Patagónia – Tűzföld gyalogtúra – Argentína, Chile utazás

Indulás: 2020/11/29
Utazás hossza: 14 nap
Utazás stílusa: Gyalogtúrák
Létszám: 12-14
Ár:
3900
USD

+ 500 USD
Jelentkezem
Kérdésem van

Két hetes utazásunk során végig járjuk Dél-Patagónia és Tűzföld ikonikus túraösvényeit, hajókirándulásra indulunk a Perito Moreno gleccserhez, átkompozunk Magellán-szoroson és ellátogatunk a királypingvinekhez. A Beagle-csatornát és az Andok Tűzföldi vonulatát pedig a világ legdélebbi állandóan lakott településéről indulva fedezzük fel.

Neked való?

Utazási stílus: kiscsoportos gyalogtúra
Komfort: ***
Szervíz: ***
Aktivitás: ****

Részletes program

 • 1. nap Argentína: Buenos Aires – El Calafate – El Chalten

  A reggeli órákban érkezünk meg Argentína fővárosába, Buenos Aires-be. Innen egy belső repülőjárattal utazunk tovább az El calafate városába. A repülőtéren buszra szállunk és a Los Glaciares Nemzeti Park északi részére, El Chalten-be utazunk.  Itt találkozunk a 3 hetes kalandtúrán résztvevő csapattársainkkal. A szélfútta kisváros a világ legnehezebben megmászható sziklacsúcsainak meghódítására induló expedíciók bázisa. A legendás Fitz Roy és Cerro Torre hegycsoportokat látványos túraösvényeken is körbe járhatjuk, ezért Argentína legfiatalabb települése mára népszerű turistaközpont lett. (szállás: ifjúsági szálló, 3 éj, ellátás: reggeli)

 • 2. nap Fitz Roy kilátópont – Laguna de los Tres gyalogtúra

  Túra táv: 20 km, szint: fel 1 000 m, le 1 000 m
  Túra időtartama: 5-6 óra

  Egy csodálatos túranap! Egész napos kirándulásra indulunk a Los Glaciares Nemzeti Parkban. Kisbusszal utazunk túránk kiindulópontjához, a Vueltas-folyó völgyének északi részére. A Rio Blanco patak völgyében gyalogolunk felfelé, miközben az óriási Piedra Blancas-gleccser, valamint a Fizt Roy csoport panorámája kísér minket végig utunkon. Túránk végén egy meredek szakaszon kapaszkodunk fel másfél kilométert a Laguna de los Tres tengerszemhez, amely mögött a Fitz Roy (3441 m) függőleges sziklafala tornyosul. Megpihenünk a tó partján, körbesétálunk a kilátópontokon, a bátrabbak pedig megmártózhatnak a gleccsertó vizében is. Lenga erdőkön keresztül, a Madre és Capri tavak mellett sétálunk vissza El Chalten-be, látványos körtúránkat szállásunkon fejezzük be. (ellátás: reggeli)

 • 3. nap Cerro Torre kilátópont – Laguna Torre gyalogtúra

  Túra táv: 18 km, szint: fel 500 m, le 500 m
  Túra időtartama: 5-6 óra

  Egy újabb, igazán könnyű és látványos túra vár ránk ma. Reggeli után szállásunkról indulunk a Laguna Torre tengerszemhez.  A Fitz Roy patak völgyében túrázunk felfelé, miközben a Cerro Torre hegycsoport csúcsainak panorámájában és a dél-patagóniai jégmezőről leomló hatalmas gleccserek látványában gyönyörködhetünk. A tengerszem partjára érve a 3102 m magas Cerro Torre (3102 m) hírhedt sziklatömbje magasodik előttünk. Miközben meghallgatjuk a hegyhez kötőtő legendákat, megpihenünk a tó partján, felsétálunk a kilátópontra, majd visszasétálunk El Chalten kisvárosába. Túránkat El Chalten híres csokikészítő műhelyében érdemes befejezni. Akik ennél aktívabb kalandra vágynak, hegyi vezetőkkel vághatnak neki egy egész napos gleccsertúrának a Viedma gleccseren. (ellátás: reggeli)

 • 4. nap Los Glaciares Nemzeti Park – El Calafate

  Reggel a Los Glaciares Nemzeti Park üdülőközpontjába, El Calafatéba utazunk. A Viedma tavat megkerülve haladunk déli irányba, azon a tájon, ahol az első európaiak Argentína belső területeinek felfedezésére indultak az 1900-as évek elején. Út közben megpihenünk Patagónia leghíresebb haciendáján, ahol Butch Cassidy és a Sundance kölyök is eltöltött egy rövid időt amikor Texas-ból elmenekülve új otthon kerestek maguknak a végtelen pampákon.
  A délutánt már El Calafate nyüzsgő belvárosban tölthetjük. A híres calafate gyümölcsből készült fagylaltot mindenképp meg kell megkóstolnunk az egyik cukrászdában. A város határában fekvő Lago Argentino tóparti sétányain flamingókat és vadludakat fotózhatunk. Este nem szabad kihagyni a város argentin steak All You Can Eat (amennyi beléd fér) éttermét sem. (szállás: vendégház, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 5. nap Los Glaciares Nemzeti Park – Perito Moreno gleccser

  Túra táv: 3 km
  Túra időtartama: 2-3 óra

  Egész napos kirándulásra indulunk Patagónia leglátványosabb gleccseréhez, a Perito Moreno-hoz. A Perito Moreno gleccser egyike annak a három patagóniai gleccsernek, amely nem húzódik vissza, kiterjedése mintegy 30 centiméterrel nő naponta. Átlagosan négy évente egyszer egészen az Argentino tóba nyúló Rico-félszigetig nyomul előre és természetes gátként ketté osztja az L-alakú tavat.
  Bérelt kisbusszal utazunk a Los Glaciares Nemzeti Parkba. A Rico-félszigeten sétahajóra szállunk és a Perito Moreno gleccser 60 m magas jégfalának közelébe hajózunk.  A gleccser a Patagóniai Kontinentális Jégmezőből induló 47 óriási jégfolyam egyike. Szélessége 4 km, a hossza kb. 250 km. A hajókirándulás után a látogatóközpontba utazunk, ahol a kiépített sétautakon barangolva egészen közelről is megcsodálhatjuk a gleccser hatalmas jégfalát. A délutáni órákra az erős napsugárázás hatására menetrendszerűen gigantikus jégtömbök szakadnak le óriási robajjal a gleccser előtti tóba, a látványos természeti jelenséget a sétányról figyelhetünk meg. Az esti órákban ékezünk vissza El Calafete kisvárosába. (ellátás: reggeli)

 • 6. nap Chile: Torres del Paine Nemzeti Park – Las Torres menedékház

  Kalandtúránkat a Torres del Paine Nemzeti Parkban folytatjuk. A 228 000 hektáros park területet magellán és lenga erdőket, óriási gleccserek és gleccsertavak sorát és nem utolsó sorban Földünk egyik leglátványosabb hegyvonulatát foglalja magába. Rövid utazás után érkezünk a Paine-hegység kapujához, ahol először átlépünk Argentínából Chilébe, majd a nemzeti park északi területén lévő Las Torres menedékházhoz utazunk. (szállás: menedékház, reggeli, vacsora)

 • 7. nap Torres del Paine Nemzeti Park – Base de Las Torres kilátópont gyalogtúra

  Túra táv: 22 km, szint: fel 900 m, le 900 m
  Túra időtartama: 6-7 óra

  Egész napos túrára indulunk a Base Las Torres kilátóponthoz. Menedékházunkból gyalog indulunk a Nordersnsköld gleccsertó irányába, majd felkapaszkodunk a látványos sziklafalakkal határolt Ascensio-völgybe. Megpihenünk a Chileno menedékházban, majd az Ascencio-patak mentén, egy lenga erdőben haladunk tovább folyamatosan felfelé. Túránk utolsó szakaszán egy meredek törmeléklejtőn kell kapaszkodnunk, de megéri a fáradságot. A moréna tetején a Torre tengerszem partjára érkezünk, ahol fantasztikus látvány fogad minket: a Las Torres csoport 1000 méteres déli, központi és északi gránittömbjei tornyosulnak előttünk. A bátrak természetesen ebben a gleccsertóban is megmártózhatnak. Kényelmesen, a már ismerős útvonalon túrázunk vissza menedékházunkhoz. Egész napos kirándulásunk után jól fog esni az étteremben felszolgált ízletes vacsoránk. (szállás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 8. nap Torres del Paine Nemzeti Park – Lago Grey gyalogtúra – Puerto Natales

  Túra táv: 3 + 4 km, szint: fel 200 m, le 200 m
  Túrák időtartama: 2 + 3 óra

  Reggel expedíciós járművünkkel a Torres del Paine Nemzeti Park legszebb részein keresztül utazunk a terület délnyugati részére. Első sétánk a Pehoe-tó partjáról indul és egy kilátópontba vezet, ahonnan gyönyörű körpanoráma nyílik az ikonikus Paine Grande hegycsoportra, valamint a Pehoe, Sarmiento és Nordenskjöld tavakra. Ezután a Grey-tó partján sétálunk el egy kilátóponthoz, ahonnan jól láthatjuk a Grey-gleccser hatalmas jégfalát. A park déli részén keresztül utazva, az esti órákban érkezünk meg Puerto Natales-be. Dél-Patagónia leghangulatosabb települése havas hegycsúcsok ölelésében fekszik az Última Esperanza fjord (Utolsó remény) partján. Este csatlakozhatunk a helyiekhez a város híres kézműves sörfőzdéjében. (szállás: vendégház, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd)

 • 9. nap Magellán-szoros – Tűzföld – Cerro Sombrero

  Már Patagónia legdélebbi tájain járunk. Nincs más hátra, elindulunk a még vadabb tájakat rejtő Tűzföld felé. Szélfútta, füves pusztaságokon keresztül utazunk végig a Magellán-szoros északi partján a kikötőig. Ebédidőben teszünk egy kiadós sétát a szoros partján, majd egy izgalmas kompozás után érkezünk meg Tűzföldre. Cerro Sombrero világvégi településén egy kényelmes hotelben lesz szállásunk. (szállás: hotel, ellátás: reggeli, vacsora)

 • 10. nap King Penguin Park – Argentína: Ushuaia

  A King Penguin Parkot kár lenne kihagyni, sőt – fogalmazzunk inkább úgy, hogy muszáj látni! A Tűzföldön egyedül itt találkozhatunk királypingvinekkel. Ezért reggel a Magellán-szoroshoz utazunk, a Bahia-öbölben fekvő parkba. A királypingvin a második legnagyobbra növő pingvinfaj. Jellemzőjük, hogy a költési időszak végével élelem után kutatva vándorútra indulnak. Régészeti leletek bizonyítják, hogy már több száz éve, a selknam őslakosok idején is fel-felbukkantak a tűzföldi szigeteken. A park látogatói egy kilátóteraszról figyelhetik a pingvineket, és – a teraszon elhelyezett információs táblák segítségével – megpróbálhatják meghatározni a korukat.
  Innen Tűzföld keleti részére utazunk. Ehhez először újra át kell lépnünk Argentína területére. Az Atlanti-óceán partjáról a Tűzföldi Andok hegyláncain keresztül utazva érkezünk meg Ushuaia városába, a világ legdélebbi állandóan lakott településére. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd a városközpont és a kikötő felfedezésére indulunk. (szállás: vendégház, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 11. nap USHUAIA – MARTIAL GLECCSER KILÁTÓPONT – TŰZFÖLD NEMZETI PARK TÚRA

  Túra táv: 5 + 8 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Túra időtartama: körülbelül 4 óra

  Délelőtt a város felé magasodó Martial-hegyre kirándulunk. A sífelvonó indító állomásától felsétálunk a Martial-hegy oldalában lévő kilátópontra ahonnan szép kilátás nyílik a Beagle-csatorna partján elnyúló városra, a szorost színesítő szigetekre és a Martial gleccserre is.
  Ezután a Tűzföld Nemzeti Park legszebb részére utazunk. A Beagle-csatorna itt teljesen elkeskenyedik, a romantikus öblökkel, és pici szigetekkel tagolt területet északról a Navario hegyvonulata határolja. A Lapatia öbölböl, a világ legdélebbi postaállomásától indulunk egy kényelmes túrára. Ösvény a csatorna partján, bükk és örökzöld erdőkön keresztül, eldugott öblöket érintve halad a park déli részén lévő látogató központig. Miután megebédelünk, végigjárhatjuk a látogató központ gazdag kiállítását. Ezután tovább sétálunk a szoros partján futó ösvényen. Lápos réteken, sziklás öklökön keresztül sétálunk el a park déli részére. Itt beszállunk a ránk várakozó buszba és vissza utazunk a városba (ellátás: reggeli)

 • 12. nap Ushuaia – Beagle-csatorna hajókirándulás

  A Beagle-csatornát és Tűzföld vizeit egész vagy fél napos fakultatív hajókirándulásokon fedezhetjük fel! Az Ushuaia kikötőjéből induló három órás katamarán út során számos szigetet körbe hajózunk, megismerkedünk a helyi növény- és állatvilággal, találkozhatunk oroszlánfókákkal és pingvinekkel, majd megkerüljük a világítótornyot és visszatérünk a kikötőbe.
  Az egész napos kiránduláson vitorlásunkkal vesszük az irányt a Beagle-csatorna felé. Ushuaia városi nyüzsgését egy másfajta nyüzsgés váltja fel: mindenfelől az oroszlánfókák kaffogását és a pingvinek hangját hallani. Ezen az egész napos kiránduláson kiváló szakemberek ismertetnek meg minket a szigetek csodálatos madárvilágával. Találkozhatunk gőzhajórécékkel, halfarkasokkal, kormoránokkal és dolmányos albatroszokkal. Ellátogatunk a fókák szigetére, ahol két játékos és hangos oroszlánfókafaj is él, megnézzük a Les Eclaireurs világítótornyot, majd Chile és Argentína közt hajókázva felkeressük Williams Portot és Port Almanzát. Ezután egyenesen a Martillo-sziget felé vesszük az irányt, ahol hatalmas Magellán pingvin kolónia él. Végül Tűzföld legrégebbi gazdaságánál, az 1800-as évek óta működő Estancia Habertonnál kötünk ki, ahol rövid sétát teszünk. Ezután busz visz vissza minket Ushaiába. Az estét újra Ushuaiai egyedülálló hangulatú, éttermekkel, ajándékboltokkal teli turista központjában tölthetjük. (ellátás: reggeli)

 • 13. nap Ushuaia –  Buenos Aires

  Reggel Ushuaia repülőterére utazunk, ahonnan Argentína fővárosába repülünk. Buenos Aires-ben igazi nyári időjárásba csöppenünk. Belvárosi szállásunkról gyalog indulunk Latin-Amerika legnagyobb metropoliszának felfedezésére. Városnézésünket a Parlamentnél kezdjük, megnézzük a Casa Rosada kormányzati épületét és a luxus negyeddé alakított régi kikötőt is. Sétánkat San Telmo hangulatos, a város aranykorát idéző negyedében fejezzük be. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázunk, ahol utolsó argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 14. nap Buenos Aires – utazás hazafelé

  Repülési menetrendünknek megfelelően a nap első felét még Buenos Aires-ben töltjük, majd a nemzetközi repülőtérre utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat. (ellátás: reggeli)

Csapat

 • Tátrai Bernadett Túravezető

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • Az utazás ára tartalmazza
  • az utazást bérelt busszal, sofőrrel
  • a határátlépések illetékekeit
  • 12 éjszaka szállást 3* -os hotelekben és vendégházakban
  • 1 éjszaka szállást egy menedékházban, 6 ágyas szobákban
  • az étkezéseket a részletes program szerint: 13 reggelit, 2 csomagolt ebédet, 2 vacsorát
  • egy napos kirándulást hajózással a Los Glacieres Nemzeti Parkban a Perito Moreno gleccserhez, nemzeti park belépővel és hajózással, helyi vezetővel
  • a Torres Del Paine Nemzeti Park belépőt
  • a Tűzföld Nemzeti Park belépőt
  • a Pingüin Nemzeti Park belépőt
  • részletes leírásban szereplő gyalogtúrákat és programokat
  • a helyi túravezetők díját a Torres Del Paine Nemzeti Parkban, a Los Glacieres Nemzeti Parkban és a Tűzföld Nemzeti Parkban
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illetékek árát
  • a reptéri transzferek árát Buenos Airesben és Bariloche-ben érkezéskor
  • a Buenos Aires – El  Calafate és az Ushuaia – Buenos Aires repülőjegy és illeték árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket, italokat
  • a fakultatív programok árát
  • a baleset- és poggyászbiztosítást
  • az útlemondási biztosítást
  • a borravalókat: 50 USD/ részvevő
 • Fakultatív programok
  • Felhívjuk figyelmed, hogy a fakultatív programok ára változhat, a megadott árak tájékoztató jellegűek:
  • Ushuaia – 3 órás hajózás a Beagle-csatornán: 1 000 argentin peso
  • Ushuaia – egész napos hajózás a Beagle-csatornán a Harbeton Estancia-hoz: 2 000 argentin peso
  • Buenos Aires – városnéző busz: 500 argentin peso
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – Buenos Aires – Budapest repülőjegy ára illetékkel: 300 000 Ft-tól
  • a Buenos Aires – El Calafate és az Ushuaia – Buenos Aires és repülőjegy ára illetékkel: 700 USD-tól
  • Ushuaia – repülőtéri illeték: 10 USD
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és repülőjegy értékesítő partnerünk árajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Argentínába és Chilébe
  • turistaként legfeljebb 90 napig tartózkodhat magyar állampolgár az országokban
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK

  Dinamikus csomag: Az Utazás ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

   

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 3 900 USD
  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (1 560 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (2 340 USD)
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: 500 USD
   érkezéskor, készpénzben fizetendő
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN: 4 400 USD
 • ÚTLEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás vagy átjelentkezés esetén irodánk minden esetben levon 20 USD kezelési költséget.

  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Részvételi díj 10%-a,
  • 35-26. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  19-55 év

Hasznos információk

 • Valuta, költőpénz
  • Chilében a chilei peso (CLP) a hivatalos fizetőeszköz; 1 Ft = kb. 3 chilei peso
  • Argentínában pedig az argentin peso (ARS) van forgalomban; 1 argentin peso = kb. 40 Ft
  • elsősorban amerikai dollár kivitelét javasoljuk, amit a városokban válthatunk be a helyi fizetőeszközre
  • néhány helyen bankautomatát is találunk
  • a pénzváltók kizárólag 2006. utáni kiadású, szignó és sérülés mentes  USD bakjegyeket fogadnak el
  • viszonylag kis USD címletek is legyenek nálunk
  • Chile és Argentína magas árfekvésű ország,  a turisták által látogatott helyek drágák
  • ajánlott költőpénz: 500 USD + a fakultatív programok árai
 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Szállások
  • kalandtúránk a civilizációtól távol eső helyekre vezet
  • szállásainkat az utazás programjához és a helyszínen adott lehetőségekhez igazítottuk, törekedve arra, hogy a legkényelmesebb éjszakai pihenést biztosítsunk utazóink számára
  • 12 éjszakát 3* -os hotelek és kényelmes patagóniai vendégházak 2 ágyas szobáiban töltünk, melyekhez saját fürdőszoba tartozik
  • a Torres Del Paine Nemzeti parkban egy színvonalas, modern menedékházakban töltünk 1 éjszakát, a 6 ágyas szobákban, itt emeletes ágyak vannak, a fürdő közös
 • Étkezések, ivóvíz
  • az utazás ára minden nap tartalmazza a reggelit, amit szálláshelyünk étkezőjében szolgálnak fel nekünk
  • a Torres Del Paine Nemzeti Parkban csomagolt ebédet biztosítunk a túrákra (2 darab)
  • az utazás a helyszínek adottságaihoz igazodva 2 vacsorát tartalmaz, melyet vendéglátóink készítenek el számunkra
  • a csapvíz mindenhol iható, ásványvizet nem kell vásárolnunk az utazás alatt
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • kötelező oltás nincs
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
 • A GYALOGTÚRÁK NEHÉZSÉGI FOKOZATA: KÖNNYŰ, KÖZEPESEN NEHÉZ
  • túráink Patagóniában közepesen nehezek
  • fél napos, könnyű kirándulásaink során jól karbantartott, ösvényeken haladunk, a szintemelkedés nem jelentős
  • a programban szereplő 3 egész napos túra kihívást jelent, de teljesítésükhöz elegendő idő áll rendelkezésre
  • túráink Patagóniában nem vezetnek jelentős tengerszint feletti magasságokba

   

 • Túrafelszerelés
  • az ajánlott felszerelések listáját jelentkezéskor elküldjük neked
  • ha segítségre van szükséged a felszerelések összeállításhoz, kérdezd túravezetőd, szívesen áll a rendelkezésedre
 • LOCAL PAYMENT
  • utazásaink ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze
  • a Helyszínen fizetendő költséget nem előre, hanem érkezéskor a túravezetődnek kell kifizetned készpénzben (USD)
  • a túravezető ebből fedezi az utazás árában szereplő, kizárólag a helyszínen fizethető programokat, nemzeti park belépőket és egyéb költségeket
 • Jelentkezés
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus levelet, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
   Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • HUF Számlaszám:
   MKB Bank HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
  • USD Számlaszám:
   MKB Bank HU79 1030  0002 1065 3749 4012 0017
   SWIFT: MKKBHUHB
2015 | site by stromi.design