Kanári-szigetek utazás – Tenerife, La Gomera, La Palma kalandtúra

Indulás:
Utazás hossza: 20 nap
Utazás stílusa: Egyéni utazás
Létszám: 8-10 fő
Ár:
3500
EUR-tól

Jelentkezem
Kérdésem van

Impozáns vulkánok, borotvaéles hegygerincek, az óceánba szakadó völgyek, smaragdzöld erdők és vadregényes strandok örvendeztetik a végtelen Atlanti-óceánból kiemelkedő 7 szigeten a természet szerelmeseit. A vulkánok mindig rabul ejtenek minket utazás közben. Ezért választottuk a Kanári-szigeteket úticélnak. És persze az is fontos, hogy a itt a legtsiztább az égbolt egész Európában!

A „mágia-szigetének“ is nevezett La Gomera a természet és a kultúra összefonódott rejtvénye. A szigetvilág második legkisebb szigete maga a Édenkert azok számára, akik el akarnak merülni a természet csodájában.

A palmerók az “Isla Bonita” -jukról beszélnek, mert La Palma szigete a Taburiente hatalmas kalderájával és a 28 vulkán gerincén végig futó túraösvénnyel olyan különleges és olyan gyönyörű.

A Teide Nemzeti Park szokatlan geológiai formációi között úgy érezhetjük magunkat mintha egy másik bolygón lennénk. Tenerife azonban ezeregy tájat ölel fel. Az északi sziklás partvidék élesen ellentétes a lágyan hullámzó déli strandokkal.

Az egész évben termő egzotikus gyümölcsök és a helyi gasztronómia egy külön fejezetet érdemelne a programban. A széljegyzeten megemlítve a kellemes időjárást, a fekete homokos öblöket és az óceán fölött lenyugvó Napot.

 

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos
 • Komfort: ****
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Tenerife: Los Cristianos – Arona

  Egy vidéki birtokon lesz az alaptáborunk a Teide vulkán déli lejtőin, innen indulunk Tenerife szigetének felfedezésére. 
  A vendégházban kényelmes szobák és étkező, a nagy kertben pedig úszómedence, pihenő sarkok és grillező vár minket. És mindenhonnan a vulkáni kúpokkal tarkított Atlanti-óceán körpanorámáját láthatjuk. Ráadásnak pedig egy átlátszó telepített sátor, ahonnan éjszaka egy távcsővel vagy szabadszemmel, az ágyadból bámulhatod a páratlanul csillagos eget.

 • 2. nap Bahia Beach – Montana Amarilla – Nature Malpaís de la Rasca Természetvédelmi Terület

  Túra: táv 2-4 km, szint fel/ le:50 m, 3-4 óra

  Irány az Atlanti-óceán partja! Tenerife déli részén vannak a sziget legnépszerűbb strandjai. A mi kedvencünk a sárga Montana Amarilla öble, melynek tíz percnyi sétával elérhető tetejéről a Teide piramisának csúcsában, és a déli lejtőitől az óceánig húzódó vulkanikus hegyek látványában gyönyörködhetünk, a hegy aljában pedig ihatunk egy frissítőt.
  A másik a Bahia-öböl, ahol egy heverészős, élőzenés tengerparti bár is vár ránk. Innen indulhatunk délután, hogy bejárjuk a Malpaís de la Rasca Természetvédelmi Terület partimenti ösvényeit. Megkapó az óceánnal összeérő vulkanikus táj és a vörös hegykúpok látványa az oszlop- és fügekaktusz erdők hátterében. A világítórornyhoz vezető kényelmes sétánk során többször megpihenünk, hogy a tengerbe futó lávafolyamok medencéiben frissüljünk fel. A naplemente újra a Bahia-öbölben ér minket, ahol kipróbálhatjuk a bár remek konyháját is.
  Alaptáborunkban egy profitól lessük el az igazán jó mojito koktél készítésének trükkjeit és a salsa alaplépéseit.

 • 3. nap GARACHICO – ICOD DE LOS VINOS – BODEGAS MONJE BORÁSZAT – LA OROTAVA

  A sziget leghangulatosabb kisvárosaiban és legszebb borászatában töltjük a napot. Mintha a tengeri felfedező utak fénykorában játszódó filmbe csöppentünk volna Garachico-ban, ahol 17. századi épületek között, árnyas köztereken és az egykori kikötőben múlathatjuk az időt. A szomszédos Icod le Los Vinos falujában pedig megnézzük a híres, ezeréves tenerifei sárkányfát és megkóstoljuk a helyi vörösborokat.
  Bodegas Monje szőlőültetvényei gyönyörű panorámás kilátással büszkélkedhetnek Tenerife északi vidékre és az óceánra. A patináns borászat hagyománya a Monje családban 1750-ig nyúlik vissza, most több mint egy tucat kiváló boruk van. A borászat remek éttermének teraszán ebédelhetünk, majd sétára indulunk a szőlőtőkék között. Bejárjuk a borospincéket, majd helyi sajtok kíséretében kóstoljuk meg a pincészet legnépszerűbb borait.
  A vulkán észak-nyugati lejtőin fekvő La Orotava kisvárosának macskaköves utcái, a 17. századi faerkélyes házak és a virágzó közterek a naplemente előtti fényekben talán még inkább a régi idők hangulatát idézik.

 • 4. nap Észak-Tenerife természeti kincsei: Anaga-hegység – Taganana – Benijo-öböl – La Laguna

  Túra: táv 4 km, szint fel/ le:100 m

  A legtisztább természet vár minket Tenerife északi csücskében! Bámulatba ejtő, ahogy az Anaga hegyvonulat szaggatott csúcsai hirtelen zuhannak a tengerig vezető, mély völgyekbe. A partmenti sziklák számos öblöt és strandot alkotnak.
  Az Anaga-hegység egyedülálló biológiai kincse az örökzöld babér, amelynek mesebeli erdejében kirándulunk egyet. 
  Délidőben az egyik kedvenc kis éttermünkben folytatjuk ismerkedésünket a helyi konyha remekeivel. Az óceán mélyéből emelkedő Roques de Anaga sziklaalakzatok sötét körvonalával határolt, feketén csillámló Benijo-öböl homokos strandján vezetjük le napunkat. A hosszan elnyúló part tökéletes helyszín a napfürdőzésre és egy közös testnyújtásra is.
  San Cristobal de La Laguna történelmi városközpontja a koloniális építészet egyik legszebb példája a Kanári-szigeteken. Naplemente előtt sétálunk egyet és kipróbájuk az óváros egyik legjobb éttermét.

 • 5. nap A Teide Nemzeti Park legszebb ösvényei – Vilaflore – Trevejos Borászat

  Túra: táv összesen 5-7 km, szint fel/ le: 400 m

  Ma végigjárhatjuk a Teide Nemzeti Park legszebb ösvényeit és kilátópontjait. 2000 méteres magasságban, a felhő zóna felett általában vakító napsütés, kristálytiszta, száraz levegő és sokszor szeles idő fogad minket.
  A 3 718 méter magas Teide a harmadik legmagasabb és legnagyobb vukláni struktúra a világon. A Teide és Pico Viejo csúcsai 1 700, illetve 1 340 méterre emelkednek a Las Canadas hatalmas, 16 km széles kalderájából.
  Három rövidebb ösvényt végigjárva az órási kráter szokatlan geológiai formációi között úgy érezhetjük magunkat, mintha a Marsra, a Vénuszra és a Holdra látogattunk volna. 
  Los Roques sziklaformációkról a kaldera teljes körpanorámájában gyönyörködhetünk. A sziklák körül haladó ösvényről leereszkedünk, amíg el nem érjük a vulkáni üledékes Llano de Ucanca síkságot. A hegy oldalát jórészt a Teide utolsó, 850-es kitöréséből származó Lavas Negras (fekete láva) borítja. Ereszkedés közben láthatjuk a La Cascada néven ismert „zsinórozott” lávafolyásokat“, a pahoe típusú, nagyon folyékony lávafolyásokat, melyek csavart alakokat nyertek. És a lávacsatornát, amely megszilárdult anélkül, hogy a felszínre került volna, ma az eróziós folyamatok miatt látható.
  Útközben hazafelé megpihenünk Vilaflore jellegzetes tenerifei hegyi falujában, ahol mindenképp megéri körbesétálni és megkóstolni a helyi gasztronómia csodáit a kedvenc éttermünk teraszán.
  Egy rusztikus szőlőfarm teraszáról nézzük meg a naplementét és kóstoljuk végig a Teide déli lejtőinek szőlőiből készült nedűket a farmon készített sajtokkal.

 • 6. nap Masca-völgy – Masca – Teno-hegység – Teno-öböl

  Ma Tenerife szigetének legnyugatibb pontjára, a Punta de Teno világítótoronyhoz  látogatunk el. 
  Egy szerpentinekkel teli, keskeny út vezet a Teno-hegységen keresztül a világvégi óceánparta. A régi vulkanikus hegységet az erózió alakította a mai formájára. A tenoi tájat babérerdőkkel borított csipkés hegygerincei, termékeny völgyei és mély szakadékai jellemzik, amelyek a partig futnak le, kis öblökben vagy tengerpartokon végződve.
  A Masca-szurdokban, egy hosszanti gerincen található kiszögellésre épült, a maroknyi piros csempés kőházból áll Masca faluja. Az apró hegyi település fehér házai a ciprus- és pálmaerdők között, a meredek hegyoldalakkal és éles gerincekkel tagolt, változatos hegyvidéki táj azonnal rabul ejti az embert, örökre itt maradna. Mi egy kiadós séta alatt élvezhetjük a hely romantikus hangulatát. 
  Ezután utazunk a világítótoronyhoz a Teno-öbölbe, ahonnan pazar kilátás nyílik a sziget nyugati részén magasodó sziklákra. A tenói partok sziklái közül a 600 m magas Los Gigantes a legimpozánsabb. A Teno Country Park Természetvédelmi Terület rejtett öbleinek medencéiben fürdőzhetünk, napozhatunk és a parti kaktuszerdő mentén futó ösvényen sétálhatunk.

 • 7. nap Los Gigantes: tengeri kajak túra, strand és vitorlázás

  Kellemes napunk lesz. A reggeli nyújtózkodás után tengeri kalandra indulunk a Los Gigantes óriás sziklái mentén. Az érintetlen partvonalon evezve egy újabb perspektívából láthatjuk a vulkanikus tájat, a fölénk tornyosuló sziklatömböket és elszigetelt öblöket, ahol a tiszta kék vízben sznorkelezhetünk.
  A kellemes 2-3 órás tengeri kajakozás után visszaevezünk Los Gigantes kikötőjébe. Kicsit megpihenünk a kikötő kávézóiban és a tengerparton, majd egy katamarán vitorlás fedélzetén indulhatunk a szinte mindig látható bálnák és delfinek nyomába. Tenerife délnyugati részén jelentős palackorrú delfin populáció él, a partok közelében is találkozhatunk e gyönyörű állatokkal. Kis szerencsével ceteket is lehet látni eredeti élőhelyükön, a nyílt óceánon. Hajónkkal megállunk a Masca-öbölben úszni egyet, teszteljük a tenger gyümölcseiből készült  kóstolót a hozzá illő italokkal és visszahajózunk Los Gigantesbe.
  Az esti program: mixerkedés, salsa lecke és csillagles az alapáborunk kertjében.

 • 8. nap Szabadnap – Tenerife legjobb strandjai – Las Margaritas Banánfarm

  Egy heverészős szabadnap vagy újabb kellemes kanári tapasztalok várnak ránk! Mindent megtudunk a tenerifei banánról a Las Margaritas Banánfarmon végigkóstoljuk a banánból készült házi finomságokat, a sziget egyik legjobb és leghangulatosabb grill éttermében ebédelhetünk egy másik banánfarmon, és persze a Tenerife legnépszerűbb déli strandjain tölthetjük a napot.

 • 9. nap TENERIFE: LOS CHISTIANOS – LA GOMERA: SAN SEBASTIAN – HERMIGUA – MIRADOR DE ABRANTA KILÁTÓPONT – AGULO – HERMIGUA

  Túra: táv 2 km, szint le: 300 m

  Reggel Los Cristianos kikötőjében kompra szállunk és alig egy óra alatt La Gomera szigetére hajózunk. Ahogy közeledünk, látni fogjuk, hogy miért nevezik a „Hegyek szigetének“ is az Atlanti-óceánból meredeken kiemelkedő csupazöld, mély völgyekkel szabdalt vulkáni kúpot. A sziget keleti részén fekvő fővárosba, San Sebastianba érkezünk, ahol Kolumbusz is utoljára partra szállt 1492-ben Amerika felé vezető útján.
  A kikötőben átszállunk a ránk várakozó kisbuszba és a sziget északi részére utazunk. 20 perc alatt felkapaszkodunk a fölénk magasodó hegygerincre és a másik oldalán gyorsan le is ereszkedünk a banánültetvényekkel és színes házakkal tarkított, szépséges Hermigua-völgybe.
  Kezdésnek a sziget nemesített növényeit összegyűjtő farm botanikus kertjében sétálunk körbe és megkóstoljuk a gomerón nevezetű helyi specialitást, amely pálmaméz és szőlőpárlat keverékéből készül. Majd az Antropolólógiai Múzeumban ismerkedünk a banán, szubtrópusi gyümölcstermesztés és pásztorkodás hagyományaival és az őslakosok hiedelemvilágával.
  A Garajonay Nemzeti Park látogatóközpontjában egy informatív kiállításon ismerkedhetünk a Kanári-szigetek földrajzával és geológiájával, a botanikus kertben pedig La Gomera őshonos vadnövény világával, majd irány a közeli hegycsúcs és az üveg padlójú De Abranta kilátópont.
  Miután a kilátópontból kigyönyörködtük magunkat az óceán, a közeli Tenerife és a Teide vulkán látványában és megpihentünk a kávézóban, sőt egy 2 km-es meredek ösvényen le is gyalogolunk a szó szerint a lábunk alatt, a függőleges sziklafalak árnyékában megbújó Agulo néhány utcás, pici településére. La Gomera leghangulatosabb falujában mintha sok száz éve megállt volna az idő. Agulo szűk utcáin sétálva lépten nyomon a tájépítészet szépen megőrzött példáit, a színes kapukon betekintve szemet gyönyörködtető kerteket láthatuk.
  Este a szállásunk vagy az autentikus helyi bárok egyikének teraszáról nézhetjük, ahogy a Nap lebukik a Hermigua-völgyet övező hegyek fölött.

 • 10. nap HERMIGUA – GARAJONAY NEMZETI PARK: ALTO DE GARAJONAY KILÁTÓPONT – VALLEY GRAN REY

  Egy újabb különleges tájakkal, sok-sok kilátópontal és panoráma fotóval teli nap vár ránk. La Gomera szívébe, a Garajonay Nemzeti Parkba indulunk. Megnézzük, hogy hol vagyunk és merre fogunk járni. A sziget közepén emelkedő 1484 m magas Alto de Garajonay csúcsról körbetekintve láthatjuk, hogyan is szakadnak alá a végtelen mélységű, a legtöbb esetben járhatatlan völgyek, a barrancos-ok az óceánba. És értjük meg, hogy miért is alakult ki a gomerai füttynyelv, ezen a még ma is igen nehezen járható terepen.
  Könnyű sétánk a sziget legmagasabb pontjára vezet, ahonnan a kerekded formájú La Gomera hegyvidékének és a örökzöld erdei tájainak körpanorámájában és Tenerife, El Hiero és La Palma szigetének sziluettjében gyönyörködhetünk.
  A parkból már csak lefelé vezet a szerpentin, az út mellett szebbnél-szebb panorámát kínáló kilátópontokkal a völgyekre a szédítő mélységben. Arurefalujában megpihenünk a csupa helyi specialitást kínáló kis kifőzdében. Kilátópont és látvány, kilátópont és újabb látvány, így telik az utazásunk további része.
  A bájos és napsütötte Valle Gran Rey a zöld teraszainak, a megszámlálhatatlan pálmafának, az egzotikus növényeknek, a csodálatos öblöknek és jobbnál jobb strandoknak valamint az állandó tavaszi időjárásnak köszönhetően La Gomera-szigetének talán legszebb völgye.
  Az első fotókat a Cezar Manrique kilátópontról készíthetjük a völgyről, ahová tartunk. A Valle Gran Rey-völgy felső részén épült meredek sziklák által határolt, pálmaligetekkel színesített mesebeli falukon átsétálva bekukkanthatunk az itt élő nemzetközi művész közösség alkotóházaiba és beleképzelhetjük magunkat, hogy milyen is lehet itt, a világ végén tengetni napjainkat.
  Innen már csak pár perc utazás és megérkezünk az Atlanti-óceán partjáre. A függőleges sziklafalú óriások által határolt, hosszan elnyúló homokos öbölben épült, a civilizációtól teljesen elszigetelt pici üdülőváros tökéletes hely a pihenésre.

 • 11. nap Valley Gran Rey – Szabadnap – Delfinles

  Pihenőnap! Egész nap az üdülőfalu előtt hosszan elnyúló fekete homokos strandon vagy a szomszédos, szebbnél szebb öblökben úszhatunk, sétálhatunk, hullámszörfözhetünk, heverészhetünk. Vagy hajóra szállhatunk. La Gomerán ugyanis egész évben lehetőségünk van játékos delfinekkel találkozni a szigetet körülvevő parti vizeken. Sőt! Némi szerencsével bálnákat is láthatunk. A hajós kirándulás kora reggel indul és csodálatos órákat ígér az Atlanti-óceánon, lehetőséget kínálva arra, hogy közel kerüljünk a legimpozánsabb emlősökhöz. La Gomera közelében 21 delfinfajt figyeltek meg, közülük 6 rendszeres vendég itt. Az atlanti palackorrú delfin a leggyakrabban látható. Ezek az intelligens emlősök gyakran órákon át úsznak a hajók mellett.
  Kizárólag a vízről láthatóak a 200 méter széles és 80 méter magas, hatalmas Los Órganos bazaltoszlopok, melyek egy sziklafalról futnak alá a tengerbe.
  A tengeri sziklára faragott katedrális orgonája ámulatba ejti mindazokat, akik megpillantják, érdemes a természet eme látványosságáért is hajóra szállni. 

 • 12. nap Valley Gran Rey – San Sebastian – La Palma: Santa Cruz

  Reggel irány újra a Garajonay Nemzeti Park, keresztül kell utaznunk a szigeten ahhoz, hogy eljussunk a keleti oldalon lévő San Sebastian kikötőjébe. A völgy annyira gyönyörű, hogy nem hagyjuk ki visszafelé sem a fotó szüneteket, megállunk és elköszönünk többbször a Valle Gran Rey völgyétől. A nemzeti parkban is többször megállunk, hogy rövid sétáink során megnézzük La Gomera varázslatos tájait azokról a kilátópontokról, ahonnan még nem láttuk. A távolban gyönyörű bazalttűket is láthatunk, melynek egyik legszebb és leghíresebb példája túránk végpontja, a Sombrero-szikla.
  Irány újra az Atlanti-óceán! San Sebastian kikötőjéből három órát kompozunk a határtalan víztömegen a csillagos égbolt alatt La Palma szigetéig. Santa Cruz történelmi központjának varázsa gyarmati stílusú házaival, macskaköves utcáival és pezsgő életével azonnal elcsábít. Talán az esti kivilágításban még szebb a gyönyörűen megőrzött belváros, és érdemes későn is sétálni, amikor üres és bámulni az épületeket.

 • 13. nap Santa Cruz de la Palma – Caldera de Taburiente Nemzeti Park: Roque de ls Muchachos – Puerto Naos

  Útrakelünk, a fölöttünk magasodó fenségesen magas vulkanikus hegy tetejére, a Caldera de Taburiente Nemzeti Park szívébe utazunk.
  A Taburiente valamikor egy órási vulkán volt, ami magára omlott, majd az erózió hosszú időn keresztül alakította a mai formájára: egy csodálatos, magas falú amfiteátrummá.
  Egy kanári fenyőerdőn keresztül vezető szerpentinen autózunk felfelé, amíg megérkezünk a kitörések nyomait örző vörös és sárga színekben játszó, kietlen tájra. Mintha egy sci-fi filmbe csöppentünk volna, ahogy beérünk a hatalmas nemzetközi obszervatóriumok egész mini városába.
  A sziget legmagasabb pontján indulunk a Roque de los Muchachos és a Taburiente gerincén futó kiépített ösvény kilátópontokra.  
  Egyetlen fotó sem adja vissza a 8 kilométer széles, 1 500 méteres mélységig elnyúló, szárnyaló sziklafalakkal határolt hatalmas eróziós kaldera látványát. Az elképesztő méretek, a méregzöld fenyők tengerével borított csipkés hegygerinc 360°-os körpanorámája, a háttérben a végtelen óceánnal: látnod kell személyesen!
  Miután kigyönyörködtük magunkat és megnéztük, hogy merre fogunk az elkövetkezendő napokban járni, legurulunk a Taburiente nyugati gerincén. Beugrunk egy romantikus falucska helyi éttermébe ebédelni, majd folytatjuk utazásunkat a sziklafalak tetején futó szerpentinen, amíg meg nem érkezünk a Taburiente kaldera déli részére. A sziget legkellemesebb éghajlatú területén újra banánültetvények köszöntenek minket, ameddig csak a szem ellát. 
  Innen már csak egy-két kilátópontra van az alaptáborunk, a sziget legszebb öble, Puerto Naos híresen szép feketehomokos, kókuszpálmás strandja.

 • 14. nap Puerto Naos – Caldera de Taburiente Nemzeti Park: La Cumbrecita kilátópont – Charco Verde – Puerto Naos

  Ma megnézzük a Taburiente kalderát egy másik szemszögből is. Ha a Caldera de Taburiente a természet óriási hangversenyterme lenne, a La Cumbrecita-kilátó lenne a VIP páholy. A kilátópont a természet alkotta erkély a fenyőerdőktől zöldellő völgy, végén kilátással a Taburiente kaldera hatalmas, nyitott természetes medencéjére. 
  A nemzeti park látogatóközpontjában számos földrajzi érdekességet megtudhatunk La Palma szigetéről mielőtt a kilátópontig autózunk.
  A bájos Charco Verde-öböl a helyiek kedvenc pihenőhelye, ahol a meleg homok és csendesebb hullámok hívogatnak egy lazítós, strandolós programra. A megmaradt energiánkat egy a röplabda pályán és a sziget legjobb paella-ját kínáló autentikus büfében vezethetjük le.

 • 15. nap Puerto Naos – Canos de Fuego Látogatóközpont – Las Palomas lávabarlang túra – Las Manchas Bomúzeum – Puerto Naos

  A közeli Caños de Fuego (Tűzcsatornák) Látogatóközpontot a San Juan vulkán 1949-es kitöréséből keletkező megszilárdult láván és vulkanikus barlangjaiban alakították ki. Egy innovatív  kiállításon és a Cueva de Vidrio lávacsatornában ismerkedhetünk meg a vulkanikus geológiai formákkal.
  Ezután egy másfél órás sisakos, fejlámpás túrára indulhatunk egy megszilárdult lávafolyam belsejében, a Cueva de Las Palomas barlangban.
  Nem messze innen, a Puerto Naos felé magasodó Las Manchas de Abajo gyönyörű hegyvidéki környezete és szőlőföldjei között található pici bormúzeumban és a közeli pincészetben eredeti La Palma borokat kóstolhatunk. És a környék legjobb grill étterme is pont útba esik.
  Puerto Naos csendes strandján az óceán kellemes vize, a puha homok, hangulatos bárok, valamint az óceán felett lenyugvó Nap segíti, hogy kellemesen teljen a délutáni sziesztánk. Öblünk végében csillagászati megfigyelő pontok vannak értelmező ábákkal, érdemes ezekhez is ki kell sétálnunk egyik éjszaka.

 • 16. nap Puerto Naos – Szabadnap – Vitorlás túra – Delfinles

  Szabadnap, hiszen La Palma szigetének legszebb öblében lakunk az Atlanti-ócán partján! Nem elég? A Kanári-szigetek a világ egyik legszebb vitorlás területeként ismert. Itt szinte állandóan fúj az északkeleti passzátszél, és a sziget sok napsütést kap, még télen is. Ez garantálja a fagyás nélküli szórakozást szélben és hullámokban. Talán nem véletlen, hogy a szenvedélyes kapitány, Siegfried Fischer és Juan Carlos volt spanyol király is La Palma szigetét választotta hajói központi kikötőjének.
  Tazacorte kikötőjében várják az Atlanti-óceánon átkelni vágyó kapitányokat és olyan embereket, akik szeretnének csatlakozni, akár csak egy rövidebb hajóúthoz. A kapitány mindenkit meg fog győzni arról, hogy garantáltan látni fogunk delfineket és a katamarán túra életünk kihagyhatatlan élménye lesz. Ha nem tud meggyőzni, akkor siklóernyőzni indulhatunk egy profival a parti sziklaszirekről vagy a nemzeti parkból az óceánig, Puerto Naos öblébe.

 • 17. nap Puerto Naos – Monumento Natural de Los Volcanes de Teneguía Park – Fuencaliente Világítótorony – Sólepárló tavak – Santa Cruz de La Palma

  A zöld La Palma-sziget déli részén néhány fekete folt található: megszilárdult lávamezők folynak a Teneguía és San Antonio vulkánról az Atlanti-óceánba és furcsa Holdbéli világot alkotnak.
  A látogatóközpontból kisétálunk a San Antonio vulkán kráterére, ahonnan gyönyörű a kilátás a színes tájre a  Teneguía vulkántól a a sziget ledélebbi pontjáig, a Faro de Fuencaliente világítótoronyig. Gyönyörű, éles színkontrasztokat alkotnak a sóhalmok a fekete lávamező és az óceán kékje a Salinas de Fuencaliente sólepárló medencéinél, ahonnan már nincs tovább délre. Ezért északnak indulunk a sziget nyugati oldalán Santa Cruz de la Palma városába.

 • 18. nap La Palma: Santa Cruz – Tenerife: Los Cristianos

  Santa Cruz de la Palma pici óvárosának macskaköves utcáin, a pálmafás terek, az elegáns gyarmati stílusú házsorok és a világhírűen szépséges virágzó balkonok alatt igényes üzletek, éttermek és kávézók sorában éjjelig zajlik az élénk polgári élet. A legjobb amit tehetünk, hogy csatlakozunk hozzájuk, lófrálunk a kiratok előtt és kipróbáljuk a legjobb éttermeket.
  Délután kompra szállunk és három óra alatt vissza hajózunk Tenerife szigetére.

 • 19. nap Los Cristianos – Szabadnap – Teide csillagászati ​​túra

  Egy heverészős levezető nap vár ránk Tenerife legnépszerűbb déli strandjain. Ha tiszta az égbolt, akkor éjszaka megnézhetjük a Teide legcsillagosabb oldalát! A Teide csillagászati ​​túrán nagy távolságú, professzionális távcsövek segítségével figyeljük meg a tiszta, csillagos eget a felvonó parkolójából (2 536 m magasságban). Egy profi csillagász tárja fel előttünk az univerzum rejtelmeit a Teide Nemzeti Park tiszta éjszakai égboltja alatt, ahol a 88 hivatalosan elismert csillagkép közül 83 megfigyelhető.

 • 20. nap Tenerife – Hazautazás

  Úgy illik, hogy Tenerife leghangulatosabb strandján, a Bahia-öbölben töltsük el utolsó napunkat mielőtt megkezdenénk hazafelé tartó utazásunkat.

Csapat

 • Tátrai Bernadett TÚRAVEZETŐ

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • AZ UTAZÁS ÁRA TARTALMAZZA
  • az utazást egy bérelt kisbusszal a szigeteken
  • a reptéri transzfereket a csoporttal való érkezés/indulás esetén
  • 19 éjszaka szállást 3-4*-os, hangulatos vendégházakban, 2 ágyas szobákban és igényes 2 személyes apartmenokban, melyekhez mini konyha, nappali és fürdőszoban tarozik.
  • a Tenerife – La Gomera, a La Gomera – La Palma, a La Palma – Tenerife kompjegyek árát
  • a részletes leírásban szereplő túrákat és városnézéseket
  • az Alma de Trevejos farm látogatást és borkóstolót Tenerifén
  • a Bodegas Monje bortúrát vezetéssel, 4 x 4 bor és sajtkóstolóval
  • a múzeum belépőket La Gomera szigetén
  • a vezetett meditációs túra árát La Gomera szigetén
  • a Las Palomas lávabarlang túra árát La Palma szigetén
  • a Los Volcanes de Teneguía és a Monumento Natural Tubo Volcanico belépőket La Palma szigetén
  • a helyi idegenvezető és sofőr munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
  • az utazásszervezési díjat
  • a motorbérlés (BMW, Yamaha, Kawasaki, Honda), vitorlás bérlés asszisztenciát
  • hullámszörf, kiteszörf, kerékpár bérlés asszisztenciát
  • helyszíni aszisztenciát kulináris kalandok foglalásaikhoz
 • AZ UTAZÁS ÁRA NEM TARTALMAZZA
  • a nemzetközi repülőjegyek és illeték árát
  • a programban nem szereplő étkezéseket és az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a borravalókat: 20 USD/ résztvevő
 • FAKULTATÍV PROGAMOK
  • Tenerife – Los Gigantes 2 órás kajakozás vezetővel: 40 Euro/ kajak
  • a Los Gigantes vitorlázást Tenerifén 10 főig: 500 EUR
  • a Teide csillagászati ​​túra árát Tenerifén: 90 EUR
  • Tenerife – Las Margaritas Banánfarm látogatás kóstolóval: 20 EUR/fő
  • Tenerife – 2 személyes bubble sátor bérlés: 200 EUR/ éjszaka
  • La Gomera – 3 órás hajós delfinles: 40 EUR
  • La Gomera – Los Órganos hajókirándulás: 40 EUR
  • La Palma – 3 órás hajós delfinles: 40 EUR
  • La Palma – siklóernyőzés: 90 EUR
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • javasolt útvonalak:  Budapest – Tenerife, légitársaság: WizzAir
  • további javasolt útvonalak:  Bécs – Tenerife, légitársaság: WizzAir
  • Bécs – Gran Canaria – Tenerife, légitársaság: Ryanair
  • a repülőjegyek ára a megvásárlás idejétől függ

   

  • Bízd profikra! Partnerünk az Air Partner Repülőjegy Iroda
  • aktuális menetrend információkért, a foglalási- és lemondási feltétlekért fordulj irodánk munkatársához, így időben értesíteni tudunk az esetleges változásokról, járattörlésről
  • a Kanári-szigetekre vonatkozó COVID-19 járvánnyal kapcsolatos utazási lehetőségekről és feltételekről a Hasznos Információknál olvashatsz bővebben
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Spanyolországba
  • az útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
  • a Kanári-szigetekre vonatkozó COVID-19 járvánnyal kapcsolatos  utazási lehetőségekről és feltételekről a Hasznos Információknál olvashatsz bővebben
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz útlemondási-, baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatért fordulj irodánk munkatársához
  • a legközelebbi egészségügyi központ 5 percnyi autóútra van tőlünk és van egy privát háziorvosunk is, aki szükség esetén házhoz jön. Ha nem akarod, hogy sokba kerüljön, fontos, hogy legyen utasbiztosításod!
  • ezen felül: a COVID-19 járványra vonatkozó biztosításról a Hasznos Információknál olvashatsz bővebben
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK
  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 3 500 EUR-tól
  • Előleg: a jelentkezéskor fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a
 • LEMONDÁSI FELTÉTELEK

  60 napon túli lemondás esetén irodánk minden esetben levon 20 EUR kezelési költséget. 60 napon belüli lemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Foglalási díj 10%-a,
  • 35-16. napig a Foglalási díj 20%-a,
  • 15 napon belül a Foglalási díj 30%-a.
 • LÉTSZÁM

  6-10 fő

 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  25-55 év

 • KIZÁRÓ OKOK

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid  jelentkezéskor egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi repülőjegy értékesítő partnerünknél foglalod le repülőjegyed
 • VALUTA, KÖLTŐPÉNZ
  • A Kanári-szigeteken az Euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz
  • bankkártyával bárhol lehet fizetni
  • ajánlott költőpénz: 20 EUR/ nap
 • SZÁLLÁS
  • az utazás ára 19 éjszaka szállást tartalmaz vidéki kis vendégházakban 2 személyes, fürdőszobás szobákban és igényes 2 személyes apartmanokban, melyekhez egy mini konyha és egy saját fürdőszoba is tartozik
  • a tenerifei szállásunkon a kert végében álló úgynevezett “Bubble”, egy átlátszó telepített sátor, melyből éjszaka egy távcsővel vagy szabadszemmel, az ágyadból bámulhatod a páratlanul csillagos eget
  • a berendezett luxus sátorban egy franciaágy és fürdőszoba található
 • ELLÁTÁS
  • az utazás ára nem tartalmazza az ellátást
  • a tenerifei vendégházban lehetőség van rá, hogy reggelit, ebédet, vacsorát rendelj magadnak
  • La Gomera és La Palma szigetén a szálláshoz felszerelt kis konyha is tarozik, ahol elkészítheted a saját diétádnak megfelelő reggelidet
  • La Gomera és La Palma szigetén a közeli kávézókban, pékségekben is reggelizhetsz
  • napközben, az aktív programok során hangulatos vidéki éttermekben ismerkedünk a helyi konyha remekeivel
  • esténként közösen sütögethetünk a kertben vagy egy közeli étteremben vacsorázhatunk
  • szinte minden nap lesz lehetőség arra, hogy jól felszerelet élelmiszerboltban vásároljunk be
 • KÖZLEKEDÉS
  • egy bérelt kisbusszal
  • a túrát lehetőség van motorral is végigjárni, a helyszíni motorbérlésben asszisztenciát tudunk nyújtani
 • A TÚRÁK NEHÉZSÉGE
  • az túrák hosszát és nehézségét az utazás programjával együtt az igényekhezhez alakítjuk
  • minden helyszínen és természeti látványosságnál lehetőség van hosszabb túrák, közepesen nehéz és rövidebb, könnyű sétautak között választani
  • a túrák kihegyhatóak
  • a túrákon visszafordulási lehetőség nincs
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • kötelező oltás nincs
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
  • maszk, kézfertőtlenítő
 • HASZNOS INFORMÁCIÓK
  • időeltolódás: -1 óra
  • kommunikáció: a Kanári-szigeteken a spanyol a hivatalos nyelv, a turizmusban dolgozók többsége beszél angolul
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel
 • COVID-19 BEUTAZÁSI FELTÉTELEK

  Ki utazhat repülővel a Kanári-szigetekre? Van-e érvényben karantén az utazók számára?

  • Spanyolországban jelenleg nincs érvényben karantén a magyar utazók számára.
  • Ne felejtsd el ellenőrizni az adott ország feltételeit a nyaralásból való visszatérésre vonatkozóan!
 • INDULÁS ELŐTT KÖTELEZŐ!

  Van-e valamilyen különleges teendőd az utazás előtt? Milyen biztonsági intézkedésekre számíthatsz a repülőtéren és a repülőgépen?

  Spanyolország kormánya mindenki egészségének védelme érdekében számos, minden utasra érvényes egészségügyi ellenőrző intézkedést vezetett be:

  • Az utazás előtt 48 órával, Spanyolországba történő érkezésedet megelőzően ki kell töltened elektronikus úton egy közegészségügyi nyomtatványt a SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH oldalon.
  • Az online formanyomtatvány kitöltése és elküldése után kapsz a megadott e-mail fiókodra egy személyes QR-kódot.
  • Az indulási repülőtéren fel kell mutatnod a QR-kódot a biztonsági ellenőrzésnél (elengedhetetlen, hogy kinyomtatva vagy mobiltelefonon nálad legyen).
  • A szigetekre érkezéskor, a repülőtéren fel kell mutatnod a QR-kódot a biztonsági ellenőrzésnél, megmérik a testhőmérsékletet, és ha 37,5 ºC vagy annál magasabb, akkor egészségügyi vizsgálatnak kell alávetned magad.
  • Ne feledd, hogy a repülőtér területén és a repülés során végig kötelező jelleggel maszkot kell viselned, és be kell tartanod a légitársaság vagy a repülőtéri hatóság által megjelölt összes biztonsági intézkedést!
 • Ingyenes COVID-19 biztosítás

  Mit teszünk, ha a Kanári-szigeteken tartózkodásod alatt COVID-19 tünetek jelentkeznek nálad?

   

  • Mivel a legfontosabb az egészség és biztonság, a Kanári-szigeteken a kormány ingyenes AXA-biztosítást ajánl fel, amely fedezi a COVID-19 járványhoz kapcsolódó összes költségedet.
  • A biztosítási fedezet kiterjed az alábbiakra:
  • az egészségügyi költségek, egészségügyi hazaszállítás és a tartózkodás karantén miatti meghosszabbítása (legfeljebb 15 nappal) ugyanazon üdülőhelyen/szállodában vagy szabályozott idegenforgalmi szálláshelyen, illetve az egészségügyi hatóságok és a biztosító társaság által kijelölt egyéb létesítményben.
  • Biztosítottak: A biztosítás a Kanári-szigetekre látogató összes olyan turistára vonatkozik, aki a szerződéses időszakban szabályozott turisztkiai létesítményben száll meg, és akinek COVID-19 tesztje pozitív eredményt ad, valamint az utazásra őt elkisérő hozzátartozóira, még akkor is, ha a hozzátartozók teszteredménye nem pozitív.
  • Hozzátartozók: A biztosított hozzátartozójának minősül annak házastársa, élettársa vagy az a személy, aki egy háztartásban él vele, a házastársak bármelyik tagjának bármilyen fokú vér szerinti felmenője vagy leszármazottja (szülők, gyermekek, nagyszülők, unokák),
  • oldalágon kizárólag a pár bármelyik tagjának testvére, nem vér szerinti testvére, sógora és sógornője, veje, menye, anyósa vagy apósa számít a biztosított hozzátartozójának.
  • A biztosítás időtartama: Az utazási segítségnyújtási garancia érvényessége minden biztosítás esetén az utazás időtartamához van kötve, és maximum 30 napra terjed ki. ́
  • Ez egy kiegészítő biztosítás. A biztosítási fedezetek akkor lépnek érvénybe, ha a biztosított nem rendelkezik másik biztosítási fedezettel, amely fedezni tudja az adott helyzetet.
  • Területiség: A biztosításban foglalt garanciák kizárólag a Kanári-szigetekre érvényesek. A biztosító kötelezettségvállalása akkor fejeződik be, amikor a biztosított elhagyja a szigetekeket.
  • Fontos: Minden olyan körülmény ki van zárva, amelyről a Biztosítottnak az utazás elott tudomása volt.
  • Ha láz, köhögés, légszomj vagy általános rossz közérzet tünetei jelentkeznek nálad, akkor azzonal szólj nekünk és mi hívjuk a 900 112 061-es számot, ahol a megfelelő egészségügyi központba irányítanak.
  • Ne feledd, hogy a szigetek minden egészségügyi központjában maszkot kell viselned és kerülnöd kell a felületek kézzel történő megérintését.
 • HAZATÉRÉS – COVID-19 teszt
  • Ha a hazatérésedhez, az országba való belépséhez COVID-19 tesztre van szükséged, Tenerife fővárosában, egy magánklinikán is el tudod azt elvégeztetni. Ebben is segítünk.
  • A gyorsteszt eredménye egy nap alatt készül el, ára előzetes orvosi konzultációval: 125 EUR
  • Bővebb információ a HOSPITEN honlapján.
 • Általános COVID-19 biztonsági intézkedések

  A Kanári-szigeteken az elmúlt hónapokban komolyan dolgoznak azon, hogy ellátogathass ide, és maximális biztonságban élvezhesd a nyaralásod. 

   

  Általános intézkedések:

  • ajánlott személyek közötti távolságtartás 1,5 méter
  • a közterületeken – kivéve testmozgás és sportolás ideje alatt –, valamint a turista látványosságok szabadtéri és zárt területén a maszk használata kötelező a felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek számára, kivéve fogyatékosság vagy légzőszervi betegség esetén 
  • az összes létesítmény és a tevékenységekhez használt eszközök megfelelő tisztítása és fertőtlenítése kötelező az üzemeltetők számára (az illemhelyeken és a hasonló közös használatú területen fokozottan)
  • az éttermekben, bárokban élelmiszer/ ital fogyasztás ideje alatt nem kell maszkot viselni
  • kézfertőtlenítő gél minden bolt, étterem, stb. bejáratánál ki van rakva, azok gyakori használata javasolt, erre a személyzet sok helyen fel is hívja a látogatók figyelmét
  • amennyiben nem garantálható a 2 méteres távolság megtartása, mindenhol tilos a dohányzás
  • a tömegközlekedési eszközökön kötelező a maszkviselés, idegenforgalmi buszok esetén ki kell jelölni az ülőhelyeket
  • az idegenforgalmi szálláshelyeken a közös helyiségek befogadóképességére a szükséges társadalmi távolságtartásnak megfelelő korlátozás vonatkozik 
 • Aktív turizmus
  • A természetjárás és szabadtéri aktív turisztikai tevékenységek alacsony fertőzési kockázattal járnak, és gyakran kis csoportokban végzik őket. 
  • A lakott településeken kívüli szabadtéri területekre, a nemzeti parkokban és természetvédelmi területeken nem kötelező a maszkviselés, amennyiben fenntartjuk a személyek közötti 1,5 méteres biztonsági távolságot.
  • A személyek közötti távolság megtartása érdekében a csoportos sporttevékenységeket zárt terekben legfeljebb 10, a szabadban pedig legfeljebb 25 személy végezheti együtt.
  • A sport során nem szabad megosztani az egyéni sporteszközöket, és külön tisztítási és fertőtlenítési protokollok vannak érvényben.
 • Tengerparti strandok, természetes medencék
  • A fürdőhelyek esetén a vízfelület méretét veszik figyelembe a befogadóképesség korlátozásánál.
  • A csoportokban kihelyezett napozóágyak és napernyők között kötelező 2 méteres távolságot tartani, és fertőtleníteni kell azokat az egyes ügyfelek után.
  • Ennek alapján a napozóágyak száma határozza meg a befogadóképességet. Ezek használatakor tiszteletben kell tartani az egy háztartásban élőkből álló csoportok közötti távolság biztosítását, és naponta fertőtleníteni kell őket.
  • A személyek közötti távolság fenntartása érdekében néhány népszerű strandon befogadóképességre (személyenként 4 m2), tartózkodásra és hozzáférésre vonatkozó korlátozások vannak érvényben.
  • Az illemhelyeket, a zuhanyzókat és a lábfürdőket kötelező az üzemeltetőnek gyakrabban tisztítani, sok zárva tart.
  • A maszk használata kötelező a strandokra és a medencékhez történő bejutás, valamint a helyváltoztatás és a séták során.
  • A maszkot kizárólag fürdőzés közben, illetve akkor nem kötelező viselni, ha az ajánlott biztonsági távolság betartásával, egy adott helyen tartózkodik.
 • Turisztikai látványosságok és vezetett túrák 
  • A turisztikai látványosságokhoz, a befogadóképesség korlátozása miatt előzetesen időpontot kell foglalni, ezt mi megtesszük helyetted. 
  • A turisztikai látványosságoknál a tömeg elkerülése érdekében egyirányú útvonalakat vezettek be. 
  • Előnyben részesítik a személyes fejhallgatók használatát, amelyet minden használat után fertőtlenítenek.
 • Vendéglátó helyek
  • Az éttermek befogadóképességére vonatkozóan 50%-os korlátozást vezettek be.
  • Az asztalok, a csoportok és a pult között az üzemeltetőnek minimum 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.
  • Egy asztaltársaság vagy egy csoport legfeljebb 6 személyből állhat. 
  • Az önkiszolgáló és/vagy közös használatú termékek, pl. a szalvétatartók, a cukortartók vagy az étlap használata megszűnt, ezeket QR-kódok váltották fel. (Telepítsd az alkalmazást az okostelefonodra!)
  • Kiszolgálás előtt az asztalokat megtisztítják és fertőtlenítik.
  • Az éttermekben, bárokban, a teraszokon a fogyasztás ideje alatt nem kell maszkot viselni.
  • Kézfertőtlenítő gél minden étterem, bár, stb. bejáratánál ki van rakva, azok gyakori használata javasolt, erre a személyzet sok helyen fel is hívja a látogatók figyelmét.
 • Vásárlás
  • Kizárólag a ruhaboltokra vonatkoznak speciális szabályok: a textilruhákat fertőtleníteni kell, miután egy vásárló felpróbálta őket, és a próbafülkéket is gyakran kell fertőtleníteni. 
  • A kialakított szellőztetőrendszerek garantálják a levegő megfelelő cseréjét. 
  • Javasolják a kártyával történő fizetést.
 • Egyéni védekezés

  A Kanári-szigetek kormánya azt javasolja, hogy mindenki tegye meg a következő egyéni védelmi intézkedéseket:

  • Gyakran moss kezet vízzel és szappannal, ha erre nincs lehetőség, használj hidroalkoholos gélt.
  • Köhögésnél vagy tüsszentésnél takard el a szád és az orrod zsebkendővel, majd dobd azt egy köztéri szemetesbe.
  • Tarts legalább 1,5 méteres távolságot azoktól a személyektől, akikkel nem egy háztartásban élsz (akkor is, ha nem mutatnak tüneteket).
  • Viselj maszkot a közlekedési eszközökön, valamint a nyilvános szabadtéri területeken és zárt terekben.
  • Az olyan, magánterületen tartott összejöveteleket vagy találkozókat, amelyeken nem egy háztartásban élők vesznek részt, még akkor is javasolt 10 személyre korlátozni, ha garantált a biztonsági távolság.
 • Fontos hivatkozások

  Az Európai Unió létrehozott egy weboldalt és egy mobilalkalmazást, melyek segítségével tájékozódhatunk, hogy aktuálisan mely tagállamokba lehet utazni, milyen feltételek érvényesek az egyes országokban, illetve egyéb adatok találhatók, melyek megválaszolják a turisták kérdéseit. Az egyes országokban érvényben lévő szabályokról a „Re-open EU” menüpontban kaphatsz tájékoztatást.

  Re-open EU: A Kanári-szigetek hivatalos hírlevele. A Kanári-szigeteken az új normalitásra való áttérésre vonatkozó megelőző intézkedéseket elrendelő határozat.

  A spanyol kormány Egészségügyi Minisztériuma

  Egészségügyi Világszervezet: https://www.who.int/home

 • JELENTKEZÉS
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást online küldjük el a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • BANKSZÁMLASZÁMOK

  Pachamama Adventures Ltd.

  • USD/ EUR Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33

   

  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design