Vancouver-sziget – Sziklás-hegység gyalogtúra – Nyugat-Kanada kalandtúra

Indulás: 2021/06/26
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Gyalogtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:
4500
USD

Jelentkezem
Kérdésem van

Túránkon Kanada nyugati vidékének felfedezésére indulunk Brit Columbia és Alberta tartományokban. A Vancouver-szigeten gyönyörű strandok, eldugott öblök és mély fjordok csalogatnak minket vízparti túrákra.  Vancouverből hófedte csúcsok, jégmezők, gleccserek, kristálytiszta vizű patakok, türkizkék színű tavak mentén utazunk át Brit Columbia legszebb tájain. 

A kanadai Sziklás-hegységgel kevés hely tud természeti szépségben vetélkedni Földünkön! Jasperből az Icefields Parkway-en utazunk délre a Sziklás-hegység szívébe, a Banff Nemzeti Parkba. Túránk során végigjárjuk a több mint 2 millió hektáros parkhálózat ikonikus természeti látványosságait.

 

Kiemelt látnivalók:

 • a világ egyik legszebb fekvésű városa, Vancouver
 • Victoria mindig nyüzsgő  kikötője
 • a Vancouver-sziget fenséges fenyőerdői és homokos tengerpartjai
 • a Pacific Rim Nemzeti Park időtépázta sziklái és mély fjordjai
 • Tofino festői partvidéke
 • a legendásan szép Sea-to-Sky Főút
 • a Garibaldi Tartományi Park ezeréves fái, vízesései és smaragdzöld tavai
 • túra a vízesések földjének nevezett Wells Grey Parkban
 • kirándulás a Jasper Nemzeti Park legszebb részén, a Maligne-tó környékén
 • a Columbia jégmező  gleccserei
 • panoráma túra a Saskatchewan-gleccser kilátóponthoz
 • a Yoho Nemzeti Park lélegzetelállítóan szép tavai
 • a Viktória-gleccser lábánál elterülő Lake Louise
 • a Banff Nemzeti Park legszebb ösvényei
 • Banff ékszerdoboz-városkája

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos gyalogtúra 
 • Komfort: **
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ****
 • Nehézség: ***

Részletes program

 • 1. nap KANADA: VANCOUVER

  Isten hozott Kanadában! Vancouver a világ egyik legszebb fekvésű városa. Egyik oldalról a Csendes-óceán, a másik oldalról pedig a partmenti hegyvonulatok szegélyezik. Érkezés után elfoglaljuk a hotelünket, majd nekivágunk, hogy felfedezzük ezt a csodás partmenti nagyvárost. (szállás: hotel, 2 éj)

 • 2. nap VANCOUVER

  Az egész napot Vancouverben töltjük. Járjuk be a város szívét, a Stanley Parkot, ahol gyönyörű tengerpart, erdei és parti sétányok várnak ránk. Vagy látogassunk el a Harbour Buildingbe, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az öbölre! Vancouverben a lehetőségek száma szinte végtelen: a város tele van gazdag műgyűjteményekkel, múzeumokkal és csodálatos gyalogösvényekkel.

 • 3. nap Vancouver-sziget – Victoria

  Reggel egy 90 perces kompozás vár ránk a Vancouver-szigetre. Az óceán és a hegyek panorámájával Victoria Kanada legszebb városai közé tartozik. Sétálunk egyet a mindig nyüzsgő belső kikötőben, megnézzük az impozáns Fairmont Empress Hotelt és a tartományi kormány székhelyét, a Parlamentet. Utána ebéd, majd egy kis szabadidő és indulás az óriáscédrusok ölelésében fekvő táborhelyünkre. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: vacsora) 

 • 4. nap Victoria – SOOKE

  Túra: 6 km,  2-3 óra

  Ha túrázás, akkor a Sooke közelében fekvő Coast Trail ( Parti Ösvény) az egyik legszebb terület. Ezért egész napos kirándulásra indulunk a sziget déli részére. Az időtépázta sziklák, kis öblök és mély fjordok közt vezető körtúrán szinte minden percben újabb és újabb csodálatos látvány tárul a szemünk elé. Jó eséllyel láthatunk oroszlánfókákat és sasokat is. Az ösvény az erdőkkel borított dombokra vezet, majd visszakanyarodik és elvezet minket a kiindulási ponthoz. (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 5. nap SOOKE – TOFINO

  Túra: 5 km, kb. 2 óra

  A sziget észak-nyugati részére vezető utunkon az akár 800 éves és 9 méter átmérőjű ősi cédrusok és douglas fenyők szegélyezte Cathedral Grove mellett haladunk el. Rövid esőerdei vadonösvények kanyarognak itt a moha és páfrány-borította fatörzsek között.
  Délután Kanada nyugati partvidékének legkülönlegesebb területére érkezünk. A Pacific Rim Nemzeti Park a robusztus partvidékeiről és a mérsékelt esőerdőkről ismert, amelyeket a 75 kilométeres parti ösvényen járhatunk végig. A töredezett szigetcsoport több mint 100 kicsi szigetből és tengeri csatornából áll és magában foglalja a festői partvidéket Tofino és Ucluelet között. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 6. nap TOFINO – Pacific Rim Nemzeti Park – kajakozás

  Túra: 6 km, szint fel 800 m, le 800 m, kb. 4 óra

  Lehetőségünk nyílik arra, hogy kétszemélyes kajakokban fedezzük fel a Clayoqout Sound ősi partmenti erdeit és csendes vizeit.
  Vagy túrázni indulhatunk. Egy kihívást jelentő túra vagy egy könnyű, pihentető séta közül válaszhatunk. A Meares-szigeten magasodó Lone Cone hegy jól látható Tofino-tól. A kilátás a csúcsról fantasztikus, a hegyre vezető túra azonban fárasztó, mivel több mint 700 métert kell megmásznunk alig több, mint 1,5 km-en.
  Ha csak egy könnyű kirándulásra vágysz, a Wild Pacific Ösvény a páfrányok és a moha borítású fák, ezeréves fák mesebeli erdőjén keresztül egy hihetetlen partszakaszra vezet. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 7. nap TOFINO – Sea-to-Sky Highway – Shannon-vízesés – WHISTLER

  A partmenti úton jutunk vissza Victoriába. A világon kevés autópálya kínál olyan panorámát mint a Vancouvertől Whistlerig tartó legendás Sea-to-Sky Highway. A kompozás után a Parti-hegység meredeken metszett vonulata mentén autózunk el Whistler-be. A Shannon-vízesés British Columbia harmadik legmagasabb vízesése, és remek hely egy kis szünetet tartani és élvezni a piknik ebédünket. Utunk innen a hatalmas Garibaldi Tartományi Parkon keresztül, kristálytiszta tavak és vadvirágos alpesi rétek között vezet. A park híres sícentrumában néhány pálya nyáron is nyitva van, az alpesi kisvárosban egész évben nagy a nyüzsgés. Este felfedezzük Whistler híres sí-bárjait. (szállás: kemping, 2 éj ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 8. nap WHISTLER – Garibaldi Tartományi Park – Cheakamus-tó

  Túra: 6 km, 2-4 óra

  Whistler a túrázók paradicsoma. Öreg erdőkkel, zúgó vízesésekkel és smaragdzöld tavakkal; mormotákkal, szarvasokkal és fekete medvékkel. Mára egy könnyű gyalogtúrát kínálunk a hegyóriások árnyékában meghúzódó, elképesztő szépségű Cheakamus-tóhoz. Az ösvény a tó északi partján folytatódik további 4 km-et, útközben számos csendes strandot fedezhetünk fel. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 9. nap WHISTLER – CACHE CREEK

  Az északi Thomson-folyót követve hamarosan eljutunk British Columbia meleg, száraz belső platójára, ahol Kamloops az egyetlen nagyobb település. A táborhelyünk a történelmi Hat Creek Ranch közelében húzódik, ami egykor – a 150 évvel ezelőtti aranyláz idején – fontos kereskedelmi központ volt.
  A családi tulajdonban lévő farm igazi “road house”, az 1912-ben épült főépület valamikor a szalon volt. Mi kabinokban töltjük az éjszakát. (szállás: kabinok, 2 éj ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 10. nap CACHE CREEK – Wells Grey Park

  Túra: 7 km, kb. 4 óra

  A Wells Grey Park egész területe egy hatalmas vulkáni komplexum része. A mély folyó kanyonjait a bazalttá szilárdult láva és a jégkorszaki gleccserek faragták. A vízesések földjének is nevezik. Miközben bejárjuk a környék 41 vízesésének legszebbjeit, megértjük, hogy miért. A park hét vízesését a Murtle-folyó táplálja, a leghíresebb a 141 méter magas Helmcken-vízesés, amely Kanada negyedik legnagyobb zuhataga. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 11. nap Wells Grey – Jasper – Pyramid-tó

  Wells Grey-ből 3-4 órás utazás után érkezünk meg a kanadai Sziklás-hegység északi kapujához, Jasper kisvárosába. Útközben megállunk a Jasper-tónál és ellátogatunk a helyiek kedvenc piknikező helyére, a Pyramid-tóhoz. Két éjszakát töltünk az üdülőváros egyik kempingjében. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: vacsora)

 • 12. nap Jasper Nemzeti Park – Maligne-tó

  Túra : 9 km, szint fel: 470 m, le 470 m,  3-5 óra

  Ma a Jasper Nemzeti Park egyik legszebb részén, a Maligne-tó környékén kirándulunk. A tó körül könnyű, 2-3 km hosszú ösvényeken sétálgathatunk és egy kis szerencsével járvorszarvasokat is láthatunk. Akinek kedve tartja, rész vehet egy 2 órás fakultatív hajókiránduláson vagy nekivághat egy közepes kihívást jelentő vezetett túrának a 2790 méteres Opal-hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Maligne-tóra és a tavat körülölelő hegycsúcsokra.(ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 13. nap Jasper – Icefields Parkway – Columbia jégmező – Saskatchewan-gleccser – Lake Louise

  Túra: 5 km, szint fel: 200 m, le 200 mkb. 2 óra

  Ma az Icefields Parkway-en autózunk dél felé. A Columbia jégmező – amiből hat nagyobb gleccser és több kisebb jégnyelv ágazik ki – látogatóközpontjától rövid sétára indulunk az Athabasca-gleccser végéhez vezető kilátóponthoz. Napunk csúcsponja egy könnyű túra egy 2260 méter magas hegygerincre, ahonnan felülről láthatjuk a gyönyörű Saskatchewan-gleccsert. Ezután folytatjuk az utunkat Lake Louise-ba. Közben többször megállunk a kékségéről híres Peyto-tónál, a Bow Summitnál és a fenséges Athabasca-vízesésnél. Három éjszakát töltünk Lake Louise egyik kempingjében. (szállás: kemping, 3 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 14. nap Yoho Nemzeti Park – Smaragd-tó – Moraine-tó – Takkakaw-vízesés

  Túra: 3 km, kb. 2 óra

  Akinek kedve van, az ma részt vehet egy vadvízi túrán a Kicking Horse-folyón. A folyót a kalandsportok egyik központjából, brit kolumbiai Goldenből közelítjük meg. Ha nem szeretnénk a napot a folyón tölteni, akkor túravezetőnkkel könnyű sétákra indulhatunk a Yoho Nemzeti Parkban, melynek során megcsodálhatjuk a lélegzetelállító Moraine- és Smaragd-tavat, valamint a 373 méter magas Takkakaw-vízesést. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

   

 • 15. nap Banff Nemzeti Park – Lake Louise – Plain of Six gleccserek

  Túra: 12 km, szint fel: 400 m, le 400 m, 5-6 óra

  Ma a Viktória-gleccser lábánál elterülő gyönyörű Lake Louise hívogat minket egy közepes kihívást jelentő gyalogtúrára.
  A Louise-tótól egy 5 kilométeres gyalogtúrával jutunk el az Agnes alpesi tó partján épült menedékházhoz, ahonnan lefelé indulunk Plain of Six gleccserek kilátóponthoz, ami a Lefroy– és a Victoria-hegyek szívébe, a Victoria-gleccserhez vezet. A hegygerincről madártávlatból láthajuk a Louise-tavat és a Fairmont Chateau Hotelt. Túránk utolsó szakaszán a Lake Louis híres türkizkék színű tava mellett sétálunk vissza kiinduló pontunkra. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 16. nap Lake Louise – Banff Nemzeti Park – Tunnel-hegy – Banff

  Túra: 5 km, szint fel: 100 m, le 150 m, 2-3 óra

  Vár minket Kanada első és legjellegzetesebb nemzeti parkjának fővárosa! A 6 641 négyzetkilométert felölelő Banff Nemzeti Park volt az első természetvédelmi terület Kanadában. 1885-ben hozták létre, a Banff városa felett fekvő természetes hévforrások védelmére, de hamarosan a kanadai nemzeti parkok prototípusává nőtte ki magát.
  A park szívében fekvő Banff-be autózunk, ahol egy jól felszerelt kempingben verünk tábort. Délután megismerjük a bájos kis történelmi városkát. Először a Tunnel-hegy tetején lévő kilátópontra sétálunk fel, ahonnan csodaszép kilátás nyílik a városra és a környék monumentális sziklatömbjeire. Ezután a Bow-folyó mentén húzódó sétányon sétálunk be a belvárosba. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 17. nap Banff Nemzeti Park – Minnewanka-tó – Bourgeau-tó - Harvey-hágó

  Túra: 19 km, szint fel: 1000 m, le 1000 m5-7 óra

  Az egész napot a park felfedezésének szenteljük. Ha látványos, de könnyű túrára vágyunk, akkor végigjárhatjuk a Minnewanka-tó környékének legszebb ösvényeit.
  A több mint 1600 kilométernyi jelzett túraútvonal közül a Bourgeau-tóhoz és a Harvey-hágóhoz vezető túra határozottan az egyik legjobb Banff közelében!
  Csodálatos alpesi mezőkön keresztül gyalogolunk 7,5 km-t a Bourgeau- gleccsertóhoz, ahonnan további 2 kilométernyi gyaloglás vár ránk a 2 470 méter magasan fekvő hágóhoz.
  A Bourgeau-tóhoz önmagában is megéri elgyalgolni, ám az igazi varázslatot a túrán a Harvey-tó és a Harvey-hágó közötti rész tartogatja. Ezért, miután megpihentünk a tó partján, felkapaszkodunk a hágóba, ahonnan megpillanthatjuk a csodálatos kilátást a tóra és a Bourgeau-hegy hatalmas sziklafalára. Este sétálhatunk Banff-ben vagy megpihenhetünk a tábortűz mellett. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 18. nap Banff – Calgary

  Banff  kisvárosa megér még egy napot! Látogassunk el a hévforrásokhoz, üljünk fel a Suplhur-hegy felvonóra vagy sétáljunk egyet a Bow-folyó mentén húzódó sétányon. Este utazunk a Sziklás-hegység keleti lankáin, a Bow és az Elbow folyó találkozásánál fekvő Calgary-ba. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 19. nap Calgary – Hazautazás

  Reggel Calgary belvárosának megismerésére indulunk. Megnézzük az Olimpiai teret, amely az 1988-as téli olimpia alkalmából került kialakításra, itt adták át az érmeket valamint a tér szélén álló régi és új városházát. Felmehetünk a 191 m magas Calgary-toronyba, melynek tetején forgó kilátó van, ahonnan tiszta időben ellátni a Sziklás-hegység vonulatáig is. Ezután indulási mentrendünknek megfelelően a repülőtérre utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat.

Csapat

 • Szakasits Attila Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Nagyon szívesen mutatom meg magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti pakrjait.”

Jelentkezési információk

 • FOGLALHATÓ, 7 SZABAD HELY VAN A TÚRÁN

 • Az utazás ára tartalmazza
  • az utazást egy 16 fős kisbusszal
  • 3 éjszaka szállást 3*-os hotelekben, 2 ágyas szobákban Vancouverben és Calgaryban
  • 2 éjszaka szállást kabinokban a Hat Creek Ranchen
  • 13 éjszaka szállást kempingekben, 2 személyes sátrakban
  • a sátrak, a tábori konyhafelszerelés és tábori étkészlet bérleti díját
  • 15 tábori reggelit, 14 csomagolt ebédet, 14 tábori vacsorát
  • a nemzeti parkok belépőit
  • a túrákat és programokat a részletes leírás szerint 
  • a helyi túravezetők és sofőr munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi és belső repülőjegyek és illeték árát
  • a repülőtéri transzfereket
  • a progamban nem szereplő étkezéseket
  • az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a reptéri transzfer árát egyéni érkezés és indulás esetén
  • a borravalót a helyi túravezetőnek: 150 USD/ résztvevő
 • FAKULTATÍV PROGRAMOK
  • Tofino – kajakozás: 120 CAD
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Vancouver – Budapest és a Vancouver – Galgary repülőjegyek ára illetékkel 400 000 Ft-tól
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • magyar állampolgároknak a Kanadába való belépéshez Elektronikus Utazási Engedély (ETA) szükséges
  • bővebb információ: Goverment of  Canada
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
  • az utazási az engedélyeket az Interneten lehet igényelni, az ügyintézést irodánk átvállalja
  • vízum és ügyintézési díj: 40 USD
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz útlemondási-, baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  RÉSZVÉTELI DÍJ: 4 500 USD

  • Előleg: a jelentkezés után 14 nappal fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (1 800 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (2 700 USD)
 • COVID-19 járvány – Aktuális jelentkezési információk:

  A koronavírus miatt kialakult bizonytalan utazási lehetőségekre való tekintettel a Pachamama Expeditions által 2021 évben szervezett kalandtúrákra a legkorábbi előleg fizetési határidő 2021 január 15.

  Addig, ha online jelentkezel egy utazásunkra, elküldjük számodra az utazásra vonatkozó információkat tartalmazó részletes tájékoztatót és az utazási szerződést. Az utazási szerződés létrejöttével garantáljuk a helyed a túrán.

  A foglalásra és útlemondásra ezután az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak érvényesek.

 • Útlemondási feltételek

  60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget.  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között az utazás teljes árának 20%-a,
  • 35-26. napok között az utazás teljes árának 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén az utazás teljes árának 100%-a.
 • Ajánlott életkor

  20-55 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid jelentkezéskor mindenképp egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat,  akkor is, ha nem repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Az utazás programja

  Figyelem! Az időjárás függvényében az egyes napok programja változhat. Minden esetben a túravezető felelőssége eldönteni, hogy az adott program tartható-e.

 • Túraszervezés
  • a túrát egy helyi utazási iroda bevonásával szervezzük meg
  • az utazás ideje alatt egy helyi és egy magyar túravezető állnak a rendelkezésedre
 • Fizikai erőnlét – Közepesen nehéz túra

  Utazásunk 100%-osan aktív. Azonban minden helyszínen lehetőséget biztosítunk rá, hogy utazóink választhassanak egy bárki számára teljesíthető, könnyű panoráma ösvény vagy egy közepesen nehéz, kihívást jelentő gyalogtúra végigjárása között. A túrák kihagyhatóak, minden napra ajánlani tudunk alternatív pihentető programokat.

 • Valuta, költőpénz
  • Kanada hivatalos fizetőeszköze a kanadai dollár (1 CAD = kb. 210 Ft)
  • a CAD kivitelét javasoljuk, bankkártyát mindenhol tudunk használni
  • ajánlott költőpénz: 300 CAD + fakultatív programok árai
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások:tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Szállások
  • 3 éjszakát 3*-os hotelekben töltünk, 2 ágyas szobákban Vancouverben és Calgaryban
  • a hotelekben nincs reggeli az ellátásban
  • 2 éjszakát kabinokban töltünk a Hat Creek Ranchen
  • 13 éjszakát kempingekben, 2 személyes sátrakban töltünk
  • a derékaljról (matrac) és hálózsákról magunknak kell gondoskodnunk
  • a sátrak bérleti díját az utazás ára tartalmazza
  • a kifejezetten hangulatos, erdei kempingjeinkben vannak zuhanyzók és mosdók
 • Étkezések
  • az utazás ára a tábori étkezéseket tartalmazza, összesen 15 reggelit, 14 csomagolt ebédet és 14 vacsorát
  • a közös tábori főzésekhez, sütögetésekhez a konyhafelszerelést és étkészletet a kanadai partnerünk biztosítja számunkra
  • a közös főzésekben és mosogatásban mindenkinek részt kell vennie
  • az esti tábortüzek és főzőcskézések adják meg a túra igazi hangulatát
  • ebédre szendvicset, gyümölcsöt tudunk magunknak csomagolni
  • bárhol feltölthetjük iható ivóvízzel kulacsunkat
  • a városokban éttermekben, a túrák alatt a mendékházakban  is tudunk étkezni
 • Közlekedés
  • bérelt 16 személyes kisbusszal, helyi sofőrrel
 • TÚRAFELSZERELÉS
  • az időjárás nagyon változékony, ezért készülj fel minden eshetőségre, alaposan készítsd elő túrafelszerelésed
  • a szükséges túrafelszerelések listáját jelentkezés után elküldjük emailen

   

 • Hasznos információk
  • időeltolódás: -8 óra
  • kommunikáció: az angol és a francia a hivatalos nyelv
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • Jelentkezés az utazásra
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • USD Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33
  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design