Csúcsrajáróknak! 

Műkedvelő hegymászóknak és régi motorosoknak is jó szívvel ajánljuk a Föld klasszikus hegycsúcsai induló hegymászó túráinkat. 

A mi filozófiánk az, hogy magashegyi körülmények között az időjárási- és terepviszonyok naprakész ismerete elengedhetetlen, ezért a legjobb helyi túraszervező irodákkal és UIAGM/IFMGA nemzetközi engedéllyel rendelkező, tapasztalt helyi magashegyi vezetőkkel dolgozunk. A profi szervezés az, amit mi tudunk biztosítani a magashegyek szerelmesei számára.

A túrákon való részvétel alapfeltétele a magashegyi túra tapasztalat és a megfelelő fizikai erőnlét, ezért a jelentkezést kizárólólag egyeztetés után fogadjuk el. Az 5000 méter feletti hegycsúcsokra készülőknek ezen felül arra is fel kell mentálisan készülnie, hogy az időjárási körülmények nagyban befolyásolják a túra programját és a csúcstámadás sikerességét.

A hegymászásokat az akklimatizációhoz elengedhetetlen csoportos magashegyi gyalogtúráink kiegészítő programjaként vagy egyéni szervezésben kínáljuk utazóink számára.

2015 | site by stromi.design