Overland kalandtúrák

Utazásaink ebben a stílusban

Vedd nyakadba a világot!

Overland utazásaink ikonikus utakon keresztül visznek el Földünk lenyűgöző tájaira. Afrikán, Amerikán és Ázsián átvezető kalandtúráinkon nem csak az elsuhanó tájat látjuk, hanem mert valóban együtt élünk, együtt lélegzünk a minket körülvevő világgal. Egy overland kiváló lehetőség arra, hogy hatalmas, változatos országokat, kontinenseket utazzuk be, hogy ellátogassunk az összes „kötelező” látnivalóhoz és még annyi, de annyi máshoz…

 

Felejtsd el a hétköznapokat!

Aktívan szeretsz utazni? Overland kalandtúráinkat azoknak ajánljuk, akik egy percre sem szeretnek megállni.

Túrák nélkül nincs overland! A kalandsportokért rajongsz inkább? Mit szólnál egy raftinghoz a Zambézin? Vagy pattanj fel egy quadra és irány a dűne! Ernyőket felcsatolni, nagy levegő és indulhat a szabadesés a Namíb sivatag felett!

Inkább a piacon szeretnél még egy kicsit bóklászni ? Meginnál egy finom feketét abban a helyes kis kávézóban? Már el is intéztük. Mi adjuk a szerkezetet és az irányt, de te döntöd el, hogy mit kezdesz vele.

Adrenalin, természet és szórakozás – kell ennél több hogy mosolyt csaljon az arcunkra? Az overland örök fiatal utazóknak való gyors, friss és vidám kaland.

2015 | site by stromi.design