Érdekel az alpinizmus?

Gyere, megtanítunk mászni!

A Pachamama hegymászó túrákon nem csak túravezetési szolgáltatást nyújtunk, hanem megtanulhatod a hegy- és sziklamászás során használt eszközök helyes használatát is. Fejlesztjük mozgáskultúrád annak érdekében, hogy magabiztosan mozogj a vertikális világban. Fontos alap képességeket sajátíthatsz el, kevesebb lesz a hegyen a kudarc és a visszafordulás.

A programok során pedig egymást is megismeritek, így a csúcstámadásoknak már egy összeszokott baráti társaság vág majd neki.

Sziklamászó iskolák vagy alpesi falak?

Sziklamászó túráinkon elsajátíthatod a biztonságos mászáshoz elengedhetetlen eszközök helyes használatát, a társbiztosítást és az ereszkedést. Próbáld ki! Tapasztald meg, hogy a természet és a mászás találkozása milyen különleges hatással lesz rád. Ezek az alapok.

Helyszínek: Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Olaszország és Ausztria sziklái

Az igazi hegyek itt kezdődnek!

Az Alpok gyöngyszemeinek meghódítása közben megtanulhatod, hogyan használd a hágóvasat és jégcsákányt, hogyan tudsz megfékezni egy kicsúszást a gleccseren, milyen komfortos tud lenni egy hóbarlang valamint a lavina-ismereti témákba is belekóstolunk. Ez a második szint.

Helyszínek: Grossglockner, Monte Rosa

Hegymászóvá válni!

Irány a csúcs! Eljött az ideje, hogy az elsajátított ismereteket a gyakorlatban alkalmazzuk 5000 méter feletti csúcsokra vezető, technikailag nehezebb hegymászások sorána az Andokban és a Himalájában. Az élmény megélése „A HEGY”-en!

Helyszínek: Island Peak, Mera Peak, Pisco

Megtanulnád a sziklamászók könnyed, függőleges táncát?

Várunk az Ujjerő falmászó teremben ahol szakképzett edzők vezetnek be a mászó technikák apró részleteibe. Egyéni és csoportos edzéseink során megtanulhatod az egyszerűbb súlypont áthelyezésektől kezdve a látványos ugrásokon át akár azt is, hogy hogyan kell egy vízszintes plafonban mozogni.

Helyszín: Ujjerő Boulder Terem, Budapest

2015 | site by stromi.design