának függvényében véglegesíti az utazás indítását.
  • Amennyiben az utazást irodánk mondja le, a bankszámlánkra beérkezett előleget (USD) visszautaljuk a jelentkezőknek, USD-ban.
  • HUF számlára való előleg visszafizetés esetén a kedvezményezett bankjának USD árfolyam számításáért és a tranzakciós díjakért irodánk nem vállal anyagi felelősséget.
 • BANKSZÁMLASZÁMOK

  Pachamama Adventures Ltd.

  • HUF Számlaszám:
   MKB Bank HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám:
   MKB Bank HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
   SWIFT: MKKBHUHF
2015 | site by stromi.design