Overland kalandtúrák

Utazásaink ebben a stílusban

Vedd nyakadba a világot!

Overland kalandtúráink ikonikus utakon vezetnek keresztül fekete Afrika, Észak- és Latin-Amerika, Ausztrália valamint a Távol-Kelet lenyűgöző tájain. Egy ilyen túrán nem csak az elsuhanó tájat látjuk, hanem valóban együtt élünk, együtt lélegzünk a minket körülvevő világgal.
Egy overland kiváló lehetőség arra, hogy hatalmas, változatos országokat, kontinenseket utazzuk be, ellátogassunk az összes „kötelező” látnivalóhoz és még annyi, de annyi máshoz…

Felejtsd el a hétköznapokat!

Aktívan szeretsz utazni? Overland kalandtúráinkat azoknak ajánljuk, akik egy percre sem szeretnek megállni.
Az utazásokat úgy állítjuk össze, hogy legyen idő letérni a sokak által járt ösvényekről, megismerkedni a helyiekkel, megtapasztalni az érintetlen természet csodáit.
A kalandsportokért rajongsz inkább? Mit szólnál egy raftinghoz a Zambézin? Vagy pattanj fel egy quadra és irány az óriásdűne! Ernyőket felcsatolni, nagy levegő és indulhat a szabadesés a Namíb-sivatag felett!
Adrenalin, természet és szórakozás – kell ennél több hogy mosolyt csaljon az arcunkra? Az overland örök fiatal utazóknak való gyors, friss és vidám kaland.

Ezer csillagos hotelek

Ha a kellemes éghajlatú Afrika vagy Ausztrália felfedezéséről van szó, akkor keresve sem találnánk jobbat, mint egy sátras overland túra!
Az expedíciós autókban minden megvan ahhoz, hogy kényelmesen és nyugodtan utazzunk: előre néző, kényelmes, biztonsági övvel ellátott ülések, nagy ablakok, hogy mindent lássunk, fényképezőgép töltőállomások, hűtő, hogy mindig legyen friss étel és hideg ital, széfek, szekrények a személyes holmiknak és persze elegendő hely a minden igényt kielégítő kempingfelszerelésnek.

Társaság

Az utaknak fontos részei az útitársak, hiszen velük osztozunk a mindennapi kalandokban. Az együttműködés elengedhetetlen. Lehet, hogy meg kell osztani a sátradat egy útitársaddal, van, aki a reggeli vagy az ebéd elkészítésében segít a szakácsnak, van, aki tüzet gyújt. Ez mind része az overland túráknak.

Az overlandozás jobb mint egy csapatépítő tréning, készülj rá, hogy a sok közös kaland során új barátokra is lelsz!

2015 | site by stromi.design