Tűzföld – Patagónia gyalogtúra – Argentína, Chile utazás

Indulás:
Utazás hossza: 14 nap
Utazás stílusa: Gyalogtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:
3700
USD

+ 500 USD
Jelentkezem
Kérdésem van

Kéthetes kalandtúránkon Tűzföld és Patagónia ámulatba ejtő természeti szépségeink felfedezésére indulunk Argentína és Chile déli tájain. A patagóniai kontinentális jégmezőről leomló óriási gleccserek, bővizű tavak és folyók között kirándulunk, hajózunk a Magellán-szoroson és a Beagle-csatornán és nem utolsó sorban: a világ legszebb nemzeti parkjaiban túrázunk.

Kiemelt látnivalók:

 • Buenos Aires történelmi negyedei és világhírű tangóbárjai
 • Ushuaia, a világ legdélebbi állandóan lakott települése
 • kirándulás a Tűzföld Nemzeti Park legdélebbi részére
 • sétahajózás a Beagle-csatornán
 • látogatás a királypingvinekhez
 • kompozás a Magellán-szoroson
 • túrák a világhírű Torres del Paine Nemzeti Park legszebb ösvényein
 • kirándulás Patagónia leglátványosabb gleccseréhez, a Perito Moreno-hoz
 • gyalogtúrák a Fitz Roy és Cerro Torre hegycsoportok látványos ösvényein

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ***
 • Szervíz: ***
 • Aktivitás: ****

Részletes program

 • 1. nap ARGENTÍNA: BUENOS AIRES – USHUAIA

  Reggel rékezünk Buenos Airesbe, ahonnan egy belső repülőjárattal utazunk tovább Ushuaia városába,  a világ legdélebbi állandóan lakott településére. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd a kikötő és belváros felfedezésére indulunk, ami az esti fényekben a legszebb. (szállás: vendégház, 3 éj, ellátás: reggeli)

 • 2. nap USHUAIA – Martial-hegy – TŰZFÖLD NEMZETI PARK TÚRA

  Túra táv: 8 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Időtartama: körülbelül 4 óra

  Először a város felett magasodó Martial- hegyre, majd a Tűzföld Nemzeti Park chilei határ közelében elhelyezkedő részére. kirándulunk. A sífelvonó indító állomásától felsétálunk a hegy oldalában lévő kilátópontra, ahonnan szép kilátás nyílik a Beagle-csatorna partján elnyúló városra, a szorost színesítő szigetekre és a Martial gleccserre is.
  A Tűzföld Nemzeti Park déli részén a Beagle-csatorna teljesen elkeskenyedik, a romantikus öblökkel, és pici szigetekkel tagolt területet északról a Navario hegyvonulata határolja. Kényelmes sétánk során végigjárjuk a szoros partján, lápos réteken, sziklás öklökön és déli bükk erdőkön keresztül futó tanösvényeket. (ellátás: reggeli)

 • 3. nap USHUAIA – BEAGLE-CSATORNA HAJÓKIRÁNDULÁS

  A Beagle-csatornát és Tűzföld vizeit egész vagy fél napos fakultatív hajókirándulásokon fedezhetjük fel! Az Ushuaia kikötőjéből induló három órás katamarán út során számos szigetet körbe hajózunk, megismerkedünk a helyi növény- és állatvilággal, találkozhatunk oroszlánfókákkal és pingvinekkel, gőzhajórécékkel, halfarkasokkal, kormoránokkal és dolmányos albatroszokkal. Ellátogatunk a fókák szigetéhez, ahol két játékos és hangos oroszlánfókafaj is él, megnézzük a Les Eclaireurs világítótornyot. Ezután egyenesen a Martillo-sziget felé vesszük az irányt, ahol hatalmas Magellán pingvin kolónia él. Végül Tűzföld legrégebbi gazdaságánál, az 1800-as évek óta működő Estancia Habertonnál kötünk ki, ahol rövid sétát teszünk. Ezután busz visz vissza minket Ushaiába. Az estét újra Ushuaiai éttermekkel, ajándékboltokkal teli turista központjában tölthetjük. (ellátás: reggeli)

 • 4. nap USHUAIA – Chile: CERRO SOMBRERO – KIRÁLYPINGVIN PARK

  Tűzföldi Andok hegyláncain keresztül utazunk az Atlanti-óceán partjára, majd átlépnünk Chile területére.
  A Királypingvin Parkot muszáj látni! A Tűzföldön egyedül itt találkozhatunk királypingvinekkel. Ezért a Magellán-szoroshoz utazunk, a Bahia-öbölben fekvő parkba. A királypingvin a második legnagyobbra növő pingvinfaj. Régészeti leletek bizonyítják, hogy már több száz éve, a selknam őslakosok idején is fel-felbukkantak a tűzföldi szigeteken. A park látogatói egy kilátóteraszról figyelhetik a pingvineket.
  Cerro Sombrero világvégi településén egy kényelmes hotelben lesz szállásunk. (szállás: hotel, ellátás: reggeli, vacsora)

 • 5. nap CERRO SOMBRERO – MAGELLÁN-SZOROS – Puerto Natales

  Szélfútta, füves pusztaságokon keresztül utazunk a Magellán-szoros deli partján álló kikötőig. A tájat csak a legelésző birkanyájak és a szebb napokat is megélt farmok épületei tarkítják. A kikötőből egy izgalmas kompozás vár ránk a Magellán-szoros vízén. A szárazföldet elérve a szoros északi oldalán haladunk tovább Puerto Natales városáig. Ebédidőben teszünk egy kiadós sétát a parton, ahol hajóroncsokat és óriási haciendák elhagyott épületeit fotózhatjuk.
  Puerto Natales Dél-Patagónia leghangulatosabb települése. Havas hegycsúcsok ölelésében fekszik az Última Esperanza fjord (Utolsó Remény) partján. A naplemente kihagyhatatlan program a széles öböl kikötőjéből! Este csatlakozhatunk a helyiekhez a város híres kézműves sörfőzdéjében. (szállás: vendégház, ellátás: reggeli)

 • 6. nap TORRES DEL PAINE NEMZETI PARK – LAGO GREY KILÁTÓPONT TÚRA

  Távolság: 5 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Időtartam: 2-3 óra

  A 228 000 hektáros Torres del Paine Nemzeti Park magellán és lenga erdőket, óriási gleccsereket és gleccsertavak sorát valamint Földünk egyik leglátványosabb hegyvonulatát foglalja magába. Három napunk van rá, hogy bejárjuk a különleges táj csodáit.
  Reggeli után a park legszebb részein keresztül utazunk a terület deli részéről északi irányba, számtalan türkizkék vizű tó és kilátópont érintésével. A Grey-tó partján elsétálunk egy kilátóponthoz, ahonnan jól láthatjuk a Grey-gleccser hatalmas jégfalát. A Pehoe-tó partjáról induló ösvény egy olyan kilátópontra vezet minket, ahonnan gyönyörű körpanoráma nyílik az ikonikus Paine Grande hegycsoportra, valamint a Pehoe, Sarmiento és Nordenskjöld tavakra. A híres szarvak, a Los Cuernos csúcsait a késői naplemente idején vendégházunk kertjéből vagy bárjából fotózhatjuk. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 7. nap TORRES DEL PAINE NEMZETI PARK – BASE DE LAS TORRES KILÁTÓPONT TÚRA

  Túra táv: 19 km, szint: fel 900 m, le 900 m
  Túra időtartama: 5-6 óra

  Egész napos túrára indulunk a Base Las Torres kilátópont-ra. A park északi részéről a Nordersnsköld gleccsertó irányába indulunk, majd felkapaszkodunk a látványos sziklafalakkal határolt Ascensio-völgybe. Megpihenünk a Chileno menedékházban, majd az Ascencio-patak mentén, egy lenga erdőben haladunk tovább folyamatosan felfelé. Túránk utolsó szakaszán egy meredek törmeléklejtőn kell kapaszkodnunk, de megéri a fáradságot. A moréna tetején a Torre tengerszem partjára érkezünk, ahol fantasztikus látvány fogad minket: a Las Torres csoport 1000 méteres déli, központi és északi gránittömbjei tornyosulnak előttünk. A bátrak természetesen ebben a gleccsertóban is megmártózhatnak. Kényelmesen, a már ismerős útvonalon túrázunk vissza menedékházunkhoz. Egész napos kirándulásunk után jól fog esni a turistaházunk éttermében felszolgált ízletes vacsoránk. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 8. nap ARGENTÍNA: LOS GLACIARES NEMZETI PARK – EL CALAFETE

  Reggel a Los Glaciares Nemzeti Park üdülőközpontjába, El Calafatéba utazunk. Napunk első részében még a Torres Del Paine tavai között kacskaringozó utakon haladunk. Megállunk az algásodástól zöld színű Laguna Verdé-nél, majd a park északi bejáratánál újra átlépünk Argentínába. Újra a pampákon utazunk, a Tehuelche indiánok lakta területen.
  A délutánt már El Calafate nyüzsgő belvárosban tölthetjük. A híres calafate gyümölcsből készült fagylaltot mindenképp meg kell megkóstolnunk az egyik cukrászdában. A város határában fekvő Lago Argentino tóparti sétányain flamingókat és vadludakat fotózhatunk. Este nem szabad kihagyni a város argentin steak éttermét sem. (szállás: hotel, 2 éj, ellátás: reggeli)

 • 9. nap LOS GLACIARES NEMZETI PARK – PERITO MORENO GLECCSER

  Kirándulásra indulunk Patagónia leglátványosabb gleccseréhez, a Perito Moreno-hoz. A Perito Moreno gleccser egyike annak a három patagóniai gleccsernek, amely nem húzódik vissza, kiterjedése mintegy 30 centiméterrel nő naponta. Átlagosan négy évente egyszer egészen az Argentino tóba nyúló Rico-félszigetig nyomul előre és természetes gátként ketté osztja az L-alakú tavat.
  A Rico-félszigeten sétahajóra szállunk és a Perito Moreno gleccser 60 m magas jégfalának közelébe hajózunk.  A gleccser a Patagóniai Kontinentális Jégmezőből induló 47 óriási jégfolyam egyike. Szélessége 4 km, a hossza kb. 250 km. A hajókirándulás után a látogatóközpontba utazunk, ahol a kiépített sétautakon barangolva egészen közelről is megcsodálhatjuk a gleccser hatalmas jégfalát. A délutáni órákra az erős napsugárázás hatására menetrendszerűen gigantikus jégtömbök szakadnak le óriási robajjal a gleccser előtti tóba, a látványos természeti jelenséget a sétányról figyelhetünk meg. Az esti órákban ékezünk vissza El Calafete kisvárosába. (ellátás: reggeli)

 • 10. nap Los Glaciares Nemzeti Park – El Chalten

  A Los Glaciares Nemzeti Park északi részére utazunk, El Chaltén-be.  A szélfútta kisváros a világ legnehezebben megmászható sziklacsúcsainak meghódítására induló expedíciók bázisa. A legendás Fitz Roy és a Cerro Torre hegycsoportokat látványos túraösvényeken is körbe járhatjuk, ezért Argentína legfiatalabb települése mára népszerű turistaközponttá vált.
  A Viedma tavat megkerülve haladunk északi irányba, azon a tájon, ahol az első európaiak Argentína belső területeinek felfedezésére indultak az 1900-as évek elején. Út közben megpihenünk Patagónia leghíresebb haciendáján, ahol Butch Cassidy és a Sundance kölyök is eltöltött egy rövid időt amikor Texas-ból elmenekülve új otthon kerestek maguknak a végtelen pampákon. (szállás: ifjúsági szálló, 3 éj, ellátás: reggeli)

 • 11. nap Fitz Roy kilátópont – Laguna de los Tres gyalogtúra

  Túra táv: 20 km, szint: fel 1 000 m, le 1 000 m
  Túra időtartama: 5-6 óra

  Egy csodálatos túranap! Egész napos kirándulásra indulunk a Los Glaciares Nemzeti Parkban. Kisbusszal utazunk túránk kiindulópontjához, a Vueltas-folyó völgyének északi részére. A Rio Blanco patak völgyében gyalogolunk felfelé, miközben az óriási Piedra Blancas-gleccser, valamint a Fizt Roy csoport panorámája kísér minket végig utunkon. Túránk végén egy meredek szakaszon kapaszkodunk fel másfél kilométert a Laguna de los Tres tengerszemhez, amely mögött a Fitz Roy (3441 m) függőleges sziklafala tornyosul. Megpihenünk a tó partján, körbesétálunk a kilátópontokon, a bátrabbak pedig megmártózhatnak a gleccsertó vizében is. Lenga erdőkön keresztül, a Madre és Capri tavak mellett sétálunk vissza El Chalten-be, látványos körtúránkat szállásunkon fejezzük be. (ellátás: reggeli)

 • 12. nap Cerro Torre kilátópont – Laguna Torre gyalogtúra

  Túra táv: 18 km, szint: fel 500 m, le 500 m
  Túra időtartama: 4-5 óra

  Egy újabb, igazán könnyű és látványos túra vár ránk ma. Reggeli után szállásunkról indulunk a Laguna Torre tengerszemhez.  A Fitz Roy patak völgyében túrázunk felfelé, miközben a Cerro Torre hegycsoport csúcsainak panorámájában és a dél-patagóniai jégmezőről leomló hatalmas gleccserek látványában gyönyörködhetünk. A tengerszem partjára érve a 3102 m magas Cerro Torre (3102 m) hírhedt sziklatömbje magasodik előttünk. Miközben meghallgatjuk a hegyhez kötőtő legendákat, megpihenünk a tó partján, felsétálunk a kilátópontra, majd visszasétálunk El Chalten kisvárosába. Túránkat El Chalten híres csokikészítő műhelyében érdemes befejezni. (ellátás: reggeli)

 • 13. nap El Chalten – El Calafate – Buenos Aires

  Buenos Aires-ben igazi nyári időjárásba csöppenünk. Belvárosi szállásunkról városnézésre indulhatunk. Az olasz dokkmunkások színes házairól és a tangóbárjairól is világhírű Boka negyed kihagyhatatlan program. Napunkat a város aranykorát idéző San Telmo negyedben fejezzük be. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázhatunk, ahol argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 14. nap BUENOS AIRES – Hazautazás

  A nemzetközi repülőtérre utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat. Másnap érkezünk meg Európába. (ellátás: reggeli)

Csapat

 • TÁTRAI BERNADETT Túravezető

  „Azt szoktam mondani, hogy nekem van a legszebb életem. Az a munkám, hogy a Föld legcsodálatosabb tájaira kalauzoljalak el benneteket, a kíváncsiságtól és kalandvágytól hajtott utazókat. Hosszú évek óta járom a világot emberekkel, a Pachamama Expedíciók ezekből az élményekből és tapasztalatokból születtek.
  És mit szoktam még mondani? Jó lesz! Gyertek, megmutatom, hogy mit érdemes itt látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni…és közben mesélek.”

Jelentkezési információk

 • Az utazás ára tartalmazza
  • az utazást egy bérelt busszal, sofőrrel
  • a határátlépések illetékekeit
  • 13 éjszaka szállást 3* -os hotelekben és hangulatos vendégházakban
  • az étkezéseket a részletes program szerint: 13 reggelit, 1 csomagolt ebédet, 2 vacsorát
  • egy napos kirándulást hajózással a Los Glacieres Nemzeti Parkban a Perito Moreno gleccserhez, nemzeti park belépővel és hajózással, helyi vezetővel
  • a Tűzföld Nemzeti Park és a Torres Del Paine Nemzeti Park belépők árát
  • a Királypingvin Park belépő árát
  • részletes leírásban szereplő gyalogtúrákat és programokat
  • a helyi túravezetők díját a Torres Del Paine, a Nemzeti Parkban, a Los Glacieres Nemzeti Parkban és a Tűzföld Nemzeti Parkban
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a Buenos Aires – Ushuaia és az El Calafate – Buenos Aires repülőjegy és illeték árát
  • a repülőtéri transzferek árát Buenos Airesben
  • a programban nem szereplő étkezéseket, italokat
  • a fakultatív programok árát
  • a baleset- és poggyászbiztosítást
  • az útlemondási biztosítást
  • a borravalókat: 50 USD/ részvevő
 • Fakultatív programok
  • felhívjuk figyelmed, hogy a fakultatív programok ára változhat, a megadott árak tájékoztató jellegűek:
  • Ushuaia – 3 órás hajózás a Beagle-csatornán: 2 500 argentin peso
  • Ushuaia – 6 órás hajózás a Beagle-csatornán és kirándulás a Harbeton Estancia-hoz: 6 000 argentin peso
 • REPÜLŐJEGYEK, ILLETÉKEK
  • a Budapest – Buenos Aires – Budapest repülőjegy ára illetékkel: 360 000 Ft-tól
  • a Buenos Aires – Ushuaia és az El Calafate – Buenos Aires repülőjegy ára illetékkel: 600 USD-tól
  • a repülőjegy ára a megvásárlás idejétől függ
  • menetrend információkért és repülőjegy értékesítő partnerünk árajánlatért fordulj irodánk munkatársához
 • BEUTAZÁSI SZABÁLYOK, VÍZUM
  • magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Argentínába és Chilébe
  • turistaként legfeljebb 90 napig tartózkodhat magyar állampolgár az országokban
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
 • BALESET- ÉS POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • FIZETÉSI FELTÉTELEK

  Dinamikus csomag: Az Utazás ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze.

   

  • RÉSZVÉTELI DÍJ: 3 700 USD
  • Előleg: a jelentkezés után 14 nappal fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (1 500 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (2 200 USD)
  • HELYSZÍNEN FIZETENDŐ KÖLTSÉG: 500 USD
   érkezéskor, készpénzben fizetendő
  • AZ UTAZÁS ÁRA ÖSSZESEN: 4 200 USD
 • ÚTLEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Az utazás megkezdéséhez képest 60 napon túli útlemondás vagy átjelentkezés esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget.

  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között a Részvételi díj 20%-a,
  • 35-26. napok között a Részvételi díj 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén a Részvételi díj 100%-a.
 • AJÁNLOTT ÉLETKOR

  20-55 év

Hasznos információk

 • Valuta, költőpénz
  • Chilében a chilei peso (CLP) a hivatalos fizetőeszköz; 1 Ft = kb. 3 chilei peso
  • Argentínában pedig az argentin peso (ARS) van forgalomban; 1 argentin peso = kb. 40 Ft
  • elsősorban amerikai dollár kivitelét javasoljuk, amit a városokban válthatunk be a helyi fizetőeszközre
  • néhány helyen bankautomatát is találunk
  • a pénzváltók kizárólag 2006. utáni kiadású, szignó és sérülés mentes USD bankjegyeket fogadnak el
  • Chile és Argentína magas árfekvésű ország,  a turisták által látogatott helyek drágák
  • ajánlott költőpénz: 500 USD
 • INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat, akkor is, ha nem a mi repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Túraszervezés
  • az utazás megszervezése helyi partner iroda bevonásával zajlik
  • az utazás teljes ideje alatt privát, bérelt busszal közlekedünk
  • az utazás ideje alatt egy helyi vezető és egy  magyar túravezető áll a csoport rendelkezésédre
  • a Torres Del Paine Nemzeti Parkban, a Los Glacieres Nemzeti Parkban és a Tűzföld Nemzeti Parkban a helyi előírásoknak megfelelően engedéllyel rendelkező helyi vezetőkkel túrázunk
 • Szállások
  • kalandtúránk a civilizációtól távol eső helyekre vezet
  • szállásainkat az utazás programjához és a helyszínen adott lehetőségekhez igazítottuk, törekedve arra, hogy a legkényelmesebb éjszakai pihenést biztosítsunk utazóink számára
  • 12 éjszakát 3* -os hotelek 2 ágyas és stílusos patagóniai vendégházak 2-3 ágyas szobáiban töltünk, melyekhez saját fürdőszoba tartozik
  • a Torres Del Paine Nemzeti parkban egy színvonalas, modern menedékházakban töltünk 1 éjszakát, a 6 ágyas szobákban, itt emeletes ágyak vannak, a fürdő közös
 • Étkezések, ivóvíz
  • az utazás ára minden nap tartalmazza a reggelit, amit szálláshelyünk étkezőjében szolgálnak fel nekünk
  • a Torres Del Paine Nemzeti Parkban és a Kezek Barlangjánál csomagolt ebédet biztosítunk a túrákra (2 darab)
  • az utazás a helyszínek adottságaihoz igazodva 3 vacsorát tartalmaz, melyet vendéglátóink készítenek el számunkra
  • minden nap lehetőségünk, hogy déli pihenőink alkalmával egyszerű ételeket, szendvicseket vásároljunk magunknak
  • sok szállásunkon van szabadtéri grillező, amit a steak hazájában alaposan ki fogunk használni a közös sütögetéseink alkalmával
  • a csapvíz mindenhol iható, ásványvizet nem kell vásárolnunk az utazás alatt
 • KÖZLEKEDÉS
  • egy 18 fős bérelt busszal, sofőrrel 
 • OLTÁSOK, GYÓGYSZEREK
  • kötelező oltás nincs
  • ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, gyomorfertőtlenítő szer, görcsoldó
 • A GYALOGTÚRÁK NEHÉZSÉGI FOKOZATA: KÖZEPESEN NEHÉZ
  • túráinkat Patagóniában és Tűzföldön minden egészséges, sportos életmódú ember teljesíteni tudja
  • fél- vagy egész napos kirándulásaink során jól karbantartott, könnyen járható ösvényeken haladunk
  • a túrák hossza 12-20 km, a nettó szintemelkedés 1 000 méter körüli
  • túráink Patagóniában nem vezetnek jelentős tengerszint feletti magasságokba
  • a túra távolságok olyanok, hogy gyaloglás mellett marad elegendő időnk a nézelődésre és a pihenésre is
  • a túrák kihagyhatóak
  • a gyalogtúráinkról az utazási stílusaink menüpont alatt olvashatsz bővebben

   

 • INDULÁS ELŐTTI INFORMÁCIÓK
  • a szükséges túrafelszerelések listáját és a felkészüléshez szükséges további praktikus információkat jelentkezés után küldjük el
 • LOCAL PAYMENT
  • utazásaink ára a Részvételi díj -ból + a Helyszínen fizetendő költség (Local Payment) -ből tevődik össze
  • a Helyszínen fizetendő költséget nem előre, hanem érkezéskor a túravezetődnek kell kifizetned készpénzben (USD)
  • a túravezető ebből fedezi az utazás árában szereplő, kizárólag a helyszínen fizethető programokat, nemzeti park belépőket és egyéb költségeket
 • KAPCSOLÓDÓ

  Ha érdekel, hogy milyen a túránk hangulata, látogass el a blogunkra és olvasd el Pogonyi Tibor élménybeszámolóját: Irány Dél! – Kalandtúra Tűzföldtől Patagóniáig

 • Jelentkezés
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus levelet, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezés után 14 nappal fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott email címre.
 • Bankszámlaszámok
  • Pachamama Adventures Ltd.

   

  • USD Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33

   

  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design